- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Ne zaman gidiyorsun görüşmeyeKızlar bu aralar giremiyorum..ama bu gün baktım MaşAllah gebelik haberleri çokmuş..bende adetimi bekliyorum
Adetimi bekliyorum canım..bir doktordan görüşmek için randevu almıştım iptal etdim..burda kızlardan sordum fiyatlar 50 bini tutuyormuş...bende doktoru değiştim bulduğumda daha uyğun..bu doktor ama görüş yapmıyor hemen adetli muayine ediyor ondan dedik adetin 1 günü arıcazNe zaman gidiyorsun görüşmeye
Yada canımsın kuzum sen deprem bolgesindemiydin ya rabbim bir daha yaşatmasın hic bir nesil görmesin evet öyle can kıymetli biseyleri kaybedince insan değerini anliyorO sarsıntıyı hissettin mi bilmiyorumda İnşAllah hiçbir zaman hissetmezsin. Ben aylarca her gün ölmek için dua ettim deli gibi ölmeyi istedim depremi yaşayınca anladım ki can çok kıymetliymişsevdiklerimizle yaşadığımız her gün, tv karşısında geçirdiğimiz sıkıcı bir akşam bile ne kadar huzurlu ve güzelmiş. Git sarıl çözün sorununuzu hiç bir şey ikinizden kıymetli değil
insallah hakkında hayırlısı olsun canım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda almak nasip olsunAdetimi bekliyorum canım..bir doktordan görüşmek için randevu almıştım iptal etdim..burda kızlardan sordum fiyatlar 50 bini tutuyormuş...bende doktoru değiştim bulduğumda daha uyğun..bu doktor ama görüş yapmıyor hemen adetli muayine ediyor ondan dedik adetin 1 günü arıcaz
Amin canım valla çok yıprandık..ne kadar kaçsam bile tüp bebekten ama olmadı malesefinsallah hakkında hayırlısı olsun canım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda almak nasip olsun
Ooo çok pahalıymış gerçekten. İyi yapmışınız değiştirmekle. Zaten geleceği vakit belli biz bir vesile arıyoruz bedel ödüyoruzAdetimi bekliyorum canım..bir doktordan görüşmek için randevu almıştım iptal etdim..burda kızlardan sordum fiyatlar 50 bini tutuyormuş...bende doktoru değiştim bulduğumda daha uyğun..bu doktor ama görüş yapmıyor hemen adetli muayine ediyor ondan dedik adetin 1 günü arıcaz
Yaa çok sevindim barışmanaYada canımsın kuzum sen deprem bolgesindemiydin ya rabbim bir daha yaşatmasın hic bir nesil görmesin evet öyle can kıymetli biseyleri kaybedince insan değerini anliyorbarıştık barıştık gurur falan kalmadı artık affet dedi kahkaha attım tutamadım kendimi. maf
ettin yumurtlama günlerimizi dedimneyse can sagolsun
Belkide tüp bebekle gelecek boyle sayfalar cok karşıma çıkıyor bir bayana transfer yapiyolar tutmuyo ikincide ikiz tutuyo dr şey demişti bazılarılarina transfer yaparsin olmaz ikiz annesi olmayı beklerler gibi biseydi o kadar hoşuma gitmiştik8 o video yani belki asilamada olmadi tüp bebekte olacak veya sende ikiz annesi olmayı bekliyorsun bu yoldan nasip olacak cok yakin arkadasim yıllarca bekledi olmadi ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldi simdi oglu kocaman oldu belki de seninde ilk seferde gelecek yavrun ama o vesile olacakAmin canım valla çok yıprandık..ne kadar kaçsam bile tüp bebekten ama olmadı malesef
Aynen ya çok moralsizdim kac gundur kendime geldimYaa çok sevindim barışmanaolsun bu ay böyle geçer gelecek ay daha iyi çalışırsınız
Onu resimlerini ben heyecandan hemen çektim kuruyunca çektim şimdiTam koyulaşmamış gibi ama yine de değerlendir yumurtlamak üzeresin bence
Bunu da şimdi çektimTam koyulaşmamış gibi ama yine de değerlendir yumurtlamak üzeresin bence
Pike çok yakınBunu da şimdi çektim
Pik canım herhalde bu strip testler daha koyu oluyor anladığım kadarıyla yarinda boyle çıkar herhalde bi kac günü değerlendirin çalmayı gördükten sonrada değerlendirinBunu da şimdi çektim
pik değil ama yarın pik olur benceBunu da şimdi çektim
Evet canım çok duydum okudum..Bu son zaten canım..umutlarımız çok..bu güne kadar sorun olmasa bile bana doktorlar hep tüp bebek dediler..bende kabul etmek istemiyordum..ondan her şeyi denedim..denemediğim hiçbir şey kalmadı.boş oturmadım..ne gördüm aldım..5ay mfk aldım..adetliyken bile kullanıyordumki değerler kötü olmasın..hatda o kadar inadçıyımki 20 üstünde olsaydım kesin doğal yolla denerdim..Allah bizimde dualarımızı kabul ederBelkide tüp bebekle gelecek boyle sayfalar cok karşıma çıkıyor bir bayana transfer yapiyolar tutmuyo ikincide ikiz tutuyo dr şey demişti bazılarılarina transfer yaparsin olmaz ikiz annesi olmayı beklerler gibi biseydi o kadar hoşuma gitmiştik8 o video yani belki asilamada olmadi tüp bebekte olacak veya sende ikiz annesi olmayı bekliyorsun bu yoldan nasip olacak cok yakin arkadasim yıllarca bekledi olmadi ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldi simdi oglu kocaman oldu belki de seninde ilk seferde gelecek yavrun ama o vesile olacak
Pik olmuş hatta sabah daha da koyu olabilir bugünler önemliBunu da şimdi çektim
Neşeniz bol olsun İnşAllahAynen ya çok moralsizdim kac gundur kendime geldimsenin ne zaman bat canım
Noldu canımBu ay hayatı çok hızlı yaşadım burda önce şubat ayındaydım sonra ekim anneleri ve şimdi burdayımbebekheyecani canım benide kaydet diyecem de sat bat yok bnde