Kızlar dün tekrar dişçiye gittim 4 tane dolgu ve temizlik yapıldı. Eskiden bir tane çekilmiş dişim vardı etrafındakilerde çürük olunca üç tanesini traşlayıp küçülttü kaplama olacak 4 li bir şekilde
Neyse bu işlemler için yaklaşık 8 tane iğne vurdu anastesik bir tanesi sağlam çürüktü kulağım ve boynuma kadar uyuşmasına rağmen onu oyarken ağrısını hissettim yerimden zıplasım sürekli doktor çocuk gibi davrandı amanda canın ne tatlı falan o kadar sinir oldum ki. İğnelere rağmen zıplıyorsam demekki acıyor di mi demekki sinire dokunuyorsun demekki o diş sağlam çürük çekilmesi gerekiyor belki de. Neyse 1 de başladım onca iğne etkisi anca 7 de çözülmeye başladı benim bir ağrım başladı sonra kulağım zonkluyor başıma vuruyor bademciğime sağ taraf bütün boynum apranaks içtim bir saat yürüye yürüye evde etkisini bekledim bana mısın demiyor , sonra çene kemiğimde şişlik çıktı ortaya. Çok bilmiş doktor nasıl başardıysa apse yaptı o dişim bikaç saatte. Acile girtim ağrı kesici iğne yaptırdım çok şükür 10 dkya etkisini gösterdi antibiyorik yazdırdım bide içtim dün ve bu sabah. Velhasıl o kadar sinir oldum ki arayıp söyleyecem sayenizde acillik oldum diye onu söyleyecek kadar bile tahammülüm yok çok sinir oldum adama. Daha gerçek kaplama için haftaya gidecem tekrar. Yani benim zaten umudum yoktu şimdi bir sürü sağlam ağrı kesici içtim anastezik iğne yedim antibiyotik içiyorum ve yumurtlama zamanım. Hayattan soğudum valla öyle bir paylaşasım geldi
((