- 25 Şubat 2011
- 6.337
- 7.191
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #14.301
Cnm bize bu ay korunun dediCanımsın seni o kadar iyi anlıyorum ki bir de insana kendini suçlu hissettiriyorlar. İçine sinmeyen olunca devam etmeyeceksin aslında. Sen de kesinlikle gitme o doktora. Ben de değiştireceğim. Benim içime ilk iki kutu Progestan yazıp sabah akşam iç diye gönderdiğinde sinmemişti zaten. Ben o kadar yazı okudum kimseye böyle tedavi uygulanmamış benim adet düzensizliğim yok zaten. Rahmin ince dedi de bu zamana kadar elli tane doktora gittim hiçbiri bana böyle bir şey demedi hiçbiri mi fark etmedi bu durumu. Orda ayıkmam gerekiyordu bir kutu hap içtim ya. İkinciyi bıraktım içmedim boşa hormon yüklemesi yapacaktım ve normalde bu hap yumurtlamadan sonra içiliyor adetin 15. Veya 17. Gününden sonra. Bu benim kaçıncı günüm olduğunu bilmeden başla bugün dedi. Yumurtlamayı da engellemiş oldum o ay. Neyse hatırladıkça sinirim bozuluyor ama gitmek cidden istemiyorum artık o doktora. Sen de gitme araştır ben de araştırıyorum filmden sonra birkaç ay denemeyi sonra gitmeyi düşünüyorum. Sağlığımız söz konusu ya
Radyasyon aldın sonucta, antıbıyotık felan
Bu ay korun dedi