- 25 Şubat 2011
- 6.337
- 7.192
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Kimyasal yaşayanlar hep böyle dıyorAynen katiliyorum... hatta ben kimyasaldan sonra bir de düşük yaptgm icin bu totemi genisletip 10 12 haftalik olup cinsiyetini ogrenmeden kendimi kaptirmama karari aldım:) tabi Allah nasip eder de olursa
Hiç başıma gelmemişti canım diğer çocuklarımda üstüne görmeyle öğrendim şüphe edip gitmiştim hep bunda aceleci davrandım peki doktor kanamanı adet saydı mi kimyasaldan sonra ne zaman adet gördün canımEvet
Bn senden daha erken öğrenmiştim
Sürekli kan verdım
Kollarım delik deşik oldu
O yuzden burada hemn kan vermeye giden arkadaslara gitmeyin dıyorum
3-4 hafta arasi test 5.6.7. Haftalarda betayla takip 8. Haftada ultrasonda bebek kalp atimi vs 12. Haftada cinsiyet sonra evet hamileyim diyebiliriz:) şimdilik bende planlar böyleKimyasal yaşayanlar hep böyle dıyor
Cnm doktor o konuda bısey demediHiç başıma gelmemişti canım diğer çocuklarımda üstüne görmeyle öğrendim şüphe edip gitmiştim hep bunda aceleci davrandım peki doktor kanamanı adet saydı mi kimyasaldan sonra ne zaman adet gördün canım
Keseyi görmeye de erken gitmeyi düşünmüyorum3-4 hafta arasi test 5.6.7. Haftalarda betayla takip 8. Haftada ultrasonda bebek kalp atimi vs 12. Haftada cinsiyet sonra evet hamileyim diyebiliriz:) şimdilik bende planlar böyle
Mesaj alındıPik olmuş hatta sabah daha da koyu olabilir bugünler önemli
Üç tane üst üste attığım resimleri hemen çektim bu resimde kuruyunca çektim kuruyunca daha çok belli ama bu şimdi pik değil mi yarın mi pik olurPike çok yakın
Yarında pik çıkabılır
Değerlendirin
Aynen o da ayri bir stres kese var bebek gorunmuyor. bebek var kalp atimi duyulmuyor vs vs ne zorlu süreçmiş. Ilk gebeligimde butun bunlardan bihaber hamileligime üzüle üzüle gecmisti bu evreler. Simdi de istiyorum olmuyorKeseyi görmeye de erken gitmeyi düşünmüyorum
Vajınal bakmasın
Karından baksın
Walla boyle dıyoruz ama inşallah uygularız
Bnde mi adetten saysam ki 26 günde bi oluyorum ben 2öince veya sonra arada öyle oluyor sadeceCnm doktor o konuda bısey demedi
Ama Bn adetten saydım
45 gün sonra adet oldum
Ama bnım adetım zten duzensiz (gecikmeli)
2 ocak kimyasal
16 şubat adet oldum
Bence reglinin 2. Günü git canımMesaj alındıbirde ben kadın doğuma gidecektim 2 yıldır çocuk olmuyor diye sizde yarın gideyim mi yoksa haftaya mi gideyim bilemedim
Cnm Belkıde senin pikin buÜç tane üst üste attığım resimleri hemen çektim bu resimde kuruyunca çektim kuruyunca daha çok belli ama bu şimdi pik değil mi yarın mi pik olur
Adetin 2. Ya da 3. Gunu git cnmMesaj alındıbirde ben kadın doğuma gidecektim 2 yıldır çocuk olmuyor diye sizde yarın gideyim mi yoksa haftaya mi gideyim bilemedim
Ben normal adetten saydım onun peşine 28 gün sonra normal reglim geldi yine yumurtlamada gördüm hatta o kanamadan 1 hafta sonraHiç başıma gelmemişti canım diğer çocuklarımda üstüne görmeyle öğrendim şüphe edip gitmiştim hep bunda aceleci davrandım peki doktor kanamanı adet saydı mi kimyasaldan sonra ne zaman adet gördün canım
Kanama bitince değerlendireyim yarın biter zaten anlamadım çok az geliyor normal kanama değilBen normal adetten saydım onun peşine 28 gün sonra normal reglim geldi yine yumurtlamada gördüm hatta o kanamadan 1 hafta sonra
Hormon testi için miBence reglinin 2. Günü git canım
Aralık ayında hormon testi yaptırdım sonuçlar temiz çıkmıştı yine adet günü gidersem yine test isterAdetin 2. Ya da 3. Gunu git cnm
Canım peşine hiç adet olmadan hamile kalan çok. Ben de kimyasal geçirdim geçen sene Ocakta sonlandı. Peşine hamile kalamadım ama bu benle alakalı. Başta korundum çünküKanama bitince değerlendireyim yarın biter zaten anlamadım çok az geliyor normal kanama değil
Benimde hiç bi bilgim yok bu konuda canım hayırlısı neyse o olsunCanım peşine hiç adet olmadan hamile kalan çok. Ben de kimyasal geçirdim geçen sene Ocakta sonlandı. Peşine hamile kalamadım ama bu benle alakalı. Başta korundum çünküşimdi de olmuyor ama kimyasal nedir ne değildir hiçbi şey bilmiyordum çok korkmuştum. Doğuda yalnızız ailelerimiz uzakta korktum çok meğersem herkes yaşıyormuş bilmeyince böyle oldu
Cnm mfk yöntemini çoğu kişi biliyor bnceKızlar Mfk yöntemini duydunuz mu bilmiyorum sizinle de paylaşmak istedim bi araştırın siz de, Mehmet Fatih karslı diye bir doktor baya ünlüymüş ben yeni keşfettim bu yöntemle gebe kalan sayısı oldukça fazlaymış kendine ait ürünleri var özellikle arı sütü karışımını öneriyorlar baya pahalıya Geldi ama denemek istedim aldım…Eki Görüntüle 3208312