💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet
Bn senden daha erken öğrenmiştim
Sürekli kan verdım
Kollarım delik deşik oldu

O yuzden burada hemn kan vermeye giden arkadaslara gitmeyin dıyorum
Hiç başıma gelmemişti canım diğer çocuklarımda üstüne görmeyle öğrendim şüphe edip gitmiştim hep bunda aceleci davrandım peki doktor kanamanı adet saydı mi kimyasaldan sonra ne zaman adet gördün canım

Cnm doktor o konuda bısey demedi
Ama Bn adetten saydım

45 gün sonra adet oldum
Ama bnım adetım zten duzensiz (gecikmeli)
2 ocak kimyasal
16 şubat adet oldum

3-4 hafta arasi test 5.6.7. Haftalarda betayla takip 8. Haftada ultrasonda bebek kalp atimi vs 12. Haftada cinsiyet sonra evet hamileyim diyebiliriz:) şimdilik bende planlar böyle
Keseyi görmeye de erken gitmeyi düşünmüyorum
Vajınal bakmasın
Karından baksın

Walla boyle dıyoruz ama inşallah uygularız

Pike çok yakın
Yarında pik çıkabılır
Değerlendirin
Üç tane üst üste attığım resimleri hemen çektim bu resimde kuruyunca çektim kuruyunca daha çok belli ama bu şimdi pik değil mi yarın mi pik olur

Eklentiler

• IMG_20230220_171240.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 47
Keseyi görmeye de erken gitmeyi düşünmüyorum
Vajınal bakmasın
Karından baksın

Walla boyle dıyoruz ama inşallah uygularız
Aynen o da ayri bir stres kese var bebek gorunmuyor. bebek var kalp atimi duyulmuyor vs vs ne zorlu süreçmiş. Ilk gebeligimde butun bunlardan bihaber hamileligime üzüle üzüle gecmisti bu evreler. Simdi de istiyorum olmuyor

Cnm doktor o konuda bısey demedi
Ama Bn adetten saydım

45 gün sonra adet oldum
Ama bnım adetım zten duzensiz (gecikmeli)
2 ocak kimyasal
16 şubat adet oldum
Bnde mi adetten saysam ki 26 günde bi oluyorum ben 2öince veya sonra arada öyle oluyor sadece

Ben normal adetten saydım onun peşine 28 gün sonra normal reglim geldi yine yumurtlamada gördüm hatta o kanamadan 1 hafta sonra

Kızlar Mfk yöntemini duydunuz mu bilmiyorum sizinle de paylaşmak istedim bi araştırın siz de, Mehmet Fatih karslı diye bir doktor baya ünlüymüş ben yeni keşfettim bu yöntemle gebe kalan sayısı oldukça fazlaymış kendine ait ürünleri var özellikle arı sütü karışımını öneriyorlar baya pahalıya Geldi ama denemek istedim aldım…

Kanama bitince değerlendireyim yarın biter zaten anlamadım çok az geliyor normal kanama değil
Canım peşine hiç adet olmadan hamile kalan çok. Ben de kimyasal geçirdim geçen sene Ocakta sonlandı. Peşine hamile kalamadım ama bu benle alakalı. Başta korundum çünkü şimdi de olmuyor ama kimyasal nedir ne değildir hiçbi şey bilmiyordum çok korkmuştum. Doğuda yalnızız ailelerimiz uzakta korktum çok meğersem herkes yaşıyormuş bilmeyince böyle oldu

Benimde hiç bi bilgim yok bu konuda canım hayırlısı neyse o olsun

Cnm mfk yöntemini çoğu kişi biliyor bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…