💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

O kadar haklısın ki herkesin yaşadığını kendimize uyarlayıp acaba ben de mi böyleyim şöyle mi olacak diye senaryolar yazıyorum bu stresle bir şekilde başa çıkmayı öğrenmem gerekiyor hele dün doktor olduğunu söyleyen kişinin senin yumurtaların boş istesen de sperm ve yumurta buluşamıyor döllenemiyor demesi beni aşırı düşürdü umarım sadece ürünlerini satmaya çalışan bir dolandırıcıdır demekten başka bir şey gelmiyor elimden hemen doktordan randevu aldım adet olmayı bekliyorum tekrar hormon baktırıp düzgün bir doktorda muayene olacağım

Merhaba bu ilaçlar neden kullanılıyor ve ne kadar süre sonra gebelik oluşmayınca kullanıyorsunuz

Normalde sağlıklı 2 çift için 1 sene doğal yoldan denenmesi söylenir fakat bende pcos var. 6 ay doğal yollarla gebe kalamadım ve süreci hızlandırmak istedik, yumurta tembelliği olduğundan dolayı yumurta sayısı fazla olsa da istenilen boyuta ulasamıyordu klomen ile öncelikle kaliteli 16-22 mm arası yumurta oluşturma amaçlandı sonrasında kendiliğinden çatlamam olmadığı için ovitrelle iğnesi ile bu durum desteklenip yumurta çatlatma iğnesi oldum. Doktor devamında ilişki takvimi veriyor ve bir sonraki adet dönemini beklemeyi söylüyor

Anladım canım umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız bilmediğim için sordum kusura bakma duyuyordum burada adını bu ilaçların belki benim de kullanmam gerekebilir

Kızlar günaydın benim dünden beri her tuvaleye gittiğimde kahverengi akıntım var adete 4 gün kaldı regl olucam diye bekliyorum açıkçası ama akıntı ile beraber peçeteye parça parça birşeyler geliyor. Sebebi nedir bilen var mı acaba

Kızlar herkese günaydınnnn dilerim hepimizin güzel geçireceği gün olsun testlere baktığımızda çift çizgiyi görmek nasip olsun martta

Kızlar herkese günaydınnnn dilerim hepimizin güzel geçireceği gün olsun testlere baktığımızda çift çizgiyi görmek nasip olsun martta

Günaydın, umarım öyle olur, bu ay sakin bir şekilde bekleyeceğim inşallah zîra diğer türlüsü bedenî ve zihnî yorgunluğa sebebiyet veriyor

Günaydın, umarım öyle olur, bu ay sakin bir şekilde bekleyeceğim inşallah zîra diğer türlüsü bedenî ve zihnî yorgunluğa sebebiyet veriyor
Kesinlikle katılıyorum. O yüzden bu ay için salmaya karar verdim. Bir molaya ihtiyacım var. Doktora gittiğimde ne diyecek gerçi onu da bilmiyorum. Şubat ayında da hamile kalmazsan Mart için başka şeyler düşüneceğiz demişti. 20 Şubat regl olmam gerekiyordu ancak hala olmadım. Fakat ateşimi ölçtüm iyice düşmüş bugün ya da yarın olacağım sanırım eli kulağında. Sonra doktora giderim bakalım bu ay ne diyecek ona göre davranıcam.

Önceki aydan birikmiş olanları simdi atıyor olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…