-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #13.501
Yaşa bağlı olarak kimyasal riski artıyor olabilir mi ? Bu konuda yorum yaptı mı doktor?Bn 39 eşim 45
5 aydır deniyoruz 2 kimyasalım var
11 yaşında çocugum var
Hocaya şunuda sordum
Hocam mide ve bagırsak problemim var, gluten alerjısı bunlar sıkıntı yapmaz dedi
Git baska farklı farklı test alBen artık ne yorum yapacağımı gerçekten şaşırdım. Test 10 dk da böyle oldu.
İlk fotoda cizgi var gibi sen daha iyi görüyorsun ama iyice baktın mı kuzumÇok sevdıgım arkadaslarım sabah bı test daha yaparım daha da yapmam.iş yerınde nelerle yaptım bu testı yataa gıdıp aldım bıde kargodan oglen.malesef bu ayda pas.nısanda dusunmuyorum deneme yapmayı malum ramazan ayı,mayısta tekrardan bulusmak uzre.zaten mayıstada yumurta takıbı yaptırcam.daha da olmadı esıme spermıyogram yaptıttırırım.hepınızı sevıyorm hayırlarla gelsın bebelerımız @TASUU Papatya220 @melegim can fnd_50 savascii @Afratafrac @melisaa93 Rachel35 ve diğer doslarım
ben hep cızgı goruyorum bebegım tam olarak sorun da bu zaten :) bencede ınceden cizgi var ama bizim göz otomatık cekıyor onu artık :) belırgın cızgıyı gorecegımız gunlerde gelsın ınsallahİlk fotoda cizgi var gibi sen daha iyi görüyorsun ama iyice baktın mı kuzum
Çok sağ ol canım. Bence çektir. Aklında soru işareti kalmaz. Bir de yapışıklık tıkanıklık varsa onlar temizlenmiş oluyor gebelik daha kolay oluyor. Bir de sıkıntı varsa görünür zaten.Geçmiş olsun cnm
İnşallh guzel sonuçlar alırsın
Bnada rahim filmi çekelım dedi. Çektirsemmi bılmıyorum
ben hep cızgı goruyorum bebegım tam olarak sorun da bu zaten :) bencede ınceden cizgi var ama bizim göz otomatık cekıyor onu artık :) belırgın cızgıyı gorecegımız gunlerde gelsın ınsallah
İçini açsanaben hep cızgı goruyorum bebegım tam olarak sorun da bu zaten :) bencede ınceden cizgi var ama bizim göz otomatık cekıyor onu artık :) belırgın cızgıyı gorecegımız gunlerde gelsın ınsallah
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah. İlk gebeliğimde de kalmaya çalışırken çektirmiştim onda da acı duymuştum ama sanki bu daha çok oldu gibi geldi. Yine de iyiyim çok sukur. Bir de sonuç iyi gelirse daha çok mutlu olacağımHayırlı haberini alacağız inşallah kuzum. Kıyamam sana ben, keşke yaptırsaymışsın anestezi. Ne kadar güçlüsün valla bravo. Gelmiş geçmiş olsun hadi, gün sayıyorduk geçen
Çok teşekkür ederim canım hepimiz test delisiyiz alma delisiyiz yapma delisiyizbununla gelmıs gecmıs olsun bebegım ❤bence hıcbısey cıkmayacak..bende test delısı oldum.ates 36.8 sarımsı akıntı var testlerde ınce cızgıler cıkmıstı ammaaaa predıctorda cıkardı olsaydı demekkı adet olcam.kafam dumanlı oldu yıne
Çok teşekkür ederim canım benim almadım balla anestezi. Pişman değilimGeçmiş olsun canım inşallah onlara gerek kalmaz temiz çıkar anestezi almamakla iyi yapmışsın gerçekten anestezi insanı çok kötü yapıyor yarın başlıyacaksın inşallah güzel sonuçlar alırsın gelişmelerden haberdar et canım testi tekrarladın mi ne durumda
Kuzum cok geçmiş olsun insallah bu filmden sonra bebiş haberi alırız arkadasım da cektirmişti 2 ay önce falan bebeği olmuyordu bugun hamileyim diye aradıÇok teşekkür ederim canım benim amin inşallah. İlk gebeliğimde de kalmaya çalışırken çektirmiştim onda da acı duymuştum ama sanki bu daha çok oldu gibi geldi. Yine de iyiyim çok sukur. Bir de sonuç iyi gelirse daha çok mutlu olacağım
Çok teşekkür ederim kuzum benim ay inşallah bu aydan ümidim yok ama. Yumurtlama geçti çünkü . Bugün çatladı. Doktor yarın ilişki olabilir dedi. Yarına kalmaz diye düşünüyorum yumurtanın. Ama hayırlsıı bakalım ya. Gelecek ay olur inşallahKuzum cok geçmiş olsun insallah bu filmden sonra bebiş haberi alırız arkadasım da cektirmişti 2 ay önce falan bebeği olmuyordu bugun hamileyim diye aradıgerçekten rahim filminden sonra gebelik sansı artıyor
Gelecek ay planlarsın canım insallah allahım saglık versin de sırayla oluyor hepsiÇok teşekkür ederim kuzum benim ay inşallah bu aydan ümidim yok ama. Yumurtlama geçti çünkü . Bugün çatladı. Doktor yarın ilişki olabilir dedi. Yarına kalmaz diye düşünüyorum yumurtanın. Ama hayırlsıı bakalım ya. Gelecek ay olur inşallah
bence yumurtanın sagı solu hıc bellı olmaz bebegım yumurtlamadan spnra 10 gunu degerlendırın dıye bosuna dıyor olamazlar.sen ıkı uc gune bır degerlendır yınede.Çok teşekkür ederim kuzum benim ay inşallah bu aydan ümidim yok ama. Yumurtlama geçti çünkü . Bugün çatladı. Doktor yarın ilişki olabilir dedi. Yarına kalmaz diye düşünüyorum yumurtanın. Ama hayırlsıı bakalım ya. Gelecek ay olur inşallah
Hayırlısı canım inşallah umut tükenmez erken yumurtladın belki arkasından bi daha gelir diğer aya kalsada için rahat olur üzülmezsin biliyorsun sonuçtaÇok teşekkür ederim canım benim almadım balla anestezi. Pişman değilimYumurtam çatladı canım bugün. Yarına kalmayabilir bu aya çok unut bağlamayacağım artık öbür aya inşallah
maiallah canım benım saglıkla al kucagına mınnosunuBen de şimdi doktordan çıktım arkadaşlar. Henüz bebek oluşmamış ama yolk vs oluşmuş dedi. Kesesi büyümüş. Allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın
Aminn inşallah siz de alın en kısa zamanda hep birlikte büyütelimmaiallah canım benım saglıkla al kucagına mınnosunu
Eee bariz çizgi görüyorum ben sen görmüyormusunÇok sevdıgım arkadaslarım sabah bı test daha yaparım daha da yapmam.iş yerınde nelerle yaptım bu testı yataa gıdıp aldım bıde kargodan oglen.malesef bu ayda pas.nısanda dusunmuyorum deneme yapmayı malum ramazan ayı,mayısta tekrardan bulusmak uzre.zaten mayıstada yumurta takıbı yaptırcam.daha da olmadı esıme spermıyogram yaptıttırırım.hepınızı sevıyorm hayırlarla gelsın bebelerımız @TASUU Papatya220 @melegim can fnd_50 savascii @Afratafrac @melisaa93 Rachel35 ve diğer doslarım
Kac haftalık kuzumBen de şimdi doktordan çıktım arkadaşlar. Henüz bebek oluşmamış ama yolk vs oluşmuş dedi. Kesesi büyümüş. Allahım hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın