- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 33
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #12.421
A Afratafrac canım bir de şu artımed t1-t2 bulabilirsen onunla mı yapsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah hepimizin orucunu kabul etsin kuzum ben de görüyorum çizgiyi vallaGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar canlarımbereketıyle gelsın bu ay hepımıze.Sonraaa kuzuuuummm predıctorda goruyoruuummmpredıctor funda ve bende yanılsada senınkı bızımkınden daha koyu cıkmısben cok heycanlandım acıkcası bugun farklı marka bır testle teyıt edersın kuzucum sonra 3,4 gun sonra kan verırsın .senın ıcın cok sevındımGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Ayyy kuzum mavı olandada gordum yaa ıyce bakıncagozun aydıııınnnn oldu bu işsaglıkla ılerlesınGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Ben kasette de gölge görüyorumGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
haseada estağfurullah tavsiyen için teşekkür ederim. Psikologla da görüşüyordum geçen haftaya kadar. Artık çalışabileceğimiz bi konu kalmadı benim alanımla ilgili dedi son seansı yaptık. Terapi dediğin tam olarak ne acaba
Canım çizgi görüyorum ama daha önce çizgi mağduru biri olarak seni ümitlendirmekten de korkuyorum . En iyisi mi kan ver kesin sonuç olurGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
kuzum mavıde de cok hafıf bısey var sen gercekten gec yumurtladın muhtemelen 5 gun falan var reglıne eger testler doğruysaGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
Günaydın kuzum, maalesef ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 10 Mart yumurtlama akıntım geldi. 3-4 gün içerisinde de yumurtlamamın olmuş olabileceğini tahmin ederek Bat'ım da kaydını düşünüyorum.Günaydın hayırlı ramazanlar Canım sen gününü tam biliyor musun? Kaymış olabilir demiştin
Tamamdır ondan alayım bir de.A Afratafrac canım bir de şu artımed t1-t2 bulabilirsen onunla mı yapsan
Ay gerçekten mi, gidip bir kaç test alayım bari farklı.Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar canlarımbereketıyle gelsın bu ay hepımıze.Sonraaa kuzuuuummm predıctorda goruyoruuummmpredıctor funda ve bende yanılsada senınkı bızımkınden daha koyu cıkmısben cok heycanlandım acıkcası bugun farklı marka bır testle teyıt edersın kuzucum sonra 3,4 gun sonra kan verırsın .senın ıcın cok sevındım
aynen bak eger oyleyse 9.gunun falan olması lazım benım 10.gunu yaptıgım test belkı bır tık daha koyuydu cunku paylaşayım senınle durGünaydın kuzum, maalesef ne zaman yumurtladım bilmiyorum. 10 Mart yumurtlama akıntım geldi. 3-4 gün içerisinde de yumurtlamamın olmuş olabileceğini tahmin ederek Bat'ım da kaydını düşünüyorum.
Ay gerçekten mi inşallah kuzum. Yine de hemen kapılmayayım ben. Test alayım gidip farklı, ay dayanamayıp gidip kan veresim geldi sdfghjklAyyy kuzum mavı olandada gordum yaa ıyce bakıncagozun aydıııınnnn oldu bu işsaglıkla ılerlesın
Aynen, varsa bebiş tahminler doğru çıkçak gibi. Kan versem beta kaç çıkar acep.kuzum mavıde de cok hafıf bısey var sen gercekten gec yumurtladın muhtemelen 5 gun falan var reglıne eger testler doğruysa
verme lutfen bak sakın tamammıAynen, varsa bebiş tahminler doğru çıkçak gibi. Kan versem beta kaç çıkar acep.
Gunaydin canimcm ben de görür gibi oldum kasette ama predictordeki gayet net zaten. Insallah vardir ve saglikla artar. Kaset testle tekrarla bir takip yap istersenGünaydın kızlar Allah herkesin orucunu kabul etsin. Hepinize hayırlı ramazanlar. Ben sabah son predictorum ile test yaptım böyle çıktı. Kaset testle de yaptım onda çıkmadı bişi. Ama göğüslerimdeki ağrı geçti şişlik indi ve baya adet olmuşum gibi ağrım başladı. Bugün Bat günü. Zaten olsa kaset testte de çıkardı herhalde demi.
5 10 arasiAynen, varsa bebiş tahminler doğru çıkçak gibi. Kan versem beta kaç çıkar acep.
Timam sözverme lutfen bak sakın tamammı