-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Kimyasalmış canımNoldu canım
Allah yardımcımız olsun hepimizinMerhaba kızlar, depremzedelerden biriyim. 2 haftadır evde değildim bugün geldim psikolojim çok bozuk avizye bakıp oturuyoruz bu ay bu stresle hamile kalamam sanırım yine de Allah büyük
Kimyasalın ardından kolay hamile kalınırmış canım rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllahKimyasalmış canım
aktarlarda olabiliyor sorarsın canım var mı diye güvenilir bulmak çok zor ama biraz araştır bakalım olduğun şehirdeBunları böyle nereden bulcazSağol canım bilgilendirmen için
Aynen bugün çatlamış. Bugün ve sonrası önemliKızlar dün ovulasyon testimde Yumrtlama görünüyordu ikiside eşitti bugün silik dun degerlendiremedk bugün ve yarn degerlendirelm dimi esas silik onemli
Bakayım canım teşekkür ederimaktarlarda olabiliyor sorarsın canım var mı diye güvenilir bulmak çok zor ama biraz araştır bakalım olduğun şehirde
Insallah canımEvet canım çok duydum okudum..Bu son zaten canım..umutlarımız çok..bu güne kadar sorun olmasa bile bana doktorlar hep tüp bebek dediler..bende kabul etmek istemiyordum..ondan her şeyi denedim..denemediğim hiçbir şey kalmadı.boş oturmadım..ne gördüm aldım..5ay mfk aldım..adetliyken bile kullanıyordumki değerler kötü olmasın..hatda o kadar inadçıyımki 20 üstünde olsaydım kesin doğal yolla denerdim..Allah bizimde dualarımızı kabul eder
Yunurtlamaya kadar zaman çabuk geçiyor da yumurtlamadan sonra geçmiyor dimi sanki hergun ayni günü yaşıyorum benNeşeniz bol olsun İnşAllahbenim bat 18 Mart daha çooook var henüz reglimin 4.günündeyim
O kadar zor sürecki..ne kadar desemki tamam kafamdan çıkartıcam ama olmuyor..çalıştığım kadarıyla tüp bebeğı yaptırınca az olucam burda..okudukça stres oluyorsunInsallah canımtüp bebekten önce biraz eşinle zaman geçir gez toz kafanı dağıt biliyosun psikolojimiz cok etkiliyor
Öyle tabi canım kandil günü dua etmiştim sağlıkla kavuşurum inşallah diye ertesi gün kanamam başladı nasip değilmiş devam edecezKimyasalın ardından kolay hamile kalınırmış canım rabbim sağlıkla nasip etsin İnşAllahBurada bir kaç arkadaşımız var kimyasal yaşayıp bir kaç ay içinde tekrar hamile kalan.
Bir de şöyle düşün yanında olmayacaksa, sağlıksızsa erkenden gitmesi daha kolay oluyor. Bekleme süren yok çok şükür ki
Erken öğrenince böyle oluyor maalesefBu ay hayatı çok hızlı yaşadım burda önce şubat ayındaydım sonra ekim anneleri ve şimdi burdayımbebekheyecani canım benide kaydet diyecem de sat bat yok bnde
Öyle oluyormuş malesef bide eşime kızdıydım sevinmedi bu acelen ne sabırsızsın dedi diye meğer sonra üzülmeyeyim diye demiş haklıymış akıllandım bi daha erkenden test yokErken öğrenince böyle oluyor maalesef
Aynen cnm 1 kere bu hataya düşenÖyle oluyormuş malesef bide eşime kızdıydım sevinmedi bu acelen ne sabırsızsın dedi diye meğer sonra üzülmeyeyim diye demiş haklıymış akıllandım bi daha erkenden test yok
Bende öyle yapacam canım sende mi kimyasal yaşadınAynen cnm 1 kere bu hataya düşen
Bidaha ağzı yanıyo
Hata değil Tabiiki ama hayal kırıklığı dıyelim
Bnde yaşadım
Benim totemim erkenden silik çizgıyi görsemde
Kan vermeye erken gitmemm!!!
EvetBende öyle yapacam canım sende mi kimyasal yaşadın
Aynen katiliyorum... hatta ben kimyasaldan sonra bir de düşük yaptgm icin bu totemi genisletip 10 12 haftalik olup cinsiyetini ogrenmeden kendimi kaptirmama karari aldım:) tabi Allah nasip eder de olursaAynen cnm 1 kere bu hataya düşen
Bidaha ağzı yanıyo
Hata değil Tabiiki ama hayal kırıklığı dıyelim
Bnde yaşadım
Benim totemim erkenden silik çizgıyi görsemde
Kan vermeye erken gitmemm!!!