- 14 Mayıs 2021
- 4.521
- 8.880
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.621
ptt avm guvenılır demı kızlar?ordan aldım 95 tl ye 2 tane Papatyamaviss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenilir kuzum.ptt avm guvenılır demı kızlar?ordan aldım 95 tl ye 2 tane Papatyamaviss
evet evet ınanmak basarmanın yarısıdır.hıc plan yapmayacagım dıger aya.bu ay oldu ınsallah :) ❤Ya evet aslinda onu gebelikte de önemsiyor kadin dogumcular ama balik yaginin kilo aldiracagina dair dusunceyi atamadigimdan kullanamiyorum ama onemli tabi. Bu arada daha dur bu ayi tamamla bir sonraki ayin planini simdiden yapma canımcm yagmur duasina cikan cocugun yanina semsiye almasi inanciyla bir ayı tamamlamadan digerine gecmiyoruz
Guvenilir canim.. kargoyu cocuk dogana kadar getirmemesi dışında sorun yokptt avm guvenılır demı kızlar?ordan aldım 95 tl ye 2 tane Papatyamaviss
bunu fark ettıgım ıcın 2 tanede trendyoldan aldım askım :) eczaneden alcagım ıkı test yerıne 4 test almıs oldum.inşallaaah o testlerı yapmadan pozıtıfı gorrumde elımde patlarGuvenilir canim.. kargoyu cocuk dogana kadar getirmemesi dışında sorun yok
Dün akşam kayınvalidemde yemekteydik. Dönüşde eşime dedim ki, heveslenmiştim bu ay hamile kalacağıma. Bayramda da herkese söyleriz diye hayal kuruyordum dedim. Nasip kısmet valla. Plan yapıyorsun olmuyo. Plan yapmıyorsun oluyo ya da farklı zamanda oluyo. Hayırlı haberini alalım inşallahevet evet ınanmak basarmanın yarısıdır.hıc plan yapmayacagım dıger aya.bu ay oldu ınsallah :) ❤
İyi hatırlattın, 24 ünde test yapacaklardı demi. Yarın baya kişi test paylaşacak belli oldu Bereketli bir gün olsun yarın inşallah.
İnşallah canım elimde bir kaç tane test var markasını bilmiyorum. Eczaneden artımed sordum burda çok yazıldığı için yokmuş. Onlarla denicem artıkİyi hatırlattın, 24 ünde test yapacaklardı demi. Yarın baya kişi test paylaşacak belli oldu Bereketli bir gün olsun yarın inşallah.
En buyuk derdimiz o olsun en son cisli testler bile dolaptan satışa cikmak üzereydi kullanilmamis predictorlerin gideri her türlü var. Olmadi eczaneye 108 tlden satarsin tanesinibunu fark ettıgım ıcın 2 tanede trendyoldan aldım askım :) eczaneden alcagım ıkı test yerıne 4 test almıs oldum.inşallaaah o testlerı yapmadan pozıtıfı gorrumde elımde patlar
Benim aşırı regl olacakmış gibi ağrım var inşallah değildir bat 29u ama bilmiyorum. Sen nasılsın canım
İkiside birbirine çok benziyormuş hamileyken, belki öyledir kuzum.Ben okula giderken yaparım inşallah da pek beklentim yok regli ağrısı var
Sahurda kalkmıyorum ben ya yemeden tutuyorum ama inşallah hepimiz pozitif görelimsahurda görüşürüz
İnşallah kuzum ya inşallah. Zaten anlamıyorum daha da var aslında benim bat 29u. Ama şiddetli sancı ve sürekli regl olmuşum hissim varİkiside birbirine çok benziyormuş hamileyken, belki öyledir kuzum.
Ben ordan artimed T1 olandan alıyorum iki seferdir. Çok erken geliyorptt avm guvenılır demı kızlar?ordan aldım 95 tl ye 2 tane Papatyamaviss