💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba beni de ekler misiniz. 18 Şubat - 20 Mart

Sat 13 şubat bat 13 mart. Bu ay inşallah bi çip asilama deneyebiliriz cuma belli olur sanıyorum klomen bugün son kez içiyorum cuma kontrol

Bende o akıntı ile anlıyorum yumurtlama dönemimin olduğunu

Gerçekten doktor mu acaba? Çapa’nın gururu Ayşe gibi bir doktor olmasın? Ultrasonla fln bakmadan sayısını şeklini kontrol etmeden sadece hormonlardan bunlar söyleniyor mu acaba? Üstelik normal sınırlar içindeyken. Gerçek bir doktorla görüşmen daha doğru olacaktır. Benim mesela geçen ay ki tahlil sonuçlarına göre estradiol 60 bu ayki 11 çıktı. Bir çok sebep etkiliyor hormonlarımızı. Düşükse bile bunun değişip düzeleceğini bil

Valla bilmiyorum ki canım o kadar sıkıldı ki doğal olarak hemen randevu aldım yarın adet bekliyorum olursam 2.günü gidip tekrar tahlil verip özelde bir doktora gideceğim devlettekiler pek ilgili değil maalesef siz gösterdiniz mi sonuçları

Tabiki kontrole gitmelisin ama her doktorun her dediği ile de bu kadar üzme kendini. Üzüntüden daha da düşer bu hormon. Mesela benimki öyle oldu bak kanıt ortada. Henüz göstermedim canım 2 hafta sonra kontrolüm var. Ben kendim başka bir değeri merak ettiğim için aile hekimliğinde yaptırmıştım

Canım birşey soracağım değer kaç olmalı benim 31.8 oda düşük sayılıyormuş sanırım bana bir kadın senin yumurtaların boş dedi
Cnm değer kaç olmalı bılmıyorum fakat sen kndını bu sekılde üzme
Kime gosterdın tahlıllerını bılmıyorum fakat
Adetın 2. Yada 3. Gun özel doktora git
İstanbulda devlet hastaneleri yumurta takıbı yapmıyor zaten

Tahlıllerını yaptır
Yaşın geçkinse yumurta takıbı yaptırıp
Anlarsın neyın ne oldugunu

Anladım canım benim aile hekimi yapıyor mu hormon testlerini

26 yaşındayım canım ister istemez üzülüyorum 6 ay oldu bebek istiyoruz çok takıntılıyım farkındayım keşke olmasam istanbulda mı yaşıyorsun canım sen

26 yaşındayım canım ister istemez üzülüyorum 6 ay oldu bebek istiyoruz çok takıntılıyım farkındayım keşke olmasam istanbulda mı yaşıyorsun canım sen
Ah bende aynı şekilde aşırı takıntılıyım çok iyi anlıyprum seni, bizim 2 3 ay olacak daha denemeye başlayalı ama her an neden olmuyor ya birkaç sene olmazsa diye düşünüp duruyorum aslında bu streste sağlıklı değil bende 25 yaşındayım inşallah en kısa zamanda bebiş neşesiyle dolar yuvalarımız

Amiiiin inşallah canım valla ben işin içinden çıkamadım ovülasyon yapsam stres yapmasam stres adete son 1 hafta kala zaten deliriyorum bekleye bekleye belir oldum şimdi de tahlil sonuçlarım ile ilgili birisi aklıma birşey soktu ki artık nasıl kafamı düzeltirim bilmiyorum

Canım burada o kadar çok fikir deneyim var ki hangisini okusam bir umutlanıp bir karamsarlığa kapılıyorum bence kesinlikle doktorun dışında kimsenin burda söylediği birşeye canını sıkma kafa dağıtmak için burdayız, sen dr a bir görün 40 lı yaşlarda bir sürü probleme rağmen hamile kalan onca insan var biz de bu ay olmazsa sonraki ay elbet birgün anne olacağız Allahın izniyle kalbini ferah tut

İçini ferah tut canım. Onca yazı okudum, hep de böyle aylarda hamile kalmışlar daha çok. Bir yığın ilaç kullanan, başka tedavi görenler falan. Gerçekten olacağı varsa o ayda da oluyor inan. Dua ediyorum senin için ve buradaki herkes için.

Beni de ekleyebilir misiniz klomen+ovitrelle kullandım sat 2 şubat battan emin değilim pcos olduğı için programlar 6 mart gösteriyor
bebekheyecani

Son düzenleme:
Bende varımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…