💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Anladım cnm adetin 3. Günü veya 4 te çağırıyor beni hep bakmak icin ama sende nasil bir yol izler bilemiyorum

Nasil yani

10 yumurta olunca yumurtlama var deniyor benim hep 1 yumurtam oluyor bu ay 2 olmuş sadece doktorumda hiç oyle birseydem bahsetmedi en az 10 olmasi lazim falan diye
Yok canım yumurta sayısı değil progesteronun 10 olması lazım
Yumurta 1 3 5 değilebilir yaşla ve rezervle alakalı kimisinin 1 olsa tutuyor sağlıklıdır kimisinin 10 yumurtada biri bile tutmuyor

Canım bence güzel değerlerin progesteronun adetteyken düşük olması normal 21.gün yapılır o test
Çatlamadan sonra artar çünkü bu hormon

Yok canım yumurta sayısı değil progesteronun 10 olması lazım
Yumurta 1 3 5 değilebilir yaşla ve rezervle alakalı kimisinin 1 olsa tutuyor sağlıklıdır kimisinin 10 yumurtada biri bile tutmuyor
Evet cnm doğru söylüyorsun rabbim nasil ne zaman nasip ettiyse öyle.. ama yaziyi görünce valla şok oldum yanlış anlamışım meğer korktum valla :)

Evet cnm doğru söylüyorsun rabbim nasil ne zaman nasip ettiyse öyle.. ama yaziyi görünce valla şok oldum yanlış anlamışım meğer korktum valla :)
Yok canım rahat ol öyle olsaydı zaten ohhoo benim hele hiç şansım olmazdı ki yok ki olmuuor hala o da ayrı mevzu

Canım bence güzel değerlerin progesteronun adetteyken düşük olması normal 21.gün yapılır o test
Çatlamadan sonra artar çünkü bu hormon
Bilmiyorum ki kuşum estradiol düşükmüş yumurtamın içi boş oluyormuş öyle olunca ve bebek olmazmış spermler geri gelirmiş vücuttan falan falan suanda adet de olamıyorum siyah kahverengi akıntım var akıntı bile değil 3 gündür devam ediyor parçalı falan ne yaşıyorum böyle bilmiyorum adet olsam hemen tahlili tekrarlayıp özel doktora başlayacağım

Canım benimde estradiol 30 gibi bişeydi ama yumurtalar doluydu yani doktor gayet güzel yumurtaların dedi her dafasında
Bence düşük değil
Birde adetinin rengi her zaman öyle mi
Benim kist olan ayda öyle simsiyah gelmişti
Seninki öyle bişey değildir inşallah
Estradiol düşükse bile cyno prog… gibi bi ilaç var adet düzenlwyici aynı zamanda tüp bebek öncesinde de veriyorlar onu ilk 11 hapını veriyorlar sadece östrojen yani estradiol
Dediğin gibi sorunsa bile tedavisi gayet kolay
Bence de sen doktor kontrolüne sok yumurtlamanı belki klomen femara tarzı ilaçlar ilk denemende bile çözüm olacaktır sana

Canım Allah senden razı olsun içimi ne güzel ferahlattın adet rengim her zaman böyle değil valla normal kanarım ama bu 2 gündür akıntı ile geldi dedim bugün de ped takayım söylemesi ayıptır bildiğin siyah söylediğim için özür dilerim umarım yanlış birşey dememişimdir bu adet sayılmaz herhalde doktora da adet olmadan gitmek istemiyorum ki tahlil yapılsın

Ben sana deyim çocuk tabi hepimiz istiyoruz ama çocuktan önce öyle etmeliyiz ki ilişki soğumasın..mesela bak benim eşimin hiçbir anlayışı yoktu yumurtlama günüymüş neymiş tabi bilmiyordu..ben mesela hiçbir zaman kendim yaklaşmadım..önceden anlatıyordum sonuçta çocuk diğil mesela ovu testini öğlen yapıyordum pik olunca mesaj yazıyordum işteyken bu gün yumurtalama günüm..ilk aylar boş veriyordu..ama yarın olunca diyordum kendisine bana diyordu ya boş ver o testler hepsi yalan..oturdum güzelce anlatdım her şeyi..özel olan günleri hepsini birebir..şok oldu ve dedim karar senin..tabi çok değişti şimdi kendi diyor gün aşırı olsun..ama hala ben yaklaşmıyorum..öperim yüzünden sarılırım ama yatak konusunda yaklaşmam..erkekleri mecbur edemezsin..strese girmemeli kesin..hem sonra çocuk oluyor ama ilişki bozula bilir.

Benim sağ tarafım alınmıştı zaten canım o yüzden sadece solda oluyor bacağım hatta dün ayağıma kadar vuruyordu aprısı
Regl falan olduğumda benim de hep sol yumurtaligim ağrıyor ya da sol bacağıma ağrı vuruyordu, şu an sırada sağ yumurtaligim var diye biliyorum ama ikisi de ağrıyor

Ben düzenli gittiğim için öyleyken yine 3 ya da 4. gün gittim canım kist düşmemiş o engelliyor adetini dedi sonra bahsettiğim ilacı verdi adetini düzenler ve kisti düşürür diye öyle de oldu çok şükür
Bence gidebiliyorsan git yine çünkü akıntının çokluğu önemli değil kanamanın ilk başladığı gün sayılıyor adet diye az çok önemli değil yani
Bu arada adet olduğuna da eminsin de mi hani yerleşme falan olabilir mi test yapıp emin olduktan sonra doktoe kontrolüne gir bence canım bir ay en azından dene hem yumurtlayıp yumurtlamadığından emin olursun

Kuzum azospermi her gün kullansın mecbur et..ben neler yaşadım o ilacları kullansın diye şimdi alıştı ve çok değişmiş değerleri hem istek veriyor

Regl falan olduğumda benim de hep sol yumurtaligim ağrıyor ya da sol bacağıma ağrı vuruyordu, şu an sırada sağ yumurtaligim var diye biliyorum ama ikisi de ağrıyor
Bence iki taraflı olması normal canım ama olur hani tek tarafta daha büyüyordur bir taraf zayıf kalıyordur o zaman tek taraf ağrısı baskın olur seninki normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…