- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.921
Amin kuzucum aminAmin canım çok sagol allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzucum aminAmin canım çok sagol allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım benim
benim neyim olcak acaba budizz mi site bakayım bi
Gebe kalma tarihi yumurtlama zamanımız mı oluyor ki2024 Çin Takvimi ile Otomatik Cinsiyet Hesaplama | Budizzz
Çin Takvimi’ne göre cinsiyet hesaplama, ünlü bir cinsiyet tahmini yöntemidir. Çin Takvimine ile cinsiyet tahmini almak için tıklayın!budizzz.com
Aynen daha mantıklıBenim de Çin erkek çıkıyor ama bakalım hangisi tutacak bu plesenta ,takvimden daha gerçekçi geliyor kulağa tabi
Aslında öyle ama sat baz alınıyorGebe kalma tarihi yumurtlama zamanımız mı oluyor ki
Son adet tarihini gireceksin canımGebe kalma tarihi yumurtlama zamanımız mı oluyor ki
Benim de kız cıkıyor hadi bakalımSon adet tarihini gireceksin canım
Evet canım kalınıyor. Zaten hamile kalırsan bebek tutunsun diye veriyor doktor.Duphaston kullanırken hamile kalınıyor değil mi ben de bunu araştırıyordum
yesssGebe kalma tarihi yumurtlama zamanımız mı oluyor ki
bana verdi bakalm inşallah faydası olurEvet canım kalınıyor. Zaten hamile kalırsan bebek tutunsun diye veriyor doktor.
Erkek çıktı hadi bakalım normal Çin takvimi yapmıştım ben bide Rus takvimi kız çıkmıştı2024 Çin Takvimi ile Otomatik Cinsiyet Hesaplama | Budizzz
Çin Takvimi’ne göre cinsiyet hesaplama, ünlü bir cinsiyet tahmini yöntemidir. Çin Takvimine ile cinsiyet tahmini almak için tıklayın!budizzz.com
Senin yok mu ultrason resmin canımBenim de kız cıkıyor hadi bakalım
Bebegim doktorum bu takviyeleri verdiayy ne kadar kızçemizz olacakk yaaa :) meloşumm darısı basımıza benım ılk olacagı ıcın cınsıyetı muhım degıl :)
Yok canım ben daha gitmedim elime ultrason kagıdı geçer geçmez atarım zatenSenin yok mu ultrason resmin canım
Yok canım geçmiş artıkHayırlı ramazanlar kızlar
Ben 19 mart pik gördüm ve hala ovülasyon testi yapıyorum iyice silikleşti çizgi yok gibi bişey adete kadar devam etmeme gerek var mı sizce bırakayım mı artık
Bundan kullandım kuzum ben cok faydalı gercekten.hatta bunu kullandıgım ay hamıle kalmıstımınsallah darısı sanaBebegim doktorum bu takviyeleri verdi
Gerçekten mi kız ay hadi inşallah kuzumBundan kullandım kuzum ben cok faydalı gercekten.hatta bunu kullandıgım ay hamıle kalmıstımınsallah darısı sana
Süpermiş bana adet söksün diye verdi ama adet olmadım daha bide dün ovu testi yaptım yarı silik. En azından yumurtam var. Takip edeyim dedimEvet canım kalınıyor. Zaten hamile kalırsan bebek tutunsun diye veriyor doktor.