💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet canım yaptım kanda da çıkmadı.

Canım beni de ekler misin sat 18 Şubat Bat 25 Mart bu ay aşılama ile deneyeceğiz olumlu sonuçlar ile alırız

Kızlar eşim dün akşam hacamat gitti
İnşallah faydası olur spermler açısından
İkimizede keçiboynuzu pekmez karışımı yaptım bu ay

Femara nın 3.gunu
P.tesi kontrole gidecegım
Ve aynı zamanda ovü ile takıp edecegım
Fikir sahibı olmak için
Bakalım ovü ile doktorun dediği tutuyormu

Ovitrelle bende çok ağrı sızı yaparsa Bi daha kullanmak istemem
Doğal akışına bırakmayı dusunuyorum
Sadece ovü ile takıp etmeyi dusunuyorum
Çunku bu süreç Bi hayli stresli ve masraflı
Doktor bu ay Olmassa rahım filmi ve sperm testi istedi (yaş 39)

Tedavi sürecine girmk istemıyorum
Dediğim gbı doğal akışına bırakıcam
Rabbım hayırlısıyla versin
Rabbime bırakıcam

İnşallah sabrın sonu selamet olsun

Güzel haberlerle gelin inşallah

İnşallah hayırlı haberler alırsın evet stresli bir süreç bnmde yaş 39 30 yaşında flan olsam herhalde bu kadr yapmazdm

Femara 5.nci gün hacamat bir yıl önce yaptırdık yine bir yıl önce varikosel ameliyatı oldu.Cumartesi kontrolüm var aşılama aşamasındayız 2.5 yıllık evliyiz

Mart ayında güzel haberlerini duyarız inşallah canım. İçini ferah tut. Dediğin gibi manevi açıdan yıpranıyoruz ama maddi açıdan da zorlayan bir süreç. Keçi boynuzu pekmezinin içindeki vitamin oranı az oluyormuş ancak keçi boynuzu özü daha faydalıymış diye okudum. Ondan da alın iterseniz. Eşim de aktardan bir karışım aldı içinde erkek için faydalı şeyler varmış. Ben de bu ay çörek otu bal küründen deneyeceğim yumurtlamama iyi gelsin diye.

Merhaba kızlar güzel anne Adaylari :) var mi bu ay ovitrella vurulup bekleyenler .. ? Belirtileriniz neler kaçıncı gündesiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…