💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar eşim dün akşam hacamat gitti
İnşallah faydası olur spermler açısından
İkimizede keçiboynuzu pekmez karışımı yaptım bu ay

Femara nın 3.gunu
P.tesi kontrole gidecegım
Ve aynı zamanda ovü ile takıp edecegım
Fikir sahibı olmak için
Bakalım ovü ile doktorun dediği tutuyormu

Ovitrelle bende çok ağrı sızı yaparsa Bi daha kullanmak istemem
Doğal akışına bırakmayı dusunuyorum
Sadece ovü ile takıp etmeyi dusunuyorum
Çunku bu süreç Bi hayli stresli ve masraflı
Doktor bu ay Olmassa rahım filmi ve sperm testi istedi (yaş 39)

Tedavi sürecine girmk istemıyorum
Dediğim gbı doğal akışına bırakıcam
Rabbım hayırlısıyla versin
Rabbime bırakıcam 🙏
Canım iğne vurulduktan sonra ovu. Testi işe yaramıyor vucude horman yukledikleri icin hep poz. Gosteriyor ovulasyon

Kızlar size bir şey sorucam çok erken yaptığımın farkındayım ama takdir edersiniz ki bu süreçte insan biraz heyecanına yenik düşebiliyor, klomen+ovitrelle kullandım iğnenin 7. Gününde test verdim beta hcg 8 çıktı progesteron 28 çıktı iğnenin etkisiyle olduğunu biliyorum , bugün 10. Gün sabah ilk defa negatif gördüm idrar testinde tekrar kan verdim beta hcg 3.25 düşmüş progesteron 32.80 e çıkmış sizce yükselir mi ya da progesteron neden artmıştır biliyor musunuz adetime daha 8-9 gün falan var

ben de kimyasaldan sonraki ay sıcak su tavsiyesine uymustum. kaplıcada sıcak sudan çıkmadım. hiç de faydalı olmadı. keşke de girmeseydim dedim sonrasında
Sıcak su yerine buhar olabilir ama fazla sıcak hiçbir zaman iyi değil, peygamber efendimiz sıcak hiçbir şey yiyip içmez, duş bile almazmış🤷🏼‍♀️

İçini ferah tut canım. Onca yazı okudum, hep de böyle aylarda hamile kalmışlar daha çok. Bir yığın ilaç kullanan, başka tedavi görenler falan. Gerçekten olacağı varsa o ayda da oluyor inan. Dua ediyorum senin için ve buradaki herkes için.
Sağol canım inşallah ne diyelim umudun bittiği yerdeyim iyice dün de yine kavga ettik ve benim bugün full yumurtlama akıntım var gram içimden gelmiyor çok kötüyüm bıktım artık sürekli aynı kısır döngü

catlatma iğnesi olduğum ay ovu testi satan kadın takip yapmana gerek yok çünkü iğnenin etkisiyle 3 4 gün sürekli pik görürsün hatta gebelik testi yap oda pozitif çıkar iğne olduysan bu ay takip yapmayalm demişti
Gebelik testinin pozitif çıktığını bılıyorum ama
Mesela doktor yumurtan 18-20 mm ulaşmış derse ve Bn o gun ovu yaparsam pik görebilirim
Yumurta çatlarsa da silinir diye düşünmüştüm

X