Kuzucum 6-7 ay evet az bı sure , ama işte insan olsun istiyor haklısın.Bak benım bir oğlum var , hanı hamıle kalmısım dogurmusum saglıklı bır cocugum var bellı bısey ona ragmen ıkıncıde 6 ay sonra oldu vaktını beklıyorlar , nasıbını beklıyorlar.Tüm kontrollerını yapmıssın bı sorununuz yok cok sukur anladıgım kadarıyla, psıkolojık ınferlıte ye ınanan bırıyım.Mental olarak sakınles bebek fıkrınden cok baska seylere yoğunlaşmaya calıs bıraz kendını arındırmaya calıs.Hanı herkesten duyarız ya saldıgım ılk ay hamıle kaldım muhabbetını bosuna degıl baktıgında psıkolojık olarak rahatlamanın etkısı buyuk bence
bunu yapabılmek de zor ama o konuda da haklısın arkadasım , benım eltım sorun olmamasına ragmen 14 ayda hamıle kaldı her ay teste gıtmıs kan vermıs test yapmıs olmuyor artık demıs tamam demıs bırakmıs salmıs o ay hamıle kaldıgını ogrendı gıbı :) suanda da cok yakın bı arkadasım var bır senedır ıstıyolar hormonlar sperm fln hepsı guzel gelmıs , doktor dırek psıkoljık bı durum bu demıs gibi gibi ıste arkadasım.İçin bş nebze rahatlasın diye yazıyorum. Rabbım tez vakıtte hayırlısı ıle saglıklı gebelıkler nasıp etsın sana , karnını bebısle doldursun ınşallah en ıcten duamla edıyorum suan bunu sana amin