-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Anladım cnm adetin 3. Günü veya 4 te çağırıyor beni hep bakmak icin ama sende nasil bir yol izler bilemiyorumYok yaptırmadım canım ya devlet hastanesine gitmiştim hiç ilgilenmedi ki bende sorun yok zaman bırakmıştım ama bunu şimdi öğrenince şok oldum hemen doktor araştırdım özelde gideceğim ama adet olmayı bekliyorum tekrarlayacağım hormon testini
Yok canım yumurta sayısı değil progesteronun 10 olması lazımNasil yani
10 yumurta olunca yumurtlama var deniyor benim hep 1 yumurtam oluyor bu ay 2 olmuş sadece doktorumda hiç oyle birseydem bahsetmedi en az 10 olmasi lazim falan diye
Evet canımAnladım cnm adetin 3. Günü veya 4 te çağırıyor beni hep bakmak icin ama sende nasil bir yol izler bilemiyorum
Canım bence güzel değerlerin progesteronun adetteyken düşük olması normal 21.gün yapılır o testHayır hiç böyle birşey söylemedi devlete gitmiştim hatta sonuçlarıma herşey normal diye gönderdiler bu tahlili de adetin 2 yada 3. Günü yaptırmıştım o kadar kafam karıştı ki suan da da elim kolum bağladı resmen belki de bu doktor yüzünden aylardır boşuna bekliyoruz çocuk olacak diye belki de tedavi görmem gerekiyordu diğer sonuçlarımı da ekliyorum
Evet cnm doğru söylüyorsun rabbim nasil ne zaman nasip ettiyse öyle.. ama yaziyi görünce valla şok oldum yanlış anlamışım meğer korktum valla :)Yok canım yumurta sayısı değil progesteronun 10 olması lazım
Yumurta 1 3 5 değilebilir yaşla ve rezervle alakalı kimisinin 1 olsa tutuyor sağlıklıdır kimisinin 10 yumurtada biri bile tutmuyor
Yok canım rahat ol öyle olsaydı zaten ohhoo benim hele hiç şansım olmazdı ki yok ki olmuuor hala o da ayrı mevzuEvet cnm doğru söylüyorsun rabbim nasil ne zaman nasip ettiyse öyle.. ama yaziyi görünce valla şok oldum yanlış anlamışım meğer korktum valla :)
Bilmiyorum ki kuşum estradiol düşükmüş yumurtamın içi boş oluyormuş öyle olunca ve bebek olmazmış spermler geri gelirmiş vücuttan falan falan suanda adet de olamıyorum siyah kahverengi akıntım var akıntı bile değil 3 gündür devam ediyor parçalı falan ne yaşıyorum böyle bilmiyorum adet olsam hemen tahlili tekrarlayıp özel doktora başlayacağımCanım bence güzel değerlerin progesteronun adetteyken düşük olması normal 21.gün yapılır o test
Çatlamadan sonra artar çünkü bu hormon
Canım benimde estradiol 30 gibi bişeydi ama yumurtalar doluydu yani doktor gayet güzel yumurtaların dedi her dafasındaBilmiyorum ki kuşum estradiol düşükmüş yumurtamın içi boş oluyormuş öyle olunca ve bebek olmazmış spermler geri gelirmiş vücuttan falan falan suanda adet de olamıyorum siyah kahverengi akıntım var akıntı bile değil 3 gündür devam ediyor parçalı falan ne yaşıyorum böyle bilmiyorum adet olsam hemen tahlili tekrarlayıp özel doktora başlayacağım
Benimde olmuyorda oda ayrı bir dert olurdu hani olmadığı ayrı oda apaayri olurduYok canım rahat ol öyle olsaydı zaten ohhoo benim hele hiç şansım olmazdı ki yok ki olmuuor hala o da ayrı mevzu
Sen iğne oldunmu bu ayYok canım rahat ol öyle olsaydı zaten ohhoo benim hele hiç şansım olmazdı ki yok ki olmuuor hala o da ayrı mevzu
Canım Allah senden razı olsun içimi ne güzel ferahlattın adet rengim her zaman böyle değil valla normal kanarım ama bu 2 gündür akıntı ile geldi dedim bugün de ped takayım söylemesi ayıptır bildiğin siyah söylediğim için özür dilerim umarım yanlış birşey dememişimdir bu adet sayılmaz herhalde doktora da adet olmadan gitmek istemiyorum ki tahlil yapılsınCanım benimde estradiol 30 gibi bişeydi ama yumurtalar doluydu yani doktor gayet güzel yumurtaların dedi her dafasında
Bence düşük değil
Birde adetinin rengi her zaman öyle mi
Benim kist olan ayda öyle simsiyah gelmişti
Seninki öyle bişey değildir inşallah
Estradiol düşükse bile cyno prog… gibi bi ilaç var adet düzenlwyici aynı zamanda tüp bebek öncesinde de veriyorlar onu ilk 11 hapını veriyorlar sadece östrojen yani estradiol
Dediğin gibi sorunsa bile tedavisi gayet kolay
Bence de sen doktor kontrolüne sok yumurtlamanı belki klomen femara tarzı ilaçlar ilk denemende bile çözüm olacaktır sana
Ben sana deyim çocuk tabi hepimiz istiyoruz ama çocuktan önce öyle etmeliyiz ki ilişki soğumasın..mesela bak benim eşimin hiçbir anlayışı yoktu yumurtlama günüymüş neymiş tabi bilmiyordu..ben mesela hiçbir zaman kendim yaklaşmadım..önceden anlatıyordum sonuçta çocuk diğil mesela ovu testini öğlen yapıyordum pik olunca mesaj yazıyordum işteyken bu gün yumurtalama günüm..ilk aylar boş veriyordu..ama yarın olunca diyordum kendisine bana diyordu ya boş ver o testler hepsi yalan..oturdum güzelce anlatdım her şeyi..özel olan günleri hepsini birebir..şok oldu ve dedim karar senin..tabi çok değişti şimdi kendi diyor gün aşırı olsun..ama hala ben yaklaşmıyorum..öperim yüzünden sarılırım ama yatak konusunda yaklaşmam..erkekleri mecbur edemezsin..strese girmemeli kesin..hem sonra çocuk oluyor ama ilişki bozula bilir.Kızlar resmen beynim ağrıyor o kadar sinirliyim ki.
Bugün yumurta kontrolüne gideceğim.
Pazartesi ve çarşamba ilişki onerdi doktor.
Pazartesi işten geldik yemek yedik yanasiyorum adama yok adamda tık. Uyuya kalmışım artık. Pazartesi gece 12 de uyandırdı. Neyse kaçırmamak için oldu.
Dün yine aynısını yaptı uyumusum artık 12 bucuk gibi kaldırdı yok sertlesmiyor. Sertlesti bosalamadı. Diyorum ki ona normal bir saatte gecelim yatağımiza. Bende söylenmeye başladım. İstemiyorsan söyle Dr a da boşuna gitmeyelim. Ee Pazartesi oldu ya diyoryumurta kontrolüydu vitamindi hormondu uğraş gel birde koca peşinde koş. Geçen ay da klomen kullandım doktorun dediği bir tarihte yine istedim oyaladi oyaladi olmadı. Regl 14 gün öncesine gittigimde o gün çatlamış yumurtam. Bıktım ya kendi istediği zaman oooo ama çocuğu ilk o istedi Dr a gidelim dedi o heveslendirdi beni 2 aydır da peşinden koşturan yine kendi. Ben bırakcam sanırım takip falan isim zaten stresli eve gel evde de kocam olacak adam geriyor. Çok söylendim ağzıma ne gelirse saydım.
ocak sonu oldum canım ikinci denememdi adet oldum yine tutmadı benden ya da eşimin değerleride çok süşük ondan mı bilmiyorum artık ama olmıyor işte bu ay bişey yapmıyorumSen iğne oldunmu bu ay
Regl falan olduğumda benim de hep sol yumurtaligim ağrıyor ya da sol bacağıma ağrı vuruyordu, şu an sırada sağ yumurtaligim var diye biliyorum ama ikisi de ağrıyorBenim sağ tarafım alınmıştı zaten canım o yüzden sadece solda oluyor bacağım hatta dün ayağıma kadar vuruyordu aprısı
Ben düzenli gittiğim için öyleyken yine 3 ya da 4. gün gittim canım kist düşmemiş o engelliyor adetini dedi sonra bahsettiğim ilacı verdi adetini düzenler ve kisti düşürür diye öyle de oldu çok şükürCanım Allah senden razı olsun içimi ne güzel ferahlattın adet rengim her zaman böyle değil valla normal kanarım ama bu 2 gündür akıntı ile geldi dedim bugün de ped takayım söylemesi ayıptır bildiğin siyah söylediğim için özür dilerim umarım yanlış birşey dememişimdir bu adet sayılmaz herhalde doktora da adet olmadan gitmek istemiyorum ki tahlil yapılsın
Kuzum azospermi her gün kullansın mecbur et..ben neler yaşadım o ilacları kullansın diye şimdi alıştı ve çok değişmiş değerleri hem istek veriyorAynen öyle sanki sperm kalitesi harika 22 milyon çıktı 20 milyon aldı azospermi diye geçiyor sanırım. Aldık takviyeleri benim 2. Ay takviyem yarıya geldi paşanın hala 1. Ay takviyesi bitmedi. İçmiyor kesin valla yoruyor artık. Gördük depremi Allah korusun ne kadar yaşayacağımız Belli değil canına yandigimin ülkesinde. Valla sıkıldım ona da söyledim bu arada beni sinirlendirme dondururum yumurtalarimi seni de boşarım dedim. Sanki onun spermlerine muhtaçmisim gibi davranıyor veya bana öyle hissettiriyor. 6 senedir ondan maddi manevi tek birsey istemedim. Çok şükür çalışıyor kazanıyorum hatta yanlış anlama ondan da fazla kazanıyorum. 1 kere ona bunu hissettirmedim neye ihtiyacım varsa zaten kendim alıyorum. Şunu demek için söylüyorum bunu tek birsey istedim ondan 1 bebek sahibi olmak. Onu da vermek istemiyor naz yapıyorsa herkes yoluna umrumda olmaz.
Bence iki taraflı olması normal canım ama olur hani tek tarafta daha büyüyordur bir taraf zayıf kalıyordur o zaman tek taraf ağrısı baskın olur seninki normal benceRegl falan olduğumda benim de hep sol yumurtaligim ağrıyor ya da sol bacağıma ağrı vuruyordu, şu an sırada sağ yumurtaligim var diye biliyorum ama ikisi de ağrıyor
Ben bahçelievler de oturuyorum bizim birdaha sağlık ocağı hastaneye gönderiyorCnm sağlık ocakları da yapıyor
17 Şubat'ta oldumKac gün oldu cnm igne olali
Kuzum azospermi her gün kullansın mecbur et..ben neler yaşadım o ilacları kullansın diye şimdi alıştı ve çok değişmiş değerleri hem istek veriyor