💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ne zaman gidiyorsun görüşmeye ☺️
Adetimi bekliyorum canım..bir doktordan görüşmek için randevu almıştım iptal etdim..burda kızlardan sordum fiyatlar 50 bini tutuyormuş...bende doktoru değiştim bulduğumda daha uyğun..bu doktor ama görüş yapmıyor hemen adetli muayine ediyor ondan dedik adetin 1 günü arıcaz

O sarsıntıyı hissettin mi bilmiyorumda İnşAllah hiçbir zaman hissetmezsin. Ben aylarca her gün ölmek için dua ettim deli gibi ölmeyi istedim depremi yaşayınca anladım ki can çok kıymetliymiş 😔 sevdiklerimizle yaşadığımız her gün, tv karşısında geçirdiğimiz sıkıcı bir akşam bile ne kadar huzurlu ve güzelmiş. Git sarıl çözün sorununuzu hiç bir şey ikinizden kıymetli değil ☺️
Yada canımsın kuzum sen deprem bolgesindemiydin ya rabbim bir daha yaşatmasın hic bir nesil görmesin evet öyle can kıymetli biseyleri kaybedince insan değerini anliyor 😔 barıştık barıştık gurur falan kalmadı artık affet dedi kahkaha attım tutamadım kendimi. maf
ettin yumurtlama günlerimizi dedim 🤣🤣 neyse can sagolsun 😍

Adetimi bekliyorum canım..bir doktordan görüşmek için randevu almıştım iptal etdim..burda kızlardan sordum fiyatlar 50 bini tutuyormuş...bende doktoru değiştim bulduğumda daha uyğun..bu doktor ama görüş yapmıyor hemen adetli muayine ediyor ondan dedik adetin 1 günü arıcaz
insallah hakkında hayırlısı olsun canım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda almak nasip olsun 🤲🏻💚

Ooo çok pahalıymış gerçekten. İyi yapmışınız değiştirmekle. Zaten geleceği vakit belli biz bir vesile arıyoruz bedel ödüyoruz ☺️ Yakında gelir İnşAllah dualarımdasın isminle 🥰

Yada canımsın kuzum sen deprem bolgesindemiydin ya rabbim bir daha yaşatmasın hic bir nesil görmesin evet öyle can kıymetli biseyleri kaybedince insan değerini anliyor 😔 barıştık barıştık gurur falan kalmadı artık affet dedi kahkaha attım tutamadım kendimi. maf
ettin yumurtlama günlerimizi dedim 🤣🤣 neyse can sagolsun 😍
Yaa çok sevindim barışmana 🥰 olsun bu ay böyle geçer gelecek ay daha iyi çalışırsınız 🤭

Amin canım valla çok yıprandık..ne kadar kaçsam bile tüp bebekten ama olmadı malesef
Belkide tüp bebekle gelecek boyle sayfalar cok karşıma çıkıyor bir bayana transfer yapiyolar tutmuyo ikincide ikiz tutuyo dr şey demişti bazılarılarina transfer yaparsin olmaz ikiz annesi olmayı beklerler gibi biseydi o kadar hoşuma gitmiştik8 o video yani belki asilamada olmadi tüp bebekte olacak veya sende ikiz annesi olmayı bekliyorsun bu yoldan nasip olacak cok yakin arkadasim yıllarca bekledi olmadi ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldi simdi oglu kocaman oldu belki de seninde ilk seferde gelecek yavrun ama o vesile olacak 🥰🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20230220_171240.jpg
    IMG_20230220_171240.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 62
Belkide tüp bebekle gelecek boyle sayfalar cok karşıma çıkıyor bir bayana transfer yapiyolar tutmuyo ikincide ikiz tutuyo dr şey demişti bazılarılarina transfer yaparsin olmaz ikiz annesi olmayı beklerler gibi biseydi o kadar hoşuma gitmiştik8 o video yani belki asilamada olmadi tüp bebekte olacak veya sende ikiz annesi olmayı bekliyorsun bu yoldan nasip olacak cok yakin arkadasim yıllarca bekledi olmadi ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldi simdi oglu kocaman oldu belki de seninde ilk seferde gelecek yavrun ama o vesile olacak 🥰🤲🏻
Evet canım çok duydum okudum..Bu son zaten canım..umutlarımız çok..bu güne kadar sorun olmasa bile bana doktorlar hep tüp bebek dediler..bende kabul etmek istemiyordum..ondan her şeyi denedim..denemediğim hiçbir şey kalmadı.boş oturmadım..ne gördüm aldım..5ay mfk aldım..adetliyken bile kullanıyordumki değerler kötü olmasın..hatda o kadar inadçıyımki 20 üstünde olsaydım kesin doğal yolla denerdim..Allah bizimde dualarımızı kabul eder

X