- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.641
Dün ben de yaptım fotoda çıkmasada bi şey gördüm gibi ama bakalım yaa kısmetYa ben bu sabah yaptım bişey yoktu hevesim kalmadi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ben de yaptım fotoda çıkmasada bi şey gördüm gibi ama bakalım yaa kısmetYa ben bu sabah yaptım bişey yoktu hevesim kalmadi hiç
Sende erken yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Öyle olunca da Bat çok önemli olmuyor. İnşallah vardır kuzum yaİnşallah kuzum ya inşallah. Zaten anlamıyorum daha da var aslında benim bat 29u. Ama şiddetli sancı ve sürekli regl olmuşum hissim var
Canım genetikler 3 ayda sonuçlanıyor ben de o süreçte korunmuştum çünkü doktor sebebini öğrenmeden yaparsan aynısı olabilir demiştiCnm çok guzel yazmışsın
Çok Tesekkur edıyorum.
3 kaybın oldugunu bılmıyordum
Ama destina diyorki bebek denemeyin demiş doktor
Sen test yaptırma Kı dıyosun kuşum?
İnşallah vardır canım ben laboquick yaptım kuruma çıkmıştı ama artimed hicbisi çıkarmadıDün ben de yaptım fotoda çıkmasada bi şey gördüm gibi ama bakalım yaa kısmet
Yarın sabah tekrar bence kuzum sen.İnşallah vardır canım ben laboquick yaptım kuruma çıkmıştı ama artimed hicbisi çıkarmadı
Öyle yapacam canım, operasyon sonrası ilk deneme umutluyum ama olmasa da çok üzülmemYarın sabah tekrar bence kuzum sen.
Hamişler bizede dua edin bol bol. Doktorumu degiştirdim yarın yeni bir doktora gidecegim. 3 aydır yumurtlamadan sonra farkediyorum ki luteal fazım çok kısa 8. 9. Günde adet oluyorum. Buda heö hamile kalmama engel hemde kalsam bile düşükle sonuçlanırmış. Düşük de yapmıştım zaten. Benim rahat bir 3 ay progestan kullanmak gerkecek galibaNasıp kuzum sağlıklı olsunda sende bu gebeliğinde bol bol çift çizgiler görür , anılar biriktirirsin inşallah
Ne operasyonu geçirdin canım çok geçmiş olsunÖyle yapacam canım, operasyon sonrası ilk deneme umutluyum ama olmasa da çok üzülmem
İnşAllah sağlıkla nasip olurHamişler bizede dua edin bol bol. Doktorumu degiştirdim yarın yeni bir doktora gidecegim. 3 aydır yumurtlamadan sonra farkediyorum ki luteal fazım çok kısa 8. 9. Günde adet oluyorum. Buda heö hamile kalmama engel hemde kalsam bile düşükle sonuçlanırmış. Düşük de yapmıştım zaten. Benim rahat bir 3 ay progestan kullanmak gerkecek galiba
NegatiifO zaman çıkar hayli hayli.
Maalesef negatif şaşırtmadı hiçO zaman cıkar
progestan yerıne muadıl bı hap ıste kuzum duphaston falan dıyordu kızlar progestan cok agır bı ılac yan etkısı cok senın ıcın hayırlı bı yol olur umarım kuzum sonuc alamayınca degıstırmen bencede ıyı olmus , farklı fıkırler farklı yontemler denenır en azından.Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda hamıs kalırsınız amınHamişler bizede dua edin bol bol. Doktorumu degiştirdim yarın yeni bir doktora gidecegim. 3 aydır yumurtlamadan sonra farkediyorum ki luteal fazım çok kısa 8. 9. Günde adet oluyorum. Buda heö hamile kalmama engel hemde kalsam bile düşükle sonuçlanırmış. Düşük de yapmıştım zaten. Benim rahat bir 3 ay progestan kullanmak gerkecek galiba
Sagol kuzum inşallah yani bir senedir aynı doktora gidiyorum bi sonuç yok klomen kullandım adetim çabuk geliyor. Progetanı düşük yapmadan kullanmıştım banada agır geldi ayakta duramamıştım çok baş dönderiyor eger gerek görürse başka isticem kuzumprogestan yerıne muadıl bı hap ıste kuzum duphaston falan dıyordu kızlar progestan cok agır bı ılac yan etkısı cok senın ıcın hayırlı bı yol olur umarım kuzum sonuc alamayınca degıstırmen bencede ıyı olmus , farklı fıkırler farklı yontemler denenır en azından.Mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda hamıs kalırsınız amın
benımde 10-11 gun.ben bunu kesfedınce dr a soyledım bısey olmaz dedı bebegım ama.yoksa bende o yuzden mı hamiş kalamıyorum.olmadı mayıstan sonra baska bı dra gorunurum bendeHamişler bizede dua edin bol bol. Doktorumu degiştirdim yarın yeni bir doktora gidecegim. 3 aydır yumurtlamadan sonra farkediyorum ki luteal fazım çok kısa 8. 9. Günde adet oluyorum. Buda heö hamile kalmama engel hemde kalsam bile düşükle sonuçlanırmış. Düşük de yapmıştım zaten. Benim rahat bir 3 ay progestan kullanmak gerkecek galiba
Teşekkür ederim canim ben kasım sonu aşılama yapmıştım tutmamisti. Sonra doktor değiştm sağ tüpte hasar görünüyor laparoskopi yapılması gerek dedi. 3 doktor görüşü aldım, üç aya yakın korunduk. Tanı amaçlı da olsa yapıldı, tüpü almadılar geçiş vardı şükür. Bir de rahim de perde vardı onu temizlediler.Ne operasyonu geçirdin canım çok geçmiş olsun
Araştır canım engel oluyor. Ben yarın doktoruma söylicem bu durumu ateş takibi yapım luteal fazımın bu şekilde oldugunu. Yeni evlendigim seneler böyle degildi iki tane var çocugum o zamanlarda ama 14 gün degildi 11 12. Günde oluyordum genelde. Bu durumda progeteron eksikliginden kaynaklıymış işte kuzum düşük de yaptım biliyorsun.yarın senide bilgilendiririm doktora sorunca inşallah engel degilidrbenımde 10-11 gun.ben bunu kesfedınce dr a soyledım bısey olmaz dedı bebegım ama.yoksa bende o yuzden mı hamiş kalamıyorum.olmadı mayıstan sonra baska bı dra gorunurum bende
İnşallah bebegım.ben ovulasyon yapınca farkettım ıste bunu.11 gun suruyor benımkıde lh pıkınden sonra.ınsallah etkısı yoktur ya.benımkı normal dedı 11 gune.inşallah bıseyımız yoktur kuzucumguzel haberlerle gel.Araştır canım engel oluyor. Ben yarın doktoruma söylicem bu durumu ateş takibi yapım luteal fazımın bu şekilde oldugunu. Yeni evlendigim seneler böyle degildi iki tane var çocugum o zamanlarda ama 14 gün degildi 11 12. Günde oluyordum genelde. Bu durumda progeteron eksikliginden kaynaklıymış işte kuzum düşük de yaptım biliyorsun.yarın senide bilgilendiririm doktora sorunca inşallah engel degilidr
İnşallah canım bende 3 aydır ateş takibi yapınca farkına vardım zaten. İçim çok sıkılıyor hiç mutlu degilimİnşallah bebegım.ben ovulasyon yapınca farkettım ıste bunu.11 gun suruyor benımkıde lh pıkınden sonra.ınsallah etkısı yoktur ya.benımkı normal dedı 11 gune.inşallah bıseyımız yoktur kuzucumguzel haberlerle gel.