- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #11.241
Ay inşallah vardır, ancak kaç gündür böyle gözle zor görünür gölge çıkması o yerin kendi çizgisine ait gölge mi acaba diye düşündürtüyor bana. Senin Bat bugündü sanki demi. İnşallah geç döllenme falandır kuzum.Günaydın kızlar. Ben gölge görüyorum yine. Ya da uyduruyorum.
Tamam işte yazan arkadaş da negatifi görmüş sonra pozitif olmuş sonra yine negatif olmuş öyle diyor. Sen 14. günü bekle o zaman canım garantiye al hemen kapılma. Bu iğne vurulanların belli olmuyor çünkü.Ama dun negatif ti testim
Evet bebeğim bugün bat ama hiç adet olcak gibi değilim. Kaç gündür akşamları karnım ağrıyor adet olcak gibi sonra geçiyor. Gelen giden yok henüzAy inşallah vardır, ancak kaç gündür böyle gözle zor görünür gölge çıkması o yerin kendi çizgisine ait gölge mi acaba diye düşündürtüyor bana. Senin Bat bugündü sanki demi. İnşallah geç döllenme falandır kuzum.
Canım dünkü testin de tam olarak negatif durmuyor siliklik var sanki bana öyle geldi en azından . Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBende cok sasirdim o yuzden kaptirmiyorum kendimi canim
Ohh süper çok sevindim senin adınaAyni marka kuzum 5 adet almistim dr prufur markasi bundan canim dun bariz negatifti
Yok yavrum kaptırmıyorum. Ateşim düşük o yüzdenbebekheyecani askım evet yıne golge gozukuyor ama bı gebelık olusumu olsaydı acaba dıyorum netlemesı gerekmezmıydı kendını , kendını cok kaptırma bıtanem üzülme sonra
Ateşin baya düşmüş canım bugünEvet bebeğim bugün bat ama hiç adet olcak gibi değilim. Kaç gündür akşamları karnım ağrıyor adet olcak gibi sonra geçiyor. Gelen giden yok henüz
Adet ateşim 36.4 normalde. Bugün daha düşükAteşin baya düşmüş canım bugün
Neden öyle oluyor acaba ya ben bu ay ateşten gıcık aldım. Benimde saçma sapan ilerliyor. Yerleşme düşüşü olmasın o zaman canım eger yeni yerleşdiyse 3 gün sonra net belli olurAdet ateşim 36.4 normalde. Bugün daha düşük
Valla aşkım inan ki hiç bilmiyorum. Bu ay bi tuhaf oldu herşey benim içinNeden öyle oluyor acaba ya ben bu ay ateşten gıcık aldım. Benimde saçma sapan ilerliyor. Yerleşme düşüşü olmasın o zaman canım eger yeni yerleşdiyse 3 gün sonra net belli olur
Buradan almış olduğum eğitimle cevap vereyimMerhabalar inşallah hepimize nasip olur,
Benim ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz yumurtlama ve çatlama var mı varsa hangisi pek çok yere yazdım net cevap alamadim,yazısız testler adet döneminde deneme amaçlı yaptım.Adet 5 gün sürdü testlere 6. Gün basladim
Olur neden olmasın canım bugün belli oldu demek ki yarın sabah bir daha yap bakalım hadi hayırlı olsun insallah güzel ilerlerKızlar günaydın hepinize ben 11 martta catlatma ignesi oldum bu benin 3.denemem maalesef hepsinden olumsuz sonuc aldim 6.gunden beri test yapiyorum dun igne gunu haric 8.günümdu negatifti testim bugun 9.günüm test yaptim fakat inanamiyorum 9.gunde pozitife donmesi sizcede ilginc degilmi varmidir sizce cok yiprandim bu surecte cunku kendimi kandirmak istemiyorum kızlae pembe kutu olan 8.Gun testimdi
Zaten çok anlayamadigim için 15 ,18,19 şeklinde değerlendirdik .çatlamış mi catlamamis mi diye stres oldum.Dogum kontrol ilacını yeni bıraktığım için geçen ay sokturucuyle adet olmuştum cunkuBuradan almış olduğum eğitimle cevap vereyim17 martta pik görmüşsün yumurtan iki gün içinde çatlayacak demek oluyormuş yani 19 Mart falan sen bu günleri değerlendir dün geceyi değerlendirdin mi?
Yaptım kuzum şimdi paylaştım.A Afratafrac sen test yaptin mi sabah canim