- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Canım buradaki çoğu kişi biliyor oldukça ünlü bir dr:) ürünlerini kullanan arkadaşlar da var hattaKızlar Mfk yöntemini duydunuz mu bilmiyorum sizinle de paylaşmak istedim bi araştırın siz de, Mehmet Fatih karslı diye bir doktor baya ünlüymüş ben yeni keşfettim bu yöntemle gebe kalan sayısı oldukça fazlaymış kendine ait ürünleri var özellikle arı sütü karışımını öneriyorlar baya pahalıya Geldi ama denemek istedim aldım…Eki Görüntüle 3208312
Mfk ve ben ayrılmaz oldukKızlar Mfk yöntemini duydunuz mu bilmiyorum sizinle de paylaşmak istedim bi araştırın siz de, Mehmet Fatih karslı diye bir doktor baya ünlüymüş ben yeni keşfettim bu yöntemle gebe kalan sayısı oldukça fazlaymış kendine ait ürünleri var özellikle arı sütü karışımını öneriyorlar baya pahalıya Geldi ama denemek istedim aldım…Eki Görüntüle 3208312
Benim baya yoğun olmustuKanama bitince değerlendireyim yarın biter zaten anlamadım çok az geliyor normal kanama değil
Takviye ilaç fln başlarsa diyeHormon testi için mi
Canım kızlar benide eklermisin gece güdüzüm burası oldu sat 20 şubat bat 6 mart allahım isteyen herkes nasip etsin
Canım bu ne karışımı arı sütü polen bal olan mıMfk ve ben ayrılmaz olduk
Hayır mfk diyor Mehmet Karslı onun ürünleriCanım bu ne karışımı arı sütü polen bal olan mı
Tamamdır teşekkür ederimHayır mfk diyor Mehmet Karslı onun ürünleri
Aa Ben cahil kalmışım bu konudaCanım buradaki çoğu kişi biliyor oldukça ünlü bir dr:) ürünlerini kullanan arkadaşlar da var hatta
Benim hiç yoğun değil aksine adetten bile az geldiBenim baya yoğun olmustu
ben de daha yoğun olur diye düşünmüştüm ama az gelmişti kanama dediğin gibi.. hemen ertesi ay gebelik olur diyen cok kişi oldu. ona da umut bağlamamak lazım bence.. benim 5 ay sonra tekrar oldu. o 5 ay boyunca sürekli abartılı beklenti içine girdim öyle söylendiği için. herkesin bünyesi farklıBenim hiç yoğun değil aksine adetten bile az geldi
Şifa olsun her kullandığın en iyi zamanda en hayırlısıyla en güzeliyle al kucağına evladını inşallahYok hayır canım bende bi problem yok ama doktorum şu anlık sperm azlığı aşılama yapmamız geriyor dedi
canım tarihlerin doğru muCanım kızlar benide eklermisin gece güdüzüm burası oldu sat 20 şubat bat 6 mart allahım isteyen herkes nasip etsin
Canım sat 20 şubat bat 20 mart yalnış yazmışım kuzucumcanım tarihlerin doğru mu
Ben de regl takip uygulamasindan takip ediyorum. Adetim cok duzenlidir, yumurtlama zamaninda da vucudum belirti verir. O yuzden kit alma geregi duymadim.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
Sessiz takipten sıkıldımhepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması ne garip her ay her gün sabah akşam akıl resmen kasıklarda oldu mu tuttu mu bugün ayın kaçı yumurtlamanın kaçıncı günü üstünden kaç gün geçti tecrübe etmiş olsakta belki bu ay erken belli olur varsa... Ufff başıma ağrılar girdi sayarken bile mesela ben geçen ay sadece olmadığına emin olmak için test yaptım nedense içime bir his geldi kaç aydır vazgeçmiş bir durumdaydım ve bazı şeylerden dolayı da istemiyorum çocuk diyordum.. Meğer o istek hep varmış hiç gitmemiş ve yeniden o evredeyim... Ben yumurtlamayı uygulama üzerinden takip ediyorum aşağı yukarı tahmin tutuyor zaten gün aşırı değerlendirmek gerektiği için kitlere ihtiyaç kalmıyor diye düşünüyorum.. Peki kit dışında uygulama kullanan var mı aranızda?
ben ateşle takip ediyorum.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız
Sessiz takipten sıkıldımhepimizin aynı şeyleri yaşıyor olması ne garip her ay her gün sabah akşam akıl resmen kasıklarda oldu mu tuttu mu bugün ayın kaçı yumurtlamanın kaçıncı günü üstünden kaç gün geçti tecrübe etmiş olsakta belki bu ay erken belli olur varsa... Ufff başıma ağrılar girdi sayarken bile mesela ben geçen ay sadece olmadığına emin olmak için test yaptım nedense içime bir his geldi kaç aydır vazgeçmiş bir durumdaydım ve bazı şeylerden dolayı da istemiyorum çocuk diyordum.. Meğer o istek hep varmış hiç gitmemiş ve yeniden o evredeyim... Ben yumurtlamayı uygulama üzerinden takip ediyorum aşağı yukarı tahmin tutuyor zaten gün aşırı değerlendirmek gerektiği için kitlere ihtiyaç kalmıyor diye düşünüyorum.. Peki kit dışında uygulama kullanan var mı aranızda?