- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.021
Belirti aramıcam diyorum sırtım çok ağrıyor sırt ağrısı belirti oluyor mu? Çok kötüyüm şuan daha yeni yumurtladım üşütme olayımda olamaz evden dışarı çıkmadım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak simdi normalde adetim 6 subattaydi ama olmadim duphaston vermisti doktor kullandim 3 gun sonra yani 17 subatta adet oldumCnm ben kendim tarlusal alıp kullandım
Sabah akşam 5 gün
İlaç bitti 4. Gün regl oldum
Şu kısmı anlayamadım
Senin reglin yeni bitmiş
Ama ultrasonda yine kistmi görünüyo?
Tekrar mı söktürücü kullanmk istıyorsun?
Adetin çok az, kahverengi gelıyor
Bat 17 mart
Bır an önce adet olup kistin gitmesini mi istıyorsun?
Dogrumu anlamışım
Ben ilacı kullandım biliyo musun doktor sen ne cahilsin bi de öğretmensin der diye de gitmedim kontrole ama baktım çatlamış yumurta ovulasyon yaptım az önce. Herhalde çatlama ağrısıydı geçti şimdi şükürGeçen ayki ilacında etkisi vardır canım yumurtaların gelişmiştir yine yumurtlama ağrısıdır muhtemelen ama dayanılmazsa doktora danışmakta fayda var bence
Cnm adetim 4. Gunu muayene oldugunda kistin gitmemiş dediğindeBak simdi normalde adetim 6 subattaydi ama olmadim duphaston vermisti doktor kullandim 3 gun sonra yani 17 subatta adet oldum
Normalde 1 hafta surer adetim
Sonra 20 subatta adetin 4. Gunu hastaneye gittim asilama icin cagirmislardi klomen tedavisine baslayacaklardi. Doktor alttan bakti ve kistin var tedaviye başlayamayiz dedi yolladi beni cok üzüldüm
Bugün bitti adetim. Bat 17 mart ama ben onu beklemek istemiyorum çünkü biliyorum ki yine gecikecek stresten ve yine tam kanama olmayacak
O yuzden bir an evvel adet olup kistin atilmasini istiyorum. Yarin icin randevu aldim. Doktora adet olamadim dersem oldugumu anlar mi alttan bakip kisti görür mü offff gercekten usandim artik
Bütün tahlilleriniz gayet temiz progesteron hormonu yumurtlamadan sonraki 7. Günde bakılır.Adete yakın yada adet zamanı değer düşmeye başlar eğer hamilelik yok ise 10 üzeri sağlıklı yumurtlama 15-20 üzeri gebelik ihtimali düşünülürHayır hiç böyle birşey söylemedi devlete gitmiştim hatta sonuçlarıma herşey normal diye gönderdiler bu tahlili de adetin 2 yada 3. Günü yaptırmıştım o kadar kafam karıştı ki suan da da elim kolum bağladı resmen belki de bu doktor yüzünden aylardır boşuna bekliyoruz çocuk olacak diye belki de tedavi görmem gerekiyordu diğer sonuçlarımı da ekliyorum
Iste bende o yuzden kararsız kaldim yeni adetim bitti ama kistim var. 17 marti beklesem adetim yine gecikecek yine kist olacak .Cnm adetim 4. Gunu muayene oldugunda kistin gitmemiş dediğinde
Bi ilaç bısey vermedi mi?
Diğer adetimi bekle dedi?
Şimdi yeni adetten çıkmışsın
Tarlusal kullansan ne olur hiç bilmiyorum
Seni anlıyorum beklesen yine adet gecikecek.
Off ne dıcem bılemedım
Peki bu kist nasıl gidecek?
Cnm en ıyısı doktorla konusup kist ne sekılde gider ne kullanım dıye sor
Şimdi tarlusal başlasan 6 gün kullan
Sonra adeti bekle dıcem ama yeni adetten çıkmışsın hemn tarlusal kullanmk dogru olurmu bılemedım
İşte canım iyi bir adet düzenleyici ya da söktürücü neyse kullanırsan o ayki adetin güzel gelip kistin de olmazsa o zaman aşılamaya uygun olursun bence artık tabi üçüncü gün başka testler isteyebilirler ama en azından o ay aşılama başlayabilirsin bu arada eşinin spermmtestini de isteyeceklerAy nolur abna yardim edin Tikabasa ramazan gelmeden su aşılama isini halledeyim.
Benim bat 6 subatti adet olamadim duphaston kullandim 17 subat cuma gunu adet oldum 20 subat pazartesi adetin 4. Gunu hastaneye gittim doktor alttan bakti ve basit kist gördü. Asilama tedavisine başlayamayiz dedi. Ama benim adetlerim duzensizlesmeye basladi evlendikten sonra dedim.1 ay olsam 1 ay olmuyorum gec oluyorum olunca da kahverengi siyaha yakin akiyor sökülemiyorum dedim. Hep duphastonla adet oluyorum o zaman tedaviye başlayamayiz dedim gel bakariz dedi ama benim suan ki bat 17 mart
Ben baska hastanede kadin doguma gitsem adet olduğumu anlar mi alttaki kistin suan erimesi lazim da tedaviye başlamam icin
E bakılsın canım madem kaybedecek bişey yok benimki de övünüyordu ben öyleyim ben süperim uhaha test yapalım görcen falan derken fiyasko çıktı ultrasonda da birşnci derece varikosel çıktı çok ta önemli değilmiş bizim deperler tamamen beslenmesi (beslenmesinden) kaynaklı sadece kahve sigara bel gün aç kalsın e hadi kahveee der sadeceEşime yapmamışlar temiz diye yinede bakılacak dedi
Aynen oyle yolda gostermiyorlar eşim sperm testi verdi sonuçları iyi. Benimde 3 ve 21. Gunu sonuçlarim iyiymis ama amh 1,13 müs. Rahim filmimde iyi çıkmış asilama olacakti iste bu ay olmadi kistten dolayiİşte canım iyi bir adet düzenleyici ya da söktürücü neyse kullanırsan o ayki adetin güzel gelip kistin de olmazsa o zaman aşılamaya uygun olursun bence artık tabi üçüncü gün başka testler isteyebilirler ama en azından o ay aşılama başlayabilirsin bu arada eşinin spermmtestini de isteyecekler
Başka bir doktora gitsen aslında yapar bence bu biraz saçmalamış sanki yapamazsan yapılacak yolu söyle bari dimi
Canım artık herşeyden şüphelenme dur biraz gün günü tutmaz insanın üşütmüş olabilirsin olmayadabilirsin üşüttüysen de üşüttün bariz üşütme belirtileri ortaya çıkarsa üşütme için takviye alırsın .tekerleme gibi oldu ama böyle günlerin zor geçer az rahat bırak kendiniBelirti aramıcam diyorum sırtım çok ağrıyor sırt ağrısı belirti oluyor mu? Çok kötüyüm şuan daha yeni yumurtladım üşütme olayımda olamaz evden dışarı çıkmadım hiç
Bir bu eksikti tarçın ı anlarım da sakız niyeKızlar demin internette bi yerde bişey okudum
Yumurta çatlaması için sakızı tarçına bandırıp çiğnemek
İlk defa duydum
Hahah doğru kullancam diyordun aynen öyle valla üstüne azarlardı doktor bide iyi bari çatlamış olsun da zaten senin çatlama sıkıntın yoktu . Şifa olsun canım inşallahBen ilacı kullandım biliyo musun doktor sen ne cahilsin bi de öğretmensin der diye de gitmedim kontrole ama baktım çatlamış yumurta ovulasyon yaptım az önce. Herhalde çatlama ağrısıydı geçti şimdi şükür
Bana soğan kürünün de faydası oldu sanırım ama herkeste de faydalı olmuyormuş galiba ben o ay soğan da yaptım kist söktürmek için sen denedin mi hiçAynen oyle yolda gostermiyorlar eşim sperm testi verdi sonuçları iyi. Benimde 3 ve 21. Gunu sonuçlarim iyiymis ama amh 1,13 müs. Rahim filmimde iyi çıkmış asilama olacakti iste bu ay olmadi kistten dolayi
İnşallah bebişim sen naptın? Gittin mi doktoraHahah doğru kullancam diyordun aynen öyle valla üstüne azarlardı doktor bide iyi bari çatlamış olsun da zaten senin çatlama sıkıntın yoktu . Şifa olsun canım inşallah
Grup senin de değildi demi benim aklım Şubat'ta kalmışBen bu ay takılıyorum buralarda sevayd
Operasyon sonrası adet ne zaman gelecek bilmiyorum sonrası değerlendirmeler baslicak inşallah ondan tarih falan yazdirmadim
Soğan da aklimda aslinda onu da denemek istiyorumda kesin bisey de olsun istiyorum zaman kaybetmeyim yine yeniden. Ne zaman baslaniyodu bugun bitti adetimBana soğan kürünün de faydası oldu sanırım ama herkeste de faydalı olmuyormuş galiba ben o ay soğan da yaptım kist söktürmek için sen denedin mi hiç
Ben eutin üçüncü gün gittim yine yazık çok güzel yumurtaların dedi yine bir üst aşamaya geç artık kaybetme bunları dedi yani aşılama tüp neyse git yap dedi.sonra dedim siz yapmıyonuz mu çipli varmış falan dedim öyle bişey yok desi aşılama aşılamadır sözde bu hafta araştırcaktım kapı kapı hastane gezcektim ama olmadı önümüzdeki adette aşılama yapacağım artıkİnşallah bebişim sen naptın? Gittin mi doktora
Tamam canım sağlık olsun kalpler bir olsun yeterkiBen bu ay takılıyorum buralarda sevayd
Operasyon sonrası adet ne zaman gelecek bilmiyorum sonrası değerlendirmeler baslicak inşallah ondan tarih falan yazdirmadim