- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.321
Oyyyyy teyzesi yer onuKuzum bebeği gördük çok şükür kalp atışı görüldü ama duymak haftaya tam netlessin hersey uzun uzun yazacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyyy teyzesi yer onuKuzum bebeği gördük çok şükür kalp atışı görüldü ama duymak haftaya tam netlessin hersey uzun uzun yazacağım inşallah
Yaaaaa çok sevindim canım benim çok şükürKuzum bebeği gördük çok şükür kalp atışı görüldü ama duymak haftaya tam netlessin hersey uzun uzun yazacağım inşallah
Yaaa inşallah kuzum vallahi çokça amiiiiinYaaa inşallah doğum günü sürprizi yapar minnoşun sanaa
Allah razı olsun kuzum ben boş gebelik diye gittim görünce sesi duyunca çok ağladım Allah her isteyene nasip etsinYaaaaa çok sevindim canım benim çok şükür
Kurban olurum bu ay gümbür gümbür geleceksin yumurta takibi yap kuzum pleaseOyyyyy teyzesi yer onu
Başınız sağolsun canım canım benim ikincş gebeliğimde hiç belirtim yoktu bir tek göğüs hassasiyeti ve akıntı vardı onun dışında yoktu. Keseden sonra beta bakılmıyor bebek var mı diye bakılıyor artık . İçini rahat tut herşey yolundadır inşallah Yolk kesesi var mıydı peki ? Gidip gelince bize de yaz mutlaka
Hakkında iyisi güzeli olsun yavrumAlttan muayene etti yumurtalıklar normal dedi bişe yok dedi. Beta verdim sıfırlanmış. Valla anlam veremedim. Doktor da bişe demedi
Ovulasyonla yapıyorum kuzum ama tutmadı işte geçenKurban olurum bu ay gümbür gümbür geleceksin yumurta takibi yap kuzum please
Canimm çok teşekkür ederimm , heyecandan kimi etiletledim kimi etiketlemedim bilemedim valla kusura bakma inşallah güzel haberlerini alırız senin degolden-snitch canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin kuzun
Canimm ben bugün gittim dr'a karından gözükmedi rahmim arkadaymis bugün öğrenmiş oldum alttan muayene ile gördük keseyi şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, ne olur ne olmaz diye progestan verdi bir de. İnşallah sağlıkla ilerlerAllah razı olsun canım inşallah gittiğinde bebiş görürsün sağlıkla devam eder gittiğinde bizide bilgilendirmeyi unutma canım
Hepimizin inşallah bebeğim Allah razı olsunHakkında iyisi güzeli olsun yavrum
Perlitik canım gözün aydın Rabbim bir a azda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ovulasyonla yapıyorum kuzum ama tutmadı işte geçen
Gözün aydın canım sağlıkla ilerler inşallahCanimm ben bugün gittim dr'a karından gözükmedi rahmim arkadaymis bugün öğrenmiş oldum alttan muayene ile gördük keseyi şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı, ne olur ne olmaz diye progestan verdi bir de. İnşallah sağlıkla ilerler
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla ilerler inşallah
Amin cümlemizden inşallah canım benim çok şükür yeter ki Rabbim ol desinAllah razı olsun kuzum ben boş gebelik diye gittim görünce sesi duyunca çok ağladım Allah her isteyene nasip etsin
Amin cümlemizden inşallah canım benim çok şükür yeter ki Rabbim ol desin
Tamam kuzum. İnşallah gerek kalmaz bu ay evdekilerle olurBitince bir gebenin günlüğü + gynoseed jel al kuzum