💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ищу Merional 150 или 75
Meriofert 150 или 75
Если кто знает где он находится, оставьте сообщение.
Спасибо

İnşAllah canım, Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ben bebek konusunda çok git gellerdeyim 5 ay önce Malatya taşınmıştık. Düzenimiz oturunca bebek çalışmaları daha ciddi olmuştu. Şimdi ailemin yanındayız. Kızın okulu için bu dönem buradayız. Sonrada nerede ne zaman bir düzen kurarız, Allah ne nasip eder bilemiyoruz. Rabbim hepimize güzel kapılar açsın inşallah

Amin canim insallah sağlıkla mutlulukla huzurla en kısa sürede düzenini kur insallah

Ya insallah kuzum filme gerek kalmadan ilaçla olur onumuzde ki ay değerlendir o zaman ilaçtan sonra olmazsa çektir

Kızlar bu ay clife aldım istegramdan erken yumurtladım bu ay ilk defa 12. Gün yumurtlama oldu ben ona bağlıyorum inşallah gebelikte olursa tavsıye edeceğim

Canım benimde bu ay 8 gün gecikmişti 38. Gün geldi regli normal oldu 5 gün sürdü bugün biteli 12. Gün ve erken yumurtlma oldu bugün yumurtlama günüm tavsiyem adet olduktan sonra hemen ovulasyona başla erken yumurtaya bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…