💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar neler yapsak bu ay bence bunları konuşalım 🙈 ben önce şu stresini yönetmeliym ama nasıl olacak bilmiyorum 😅
Valla ben bu ay bir şey yapmıycam umudum yok çünkü Allah ne zaman dilerse o zaman olsun belki eşim için keçi boynuzu pekmezi alırım daha da ben bir şey yapmam

Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun.

Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen.

e9bdf670-cb75-4605-92a3-76168a92169c-jpeg.3187250

Ateş Takibi Yapanlar ❤️‍🔥

ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM
@TASUU
@Niqu
tweeetyyy tweeetyyy 2 Şubat6 Mart
mutluanne2779 mutluanne2779 2 Şubat2 Mart
@Astrologsero6 Şubat6 Mart
En başta sana ve şubattan elenen tüm harika anne adaylarımıza uğulru gelsin canım 😍😍

Bu ayı doktor ayı ilan ettik eşimle ikimizde doktora gittik. Elhamdülillah bende bir problem çıkmadı değerler hormonlar hiç bir eksiklik falan yok dedi sedece folik asit yazdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ama 1 ay kullanmaya karar verdim başladım bakalım. Eşim de de çok şükür problem çıkmadı yani bir degerinde biraz düşüklük var ama önemli bişey degil dedi günümüzde stres altında yaşam sartlarinda normal dedi ama eşim için birşeyler denemek istiyorum ne önerirsiniz kızlar 🌼

Yaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktür 🙏 bu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son 😅 yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah

Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun.

Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen.

e9bdf670-cb75-4605-92a3-76168a92169c-jpeg.3187250

Ateş Takibi Yapanlar ❤️‍🔥

ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM
@TASUU
@Niqu
tweeetyyy tweeetyyy 2 Şubat6 Mart
mutluanne2779 mutluanne2779 2 Şubat2 Mart
@Astrologsero6 Şubat6 Mart
Yaaa yeni topigin hayırlı olsun bebegim uğur getirsin inşallah hepimize 😍🙏🏻

Bu ayı doktor ayı ilan ettik eşimle ikimizde doktora gittik. Elhamdülillah bende bir problem çıkmadı değerler hormonlar hiç bir eksiklik falan yok dedi sedece folik asit yazdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ama 1 ay kullanmaya karar verdim başladım bakalım. Eşim de de çok şükür problem çıkmadı yani bir degerinde biraz düşüklük var ama önemli bişey degil dedi günümüzde stres altında yaşam sartlarinda normal dedi ama eşim için birşeyler denemek istiyorum ne önerirsiniz kızlar 🌼
merhaba, her gün taze olarak 1,5 keçiboynuzunu kırarak küçük demlikte kaynatıyorum, bi taşım kaynadıktan sonra altını ve kapağını kapatıp sabaha kadar bekletiyorum. Ertesi gün sabah ve akşam yemekten sonra 1er su bardağı içiyor eşim. Her akşam aynı döngüyü tekrar ediyorum. Tekrar tahlil yapmadık ama önemli bişey değil denmişti bize de, biz de kalit açısından faydası olsun diye bu kürü yapıyoruz. Size de fikir olsun :KK200:

X