- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.281
Hadi yuksek degerler olsuj saglikla katlansin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yuksek degerler olsuj saglikla katlansin insallah
Cnm bu test sanırım bozukBakar mısınız kızlar beyaz çizgi net var resimde çekemiyorum
Neden kiCnm bu test sanırım bozuk
Yok 2 dk bile geçmedi yapar yapmaz çektim
İnşallah canımAma heveslenip yikilmak istemiyorum kuzum ya yarin belli olur artik koyulasma lazim
Evet canım haklısın ben kendimde kimyasal oldu anestezi teknikeriyim özellikle covidden sonra çok fazla tıbbi tahliye hastam oldu hepsi de 8-9 hafta 16-20.haftaYa bir şeyin farkında mısınız? Hep mi böyleydi son zamanlarda mı arttı acaba ben anlamıyorum. Son dönemlerde bu kimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olayı çok artmadı mı sizce bunun sebebi ne olabilir acaba. İnsan üzülüyor ve korkuyor ya…
Canım işte bütün testlerde ikinci çizginin konulduğu bir yer var bu beyazlık o çizginin yerini gösteriyor olsaydı pembe ya da kırmızı çıkardı daha cuma günü ben de de pembemsi çıkmıştı ama bugün 13. Günüm test yaptım tamamen negatif. Sonra üzülme diye söylüyorum ben üzüldüm şahsenYok 2 dk bile geçmedi yapar yapmaz çektim
Canım ben göremedim. Ayrıca çizgi renginin beyaz değil pembe olması gerekiyor. Biraz parlamış ve yandan çekilmiş. O yüzden tam algılayamadım açıkçası, sen görüyorsan var olabilir de inşallah.Bakar mısınız kızlar beyaz çizgi net var resimde çekemiyorum
Valla bu kandaki hormonun idrara ne kadar hızlı karıştığıyla ilgili ancak 8 gün sanki erken gibi kuzum.Kızlar yumurtam 8gün önce çatladı ilişki oldu,erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Biz daha o haftalara gelemeden en basinda eleniyoruz bir de daha o stresler var. Neyse umutsuzluga kapilmak yok. Rabbim ol derse olurEvet canım haklısın ben kendimde kimyasal oldu anestezi teknikeriyim özellikle covidden sonra çok fazla tıbbi tahliye hastam oldu hepsi de 8-9 hafta 16-20.hafta
Anladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 mart bakalım hayırlısıCanım işte bütün testlerde ikinci çizginin konulduğu bir yer var bu beyazlık o çizginin yerini gösteriyor olsaydı pembe ya da kırmızı çıkardı daha cuma günü ben de de pembemsi çıkmıştı ama bugün 13. Günüm test yaptım tamamen negatif. Sonra üzülme diye söylüyorum ben üzüldüm şahsen
Çıkmaz canım ben yaptım çıkmadı bugün 8. GünümKızlar yumurtam 8gün önce çatladı ilişki oldu,erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Anladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 martCanım işte bütün testlerde ikinci çizginin konulduğu bir yer var bu beyazlık o çizginin yerini gösteriyor olsaydı pembe ya da kırmızı çıkardı daha cuma günü ben de de pembemsi çıkmıştı ama bugün 13. Günüm test yaptım tamamen negatif. Sonra üzülme diye söylüyorum ben üzüldüm şahsen
Bende hemen bu çizgiyi görünce bi an umutlandımCanım ben göremedim. Ayrıca çizgi renginin beyaz değil pembe olması gerekiyor. Biraz parlamış ve yandan çekilmiş. O yüzden tam algılayamadım açıkçası, sen görüyorsan var olabilir de inşallah.
Rica ederim Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşaallahAnladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 mart bakalım hayırlısı
Anladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 martCanım işte bütün testlerde ikinci çizginin konulduğu bir yer var bu beyazlık o çizginin yerini gösteriyor olsaydı pembe ya da kırmızı çıkardı daha cuma günü ben de de pembemsi çıkmıştı ama bugün 13. Günüm test yaptım tamamen negatif. Sonra üzülme diye söylüyorum ben üzüldüm şahsen
Bende hemen bu çizgiyiCanım ben göremedim. Ayrıca çizgi renginin beyaz değil pembe olması gerekiyor. Biraz parlamış ve yandan çekilmiş. O yüzden tam algılayamadım açıkçası, sen görüyorsan var olabilir de inşallah.
İlişkinin 10.gunundeyim adetime 2 gün varAnladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 mart
Bende hemen bu çizgiyi görünce bi an umutlandım
Tam adet tarihinde bat günü öğrenenlerde oldu burada, bekle bakalım geç döllenme olmuş da olabilir. Regl gelmediği sürece umut varAnladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 mart bakalım hayırlısı
Aynen inşallah hayırlısı olurTam adet tarihinde bat günü öğrenenlerde oldu burada, bekle bakalım geç döllenme olmuş da olabilir. Regl gelmediği sürece umut var
Çok erken canım ilişki günü dahil döllenme , rahime ulaşması herşey 10 gün sürüyor . Şimdi çıkmaz kiAnladım canım teşekkür ederim. Adet tarihim 22 mart
Bende hemen bu çizgiyi
İlişkinin 10.gunundeyim adetime 2 gün var