- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.341
Tamam kuzum. İnşallah gerek kalmaz bu ay evdekilerle olur
Amin kuzum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum. İnşallah gerek kalmaz bu ay evdekilerle olur
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbebekheyecani T TASUU Papatyamaviss hamileyim kızlar bat 2 gün geçti koyu bir test gördüm inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin pazartesi kan vericem sizleri çok seviyorum aralık ayı annesi olucam 2. Kez Allah nasip ederse
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebişbebekheyecani T TASUU Papatyamaviss hamileyim kızlar bat 2 gün geçti koyu bir test gördüm inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin pazartesi kan vericem sizleri çok seviyorum aralık ayı annesi olucam 2. Kez Allah nasip ederse
Çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYolk geçen hafta yoktu kuzum bu hafta çok şükür bebegi de yolkuda gördük Rabbim her isteyene nasip etsin
Tebrik ederim cnm allah tamamını erdırsınsen deprem bölgesındeydin yanlış hatırlamıyorsambebekheyecani T TASUU Papatyamaviss hamileyim kızlar bat 2 gün geçti koyu bir test gördüm inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin pazartesi kan vericem sizleri çok seviyorum aralık ayı annesi olucam 2. Kez Allah nasip ederse
Sağlıkla ılerlesın devam etsın kuzum inşallahbebekheyecani T TASUU Papatyamaviss hamileyim kızlar bat 2 gün geçti koyu bir test gördüm inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin pazartesi kan vericem sizleri çok seviyorum aralık ayı annesi olucam 2. Kez Allah nasip ederse
Evimiz az hasarlı yinede oturuyoruz bunada şükürTebrik ederim cnm allah tamamını erdırsınsen deprem bölgesındeydin yanlış hatırlamıyorsam
Durumlar nasıl cnm?
Valla Canikom buradaki çoğu hatun bu ve bundan daha fazla belirti yaşayıp negatif gördü ama hiç belirtisiz pozitife gören oldu. Dayanabilirsen adet geçilmesini bekle amaa biz beklemiyoruz adete 5 kala testler havada uçuşuyor akşamdan sabaha... Test batağına dalmaya hazırsan sabah ilk idrarla yap belki silikte olsa çıkar... Ama yine biz bu grupta silik testlere güvenmemeyi de öğrendik. O yüzden sildikten sonra koyulaşmayı takip etmek için bata kadar hergün test yapıyoruz... Karar senin... Yaparsan test atarsan bakarız, yorumlarız. Hoş Nisan grubuna yazsan daha iyi olur an itibariyle mart grubu kapandı...Merhaba kızlar benim de ilk hamileliğim ve ilk denemem biraz tecrübesizim bir kaç belirti yaşıyorum adetime 3-4 gün var sağ kasığım yürürken batıyor bir şey varmış gibi hissim var bir de alt karnım çok sert sağ taraf şiş göğüs uclarımda yarısı koyulaşmış şekilde böyle belirtiler yaşayan var mı daha önce
Teşekkür ederim oraya da bir el attım ilk olunca insan daha bi heyecanlı oluyorValla Canikom buradaki çoğu hatun bu ve bundan daha fazla belirti yaşayıp negatif gördü ama hiç belirtisiz pozitife gören oldu. Dayanabilirsen adet geçilmesini bekle amaa biz beklemiyoruz adete 5 kala testler havada uçuşuyor akşamdan sabaha... Test batağına dalmaya hazırsan sabah ilk idrarla yap belki silikte olsa çıkar... Ama yine biz bu grupta silik testlere güvenmemeyi de öğrendik. O yüzden sildikten sonra koyulaşmayı takip etmek için bata kadar hergün test yapıyoruz... Karar senin... Yaparsan test atarsan bakarız, yorumlarız. Hoş Nisan grubuna yazsan daha iyi olur an itibariyle mart grubu kapandı...
Hakikaten öyle ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin tasum inşallah bir rahatlasak mesele çözülecek de işte…mutluanne2779 yaaa çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, hayırla gelsin kuzun çok güzel bir kapanış oldu... Rabbim hayırlısıyla fnd_50 sevayd bebekheyecani cans16 imagination forever melegim can melisaa93 Mervenur277 Niqu destinesiaa Tikabasa .... Ve diğer tüm isteyen hatunlara nasip etsin ve kızlar bakın mutluanne2779 bu aya hangi kafayla girmiş... Rahat kafa rahat bebek...
Yaaa çok sevindim hamiş olmuşhaberim bile yok...tedaviyle uğraşıyorum ben.Benden geçti malesef canım her türlü denedim olmadı.Her şey Allahın elinde..bu günümüze şükürmutluanne2779 yaaa çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin, hayırla gelsin kuzun çok güzel bir kapanış oldu... Rabbim hayırlısıyla fnd_50 sevayd bebekheyecani cans16 imagination forever melegim can melisaa93 Mervenur277 Niqu destinesiaa Tikabasa .... Ve diğer tüm isteyen hatunlara nasip etsin ve kızlar bakın mutluanne2779 bu aya hangi kafayla girmiş... Rahat kafa rahat bebek...
Allahım gönlünüze göre versin inşallah canım benim Rabbim adağınızı kabul etsin kalbi duymayı nasip etsin benim ve isteyen diğer arkadaşlarım için de dua etmeyi unutmazsan sevinirimAynen öyle kalp sesini Allah nasip etsin haftaya duyayim koc kesecem adak adadik kuzum Cidden Rabbim ne derse o oluyor
Çok ama çok sevindim kuzum T TASUU mm etiketledi de gördüm. Hayırlı olsun inşallah o kadar sevindim ki kendim gibi sevindimbebekheyecani T TASUU Papatyamaviss hamileyim kızlar bat 2 gün geçti koyu bir test gördüm inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin pazartesi kan vericem sizleri çok seviyorum aralık ayı annesi olucam 2. Kez Allah nasip ederse
Ben göremedim.Sizce umut etmelimiyim reglime 4 gün var
Bu da dün sabah ilk idrarla yaptığım testi, evet daha var inşallah BenimledirnBen göremedim.
Var demek için çok zorlamak gerek.
Ancak daha adete 4 gün olduğu için umut hala var. Adet gününü bekle bence
Çoğu hamile kişinin adet gününde ikinci çizgi belirgin çıkıyor. (İstisnalar olsa da.)