- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 30
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.881
LABOQUİCK KULLANIYORUM CANIMHangi marka kullanıyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LABOQUİCK KULLANIYORUM CANIMHangi marka kullanıyorsun?
kız benım oğlumda 13 haftada gıtmıstık bacaklarını mıh gıbı kapamıstı naptıysak acmadı 16 cıvarı ogrendım sıpayııı o yuzden 14 de belli olur mu bilmiyorumBen oğlumu 13 de öğrenmiştim erkekse belli ederde bazı Kızlar nazlı oluyor bende bayramdan sonraki hafta 12 hafta olucam belki gösterir
Çok sükür senınkınınde büyüdüğünü görelim arkadaşım :)Ama. Bu bıdık büyümüş
ahah devlet babam sagolsun bu kadar verebıldı ultrason epey eskıydı vallaBelli degil aşkım resim net degil ama paralel duruyor kız yani
Hımm neremle okumuşsam oruç ağaz sağlıkla gelsin kuzularyok kuzum arkadasa yorum yapıyordum cınsıyet tahmını yapıyorumda 11 haftalık henuz bellı olmadı Sağlıkla gelsın
melegim can kız dedı bende ramzı teorısıne gore plesanta sağda ıdı oyuzden kız dedım D: bakalım tutacakmı melegım pozıtıfbırınde de tutturmustu
Ben kızımı 16 haftada öğrenmiştim. Rutin kontrolde. Oğlum hiç göstermedi doktor çok uğraştı ama sıpa o zaman da inatmış 23 te renkli ultrasonda öğrenmiştik. Göstermediği için biz hep kız demiştikkız benım oğlumda 13 haftada gıtmıstık bacaklarını mıh gıbı kapamıstı naptıysak acmadı 16 cıvarı ogrendım sıpayııı o yuzden 14 de belli olur mu bilmiyorum
Ay merak ettim hiç anlamıyorum ama işin eğlencesi şuan bi tahmin yapılacak düzeyde miplesantası net sağda :) ama tabıkı yuzde 50 yıne
Ben kızımı 13. Haftada ögrendim canım söylemişti doktorumBen oğlumu 13 de öğrenmiştim erkekse belli ederde bazı Kızlar nazlı oluyor bende bayramdan sonraki hafta 12 hafta olucam belki gösterir
Kız canım hayırlı olsunAy merak ettim hiç anlamıyorum ama işin eğlencesi şuan bi tahmin yapılacak düzeyde mi
Karından ultrasonAy merak ettim hiç anlamıyorum ama işin eğlencesi şuan bi tahmin yapılacak düzeyde mi
Aa bana da öğretirmisin nasıl anladınKız canım hayırlı olsun
ayy ne kadar kızçemizz olacakk yaaa :) meloşumm darısı basımıza benım ılk olacagı ıcın cınsıyetı muhım degıl :)Kız canım hayırlı olsun
Ay benim de ilk gebelik hiç önemli değil rabbim hayrlı evlat versin sağlıklı ömrü olsun ama her kadının içinde bir hayali vardır illaki.ayy ne kadar kızçemizz olacakk yaaa :) meloşumm darısı basımıza benım ılk olacagı ıcın cınsıyetı muhım degıl :)
Simdi bunda neye göre kız dedin kuzum plesanta mıKız canım hayırlı olsun
Plesentası sagda canım bebegin solda kız oluyor takibi bizimki tahmin kuzum allah bilir.Aa bana da öğretirmisin nasıl anladın
saglıkla kucagına al canım benım.ben çok kararsız bır ınsanım benım gercekten hayalımde herhangı bırı yok :) bazen kız olsa dıyorum bazen erkek hıc secemıyorum :) ilerde Allahım nasıp ederde bu duyguyu yaşarsam hangısı çıkarsa dıgerınde aklım kalacak yaniiAy benim de ilk gebelik hiç önemli değil rabbim hayrlı evlat versin sağlıklı ömrü olsun ama her kadının içinde bir hayali vardır illaki.