- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Kızların malesef dün geceyi degerlendire medikGenelde yastık koyuyorum 5 10 dakika ayaklarımı kaldırıyorum bunlari yapıyorm arkadaşlarn baska bildiği varsa söylerler
O kadar haklısın ki herkesin yaşadığını kendimize uyarlayıp acaba ben de mi böyleyim şöyle mi olacak diye senaryolar yazıyorum bu stresle bir şekilde başa çıkmayı öğrenmem gerekiyor hele dün doktor olduğunu söyleyen kişinin senin yumurtaların boş istesen de sperm ve yumurta buluşamıyor döllenemiyor demesi beni aşırı düşürdü umarım sadece ürünlerini satmaya çalışan bir dolandırıcıdır demekten başka bir şey gelmiyor elimden hemen doktordan randevu aldım adet olmayı bekliyorum tekrar hormon baktırıp düzgün bir doktorda muayene olacağımCanım burada o kadar çok fikir deneyim var ki hangisini okusam bir umutlanıp bir karamsarlığa kapılıyorum bence kesinlikle doktorun dışında kimsenin burda söylediği birşeye canını sıkma kafa dağıtmak için burdayız, sen dr a bir görün 40 lı yaşlarda bir sürü probleme rağmen hamile kalan onca insan var biz de bu ay olmazsa sonraki ay elbet birgün anne olacağız Allahın izniyle kalbini ferah tut
Sen söyleyince hemen yazdım aile hekimine cevap bekliyorumAynen aile hekimliğinde daha pratik oluyor hem ulaşım da kolay. Kayserideyim ben
Merhaba bu ilaçlar neden kullanılıyor ve ne kadar süre sonra gebelik oluşmayınca kullanıyorsunuzBeni de ekleyebilir misiniz klomen+ovitrelle kullandım sat 2 şubat battan emin değilim pcos olduğı için programlar 6 mart gösteriyor
bebekheyecani
Merhaba bu ilaçlar neden kullanılıyor ve ne kadar süre sonra gebelik oluşmayınca kullanıyorsunuz
Dun silik miydi hatrlayamadmda degerlendirn tabi ne zman ne olacağı bilinmezKızların malesef dün geceyi degerlendire medikbu akşam değerlendirsek olur mu
Anladım canım umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız bilmediğim için sordum kusura bakma duyuyordum burada adını bu ilaçların belki benim de kullanmam gerekebilirNormalde sağlıklı 2 çift için 1 sene doğal yoldan denenmesi söylenir fakat bende pcos var. 6 ay doğal yollarla gebe kalamadım ve süreci hızlandırmak istedik, yumurta tembelliği olduğundan dolayı yumurta sayısı fazla olsa da istenilen boyuta ulasamıyordu klomen ile öncelikle kaliteli 16-22 mm arası yumurta oluşturma amaçlandı sonrasında kendiliğinden çatlamam olmadığı için ovitrelle iğnesi ile bu durum desteklenip yumurta çatlatma iğnesi oldum. Doktor devamında ilişki takvimi veriyor ve bir sonraki adet dönemini beklemeyi söylüyor
Kızlar herkese günaydınnnnMerhaba kızlar,
Şubat ayından Mart ayı bekleyenlere transfer oldum, beni de listeye ekler misiniz, lütfenbebekheyecani
SAT: 20 Şubat
BAT: 18 Mart
Umarım her şey gönlümüzce olur ve hepimizin beklediğine değer
Kızlar herkese günaydınnnndilerim hepimizin güzel geçireceği gün olsun testlere baktığımızda çift çizgiyi görmek nasip olsun martta
Kesinlikle katılıyorum. O yüzden bu ay için salmaya karar verdim. Bir molaya ihtiyacım var. Doktora gittiğimde ne diyecek gerçi onu da bilmiyorum. Şubat ayında da hamile kalmazsan Mart için başka şeyler düşüneceğiz demişti. 20 Şubat regl olmam gerekiyordu ancak hala olmadım. Fakat ateşimi ölçtüm iyice düşmüş bugün ya da yarın olacağım sanırım eli kulağında. Sonra doktora giderim bakalım bu ay ne diyecek ona göre davranıcam.Günaydın, umarım öyle olur, bu ay sakin bir şekilde bekleyeceğim inşallah zîra diğer türlüsü bedenî ve zihnî yorgunluğa sebebiyet veriyor
canım sat ve bat tarihlerini yazar mısın.Bende varımm
evet canımSabah uyanınca mı yani yataktan kalkmadan derken bunu mu kastettin canım
Günaydın benide ekler misiiin sat 21 şubat, bat 22 mart. Hepimiz buraya hamileyiiimm yazalım bu ay inşallah herbiriniz dualarımdasınızgünaydın fıstık anne adayları :) adını eklemeyi unuttuğum ya da atladığım varsa bana yazın yine.
Kızlar günaydın benim dünden beri her tuvaleye gittiğimde kahverengi akıntım var adete 4 gün kaldı regl olucam diye bekliyorum açıkçası ama akıntı ile beraber peçeteye parça parça birşeyler geliyor. Sebebi nedir bilen var mı acaba
Canım benim adım daha ekli değil çünkü Sat ve bat hala belli değil diye.günaydın fıstık anne adayları :) adını eklemeyi unuttuğum ya da atladığım varsa bana yazın yine.
Bir an önce tamamen gelse de hormon baktırsamÖnceki aydan birikmiş olanları simdi atıyor olabilirsin canım