- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.461
Ne guzel bu sabaha cift cizgilerle uyandik gruptan bir kiside bile olsa mutlu oluyorum valla.. ben de gideyim de bir ovulasyon testi yapayim bari biz de oyle bir çift çizgi gorelim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tutamıyorum ama idrar yolumla ilgili sıkıntı oluşuyor çok tutunca. Neyse tutabildiğin kadar.hadi test alda yap kuzucum yaa.çişini tut 3,4 saat :) bu arada belırtılerın neler onuda anlat bakayım.bıde hangı gunlerı degerlendırdın onları
O silik çizgi ilk 10 dk içinde beliriyorsa kesinlikle yanıltmıyormus bunu anladım sizin icin de hayırlısı olsun ne kadar sabırlısınızKuzum hayırlısı olsun çok sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Ben de bugün silik çizgi gördüm ilk defa net ama kan verme yasağım var bekleyeceğim
Heeee tamam o zaman kankam benimYok sana özel yazdım bebıs burdan gormezsın dıye
3. dk da çıktı çizgi. Ancak geçen ay predictor azizliğine uğramıştım ben de. O yüzden şu anda hamile değilmişim gibi düşünmeye devam ediyorum. Geçen ay ilk dk da çizgi çekti çünkü.O silik çizgi ilk 10 dk içinde beliriyorsa kesinlikle yanıltmıyormus bunu anladım sizin icin de hayırlısı olsun ne kadar sabırlısınız
Hay ağzın bal yesinÖncelıkle gecmıs olsun ve umarım hakkınızda en hayırlısı olsun.fakat asla sızı uzmek ıstemeden nacızane bırsey soylemek istiyorum.bu grupta bebek ıcın deneme gunlerımız gunluk heycanlarımız bazen negatıf sonuclarımız bazen pozıtıf sonuclarımızı paylasıyoruz ya,sız bunları yazınca ben uzuluyorum acıkcası burada bıraz moral bulmaya calısıyoruz.bunları esınızle konussanız haa yapamıyosunuzda bence kendınıze deger verın ne gerekıyosa onu yapın kendı ve cocugunuzun gelecegı ıcın.bebek dusundugunuzu soyluyorsunuz boyle bır ortamda ne bebegı.bence sız bebek dusunenler grubunda degılde esınızle konusun yda aılenızle.dedıgım gıbı nıyetım asla uzmek degıl konu degısmesın stres atalım burada bebeklerden konusalım
Yumoşun sana sürpriz yapar inşallah bebişim hadi bakalım gecen ay da ben öyleydim ne zaman yumurtlamadığımı bilemedim o da zor oluyor ya çok haklısın. Yaaaa çen beni mi özlüyorsunnnnnnnBenım bu ay yumurtlama ne zaman oldu hıc bılmıyom karambole gıttı o yuzden degerlendırmeyı bırakmadım hala.ne üdüğü belirsiz bir yumurta var ortadaperşembe gunu dr 15 cm domınant folıkul var solda dedı bende daha yumurtlamamısmıyım dedım ,yok o rüptüre olmuş folükül dediyumurtladıgımızda kabugumu kalıyo o neymıs oyle10 gun ılıskı yap bı dolu bı bos dedı ama bunlar ne demek kafamda delı sorularsenı ozluyorum fazla kaybolma cancagzım
Amin canım benim amin güzel duana yüreğine sağlıkAllahım aratmadan en kısa zamanda sizi bebeklerinize kavuştursun
Bir an yalnızım sandım ama değilmişimYani canım inan cok tuhafıma gidiyor yazdıkların
Canım bariz görünüyorrrGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Yalnız olmadığımı görüyorum hatta dile getirdim. Çok inandırıcı gelmiyor artık bana. “Bir derdim var” diye başlık var aslında orada anlatabilir. Biz de dile getiriyoruz ama bu biraz fazla abartıYa yemin ediyorum aynı şeyi yazcam yazcam başıma iş gelir diye yzamıyordum. Aralarda bizim de sıkıntımızı yazdığımız oldu da bu kadar uzun değil. Gördükçe fenalık geçirmeye başladım.
Canım önce senin sağlığın. Sen iyi ol her şey çok güzel olacak inan banaKızlar bu arada cumartesi günü psikiyatriye gittim kontrol için. 4 ilacı yazdı bana. Bebek düşünüyorum ben dedim. Korun bence dedi 6 ay 1yıl çocuk düşünme dedi. Moralim bozuk napcam bilmiyorum
Canım sen ne yaptın son durum neKızlar bugün bir grup arkadaş buluştuk
Benim durumumu bilmiyorlar
Doğum ve çocuk hikayelerını anlattılar
Bi arkadaş önce 4 düşük yapmış, sonra süpyan muskası yaptırmış.
İlk çocugu na hamile kalmış, inanmamış tabi haberı yok, 2.5 aylıkken ogrenmiş
2. Çocugu korunurken olmuş..eşi istememiş ilk önce aldır demiş vss.
3. Çocugunda yıne prezervatif yırtılmış
Hamiş kalmış
Eşi yeter artık tüplerını bağlar demiş.
4. Çocugunda yine korunurken hamiş kalmış tabi şoktalar.. Eşi aldır olmaz demiş vs. Tabi bunları çok detaylı anlattı ben kısa geçiyorum. Bn şok içinde dinledım
Diğer arkadaşın çocugu 12 yasında
2 aylık çocugu var, 6 aya kadar hamiş oldugunu bılememiş, Adetlerı zten duzenlı değilmiş, lekelenme ler yaşamış ara ara.
Başka Bı sebepten doktora gtttıgınde öğrenmiş. Şoklara girmiş vs.
Yani dediler ki nasip neyse o olur. Rabbim ne dilerse o olur.
Kafadan attığında oluyor vs bu sekılde anlattılar
Bnde şaşkınlıkla dınledım, dedim içimden ne hıkayeker var, uğrasanların olmuyo, uğraşmıyorsun, korunuyorsun oluyo.
Herkes nasip kısmet
ben geçen sene 8 görüp 2 gün sonra da 11 görmüştüm sonra ne yazık ki kanamam gelişti ama İnşallah senin tutunur canım olmayacak diye bir şey yok. Birde burada hep olumlu olan şeyleri okumaya çalış psikolojimi çok yormaKızlar merhaba bat 28 şubat dün yumurtlamanın 10. günüydü çok silik çizgi ile öğrendim kan verdim 7.98 çıktı var mı benim gibi olan?
Ben de acaba bir ben mi böyle düşünüyorum diyordum kendi kendimeBir an yalnızım sandım ama değilmişim
eveet cok özlüyorummm hemiideee .gogus ucu agrısı sol kasıkta arada gıren cıkan bı agrı.bazende tam rahmın ortasında.gene fake atıyosa bana vucut bılemıyorum amaYumoşun sana sürpriz yapar inşallah bebişim hadi bakalım gecen ay da ben öyleydim ne zaman yumurtlamadığımı bilemedim o da zor oluyor ya çok haklısın. Yaaaa çen beni mi özlüyorsunnnnnnn
Günaydın canım hayırlı ramazanlar ben kaset testte de gölge görüyorum inşallah bebeğin seninledirGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Yok ya hatta ben daha önce dile getirdim tuhaf geliyor inandırıcı değil diye. Çünkü kullanıcı adı farklıydı hatta daha farklı şeyler söylüyordu altın kemer falan denk geldin mi bilmiyorumBen de acaba bir ben mi böyle düşünüyorum diyordum kendi kendime
ben geçen sene 8 görüp 2 gün sonra da 11 görmüştüm sonra ne yazık ki kanamam gelişti ama İnşallah senin tutunur canım olmayacak diye bir şey yok. Birde burada hep olumlu olan şeyleri okumaya çalış psikolojimi çok yorma
Kızlar merhaba bat 28 şubat dün yumurtlamanın 10. günüydü çok silik çizgi ile öğrendim kan verdim 7.98 çıktı var mı benim gibi olan?