- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.261
CNım üzülme. Sana eşinin neden böyle yaptığını anlatayım. Eşin bunları düşündüğü için sana söylemiyor. Öz güven eksikliği yaşayan bireyler kendileri eleştirilmeden önce karşı tarafı eleştirirler.Düzeldi dedim insan oldu dedim ama olmamış
Kuzum golge gibi yok gibi birseydi yani ama bugun baya koyu cikti yarin belli olur tekrar test yapicamCanım dünkü testin de tam olarak negatif durmuyor siliklik var sanki bana öyle geldi en azından . Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bebeğim ben kaç gündür çizgi göremiyorum senin testlerdeValla aşkım inan ki hiç bilmiyorum. Bu ay bi tuhaf oldu herşey benim için
Ama heveslenip yikilmak istemiyorum kuzum ya yarin belli olur artik koyulasma lazimOhh süper çok sevindim senin adına
Evet canim iki aydir bende yasadim boyle seyler ama hic negatiften pozitife donmemisti yarin koyulasmasina gore inanirim anca yoksa suan kendimi kaptirmiyorumTamam işte yazan arkadaş da negatifi görmüş sonra pozitif olmuş sonra yine negatif olmuş öyle diyor. Sen 14. günü bekle o zaman canım garantiye al hemen kapılma. Bu iğne vurulanların belli olmuyor çünkü.
Hayırlısı olsun canım . Valla bn de regli bekliyorum sanki hiç bir belirti yok en son cuma günü test yaptım ama kuruma mı yoksa var mı anlamadım yarın 14. Günüm olacak ama hiç umutlu değilim insanın hiç mi belirtisi olmazGünaydın kızlar, sabah dayanamadım predcitor ile de baktım ancak her iki testte de hiç bir şey gözükmedi. Demekki dün akşamki testle ilgili bir durummuş. Sabah uyandığım gibi ateşimi de ölçtüm 36.5 çıktı. Biraz önce yine merak edip ölçtüm, normalde gün içerisinde sabah uyandığımdan 3 derece yukarı çıkar sürekli ölçüp denedim çünkü. Ancak 36.3 çıktı. Yani 36'ya düşmüş ateşim. Benim regl geliyor belli ki.
Sağlıklık olsun
Hayırlısı olsun canim.. kimyasal vs olmasindansa direk negatifi görmek daha iyi. Yoluna bakiyorsun en azindan. Rabbim hepimize en kisa zamanda saglikla kopkoyu cift çizgiler görmeyi nasip etsinGünaydın kızlar, sabah dayanamadım predcitor ile de baktım ancak her iki testte de hiç bir şey gözükmedi. Demekki dün akşamki testle ilgili bir durummuş. Sabah uyandığım gibi ateşimi de ölçtüm 36.5 çıktı. Biraz önce yine merak edip ölçtüm, normalde gün içerisinde sabah uyandığımdan 3 derece yukarı çıkar sürekli ölçüp denedim çünkü. Ancak 36.3 çıktı. Yani 36'ya düşmüş ateşim. Benim regl geliyor belli ki.
Sağlıklık olsun
Valla canım bilemedim hayırlısı olsun hakkında yapınca mutlaka yazKuzum golge gibi yok gibi birseydi yani ama bugun baya koyu cikti yarin belli olur tekrar test yapicam
Şimdi test yaptım 2.cizgi var ama beyaz silikAmin inşallah ama bir türlü uyuyamıyorum. Sabah 6 gibi yapmayı düşünüyorum bakalım çok heyecanlıyım ilk kez hamilelik düşündük eşimle daha öncede benim enfeksiyon geçmişim olduğu için korunmadan ilişkiye giremiyorduk
Ramazan ayı bereketiyle gelecek inşallah kuzum, sıkma canını. Ben şimdiden Nisan ayı için hazırım. Ovulasyon testi de alacağım kesin. Yumurtlama zamanını bilememekte ayrı bir kötüymüş.bebekheyecani canım ben de regl oldum tam 16 Mart gecesi ovulasyon yapmıştım bugün çatlamadan 14 gün sonra regl olduğumu öğrendim en azından saati bile şaşmıyor neredeyse ama olmuyor
Canım koysaydın fotosunu bir bakardık.Şimdi test yaptım 2.cizgi var ama beyaz silik
Canım koysaydın fotosunu bir bakardık.
Hadi güzel değerlerle öğren insallah canın
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bol beta HCG li