💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ay kuzum keşke öyle olsa da gelip alnında öpsem seni o kadar herşeyden hevesim kaçtı ki bi anda test mest unuttum dedim ben hastayım dur yarın sabah yapayım şimdi olmaz herhalde
Umutlanma canım yine de adete daha çok benziyor da yine de yap ona göre de doktora gidersin
Keşke olsa sürpriz o şanslılardan biri de sen olsan ama umutlanıp olmadığını görmek daha kötü sen yine de adetmişsin gibi düşün valla üzülürsen ben faha çok üzülürüm söyledim diye

Kız ben sana dedim uzak dur..gir odaya kapat kulaklık takokuyorum mesajlarınızı benimkide hiç kavga sevmez az konuşur..işi gücü Galatasaray şampiyon olsun ve hiç romantik diğil..ben diyor kalbimde seviyorum
Kız benim ki susmuyor ya çingene şopar gibi susmuyor susmuyor bırakmıyor da asker gibi dikiyor önüne kaçamıyorum ki tuvalete gitsem kapıma geliyor ya da telefonla arıyor psikopata bağlıyor keşke sussa ben zorla konuştursam

Yok canım merak etme ben zaten hiç aklıma getirmemiştim Allah büyüktür umarım en kısa zamanda hepimizin gönlüne göre verir Allah bin kere razı olsun senden çok iyi geldin bana doktora gidince de yazarım yine inşallah

Allah sabr versin canım

Napalım canım benim normal bir arkadaşım da kalmadı artık manyak kocam yüzünden bende burda iyileşiyorum resmen güzel haberlerini alırız inşallah sorun olmadıktan sonra illa olur zaten Allah ol desin inşallah bir an önce

Pko stresi kiloyu sevmeyen bir durum ama gebeliğe asla engel değil düşün bak ben bile hamile kalmıştım umutsuzluk yok asla
Sağol kuzum benim aslında bana pcos demediler ama benim tahlil sonuçlarıma bakanların fikirleri bunlar doktor direkt pcos demedi yani bilmiyorum senin ultrason görüntüsünde mi var yoksa tahlil sonuçlarına göre mi nasıl oldu

Benimde öyle arkadaşlarımla bile görüşmek istemiyorum çocukları var sürekli foto video atıyorlar içimde kötülük yok ama özeniyorum görmek istemiyorum birşey de diyemiyorum burası bana da iyi geliyor

İyi olan da vardı düşük olan da vardı ama genel olarak doktor kötü demişti normal yollarla şuan gebelik olamaz demişti.Bugün kü daha da kötü çıktı herlqde anlamadık ki NA nedir
Valla ingilizce kısaltma canım bu cevap yok anlamında
Yani sanırım çok düşük değer olduğunda makina hesaplamıyor o değerleri ve na yazıyor benim eşimin bir keresinde çok fazla düşüktü bir kısmını hesaplamıştı bür kısmını hesaplamamıştı mesela. İnşallah öyle değildir ama bana öyle gibi geldi yoksa niye yazmasın ki emin olamadım yani en iyisini doktor söyler gene de inşallah öyle değildir

İyi olan da vardı düşük olan da vardı ama genel olarak doktor kötü demişti normal yollarla şuan gebelik olamaz demişti.Bugün kü daha da kötü çıktı herlqde anlamadık ki NA nedir
Ya bir de çok iyi beslendik takviyeler ilaçlar bilmem neler,sonuca şnanam
Doktor baya düşük demiş en son herhalde ondan hesaplayamadı, bir öncekinde bile NA YOKTU.yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı inanılır gibi değil..

Na açılımı
No answer. Cevap yok anlamına gelir.

Adet gecikmeleri duzensiz adetler
Alttan muayene ile pko çıktı.
Allah'a şükür doktoruma gittigimden beri 2 senedir adet duzensizligim kalmadı
Ve şöyle bisey var. Pkos/pko çok farkli
Pkos: sendrom(hamile kalma şansı zor olan)
Pko: kist (her kadinda var olup hamileligi etkilemeyen)
Doktorum bana böyle anlatmıştı
Çok iyi ve güvenilir bir doktor bul sana enerji veren.
Bu durumda doktor çok önemli

Bazı kürler ters tepebiliyormuş canım erkeklere de hormon testi yapılıyormuş fsh falan bence bir de öyle danışın doktora hatta erkeklerde klomen kullanıyormuş mesela

Doktorunuz istanbulda mı

Canım mutlaka işlem yapılmaması gereken bir yere işlem yapmıştır. Bazen iltihap başlangıcını önemsemiyorlar ağrıda olmuyor. O zaman başlanınca böyle etki yapıyor neyseki geçmiş olsun dikkat et. Olsun kimisine etki etmiyor bu durumlar hamilelik için etse bile canın sağolsun iyileşince artık

Ya Allahım hem sinirleniyorum hem son cümlene güldüm. Haklısın hepsinde gerçekten insan çok bozuluyor. Biz çok beklentiye giriyoruz belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…