💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bunu yapmayın kesinlikle ne olursa olsun aynı yatakta yatmaya devam edin.konuşmasanızda birlikte uyuyun. Her gün çok kıymetli
Oyleydi bizimde kuralimiz 7 yıl olacak evliligimizde ilk defa kırıldım herhalde o gelip gidip yanaşiyorda bi kac güne duzelir herhalde. Şu deprem olayların sonra kırgın kalmamak lazım çok haklısın 🥲

kızlar umarım faydalı olur bildiklerimi paylaşayım sizinle aile işimiz aktariye ve bal ürünleri genel olarak erkeklere takviye olarak çakşır suyu çok veriyoruz bunlar yoğun sular sulandırıp içmek gerekiyor keçibpoynuzu öz olarak tüketilmeli pekmezde kaynatıldığı için besin değerleri ölüyor malesef özler soğuk sıkım olduğu için en faydalı olanlar onlar onun dışında bal ürünleri karışımı alırken yapılırken kadınlar için içerisine arı ekmeği denen bi şey vae ondan ekletin. bal burda sizin sindiriminize yardımcı olur polen b vitamini deposudur besin değeri çok yüksektir propolis doğal antibiyotik olduğundan iltihabı durumlarda çok faydalı ama en önemli unsur arı sütü say halini bulmak çok zor çok sahteleri var propoliste öyle katı halde asla kullanılmaz çünkü hir reçinedir ve midemiz sindiremez ekstrat olarak kullanılmalı sıvı halde. arı sütü hücre çoğalımını sağlıyor.

bunun dışında bitki çayı olarak aslan pençesi çoban çantası hayıt tohumu enfeksiyon adet güçlüğü vs var ise civanperçemi kullanabilirsiniz.

ayrıca bu bal karışımları kesinlikle size özel hazırlanmalıdır. içerisinde ki arı sütü miktarı boy ve kilonuz baz alınarak konulur. kullanılan paket ürünler de bu miktarlar ortalamadır ondan dolayı bazı insanda çok işe yararken bazısında işe yaramayabiliyor

Oyleydi bizimde kuralimiz 7 yıl olacak evliligimizde ilk defa kırıldım herhalde o gelip gidip yanaşiyorda bi kac güne duzelir herhalde. Şu deprem olayların sonra kırgın kalmamak lazım çok haklısın 🥲
Ben bu fikre katılmıyorum canım arkadaşlarım. Ölüm sadece bize yok herkese var. Onlar önce kalp kırmamayı öğrensin. Ölüm var diye biz hep affedemeyiz.

Bayanlar bugün yumurtlama günüm mu testime bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20230220_154954.jpg
    IMG_20230220_154954.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230220_154933.jpg
    IMG_20230220_154933.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230220_154859.jpg
    IMG_20230220_154859.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 49
O sarsıntıyı hissettin mi bilmiyorumda İnşAllah hiçbir zaman hissetmezsin. Ben aylarca her gün ölmek için dua ettim deli gibi ölmeyi istedim depremi yaşayınca anladım ki can çok kıymetliymiş 😔 sevdiklerimizle yaşadığımız her gün, tv karşısında geçirdiğimiz sıkıcı bir akşam bile ne kadar huzurlu ve güzelmiş. Git sarıl çözün sorununuzu hiç bir şey ikinizden kıymetli değil ☺️

kızlar umarım faydalı olur bildiklerimi paylaşayım sizinle aile işimiz aktariye ve bal ürünleri genel olarak erkeklere takviye olarak çakşır suyu çok veriyoruz bunlar yoğun sular sulandırıp içmek gerekiyor keçibpoynuzu öz olarak tüketilmeli pekmezde kaynatıldığı için besin değerleri ölüyor malesef özler soğuk sıkım olduğu için en faydalı olanlar onlar onun dışında bal ürünleri karışımı alırken yapılırken kadınlar için içerisine arı ekmeği denen bi şey vae ondan ekletin. bal burda sizin sindiriminize yardımcı olur polen b vitamini deposudur besin değeri çok yüksektir propolis doğal antibiyotik olduğundan iltihabı durumlarda çok faydalı ama en önemli unsur arı sütü say halini bulmak çok zor çok sahteleri var propoliste öyle katı halde asla kullanılmaz çünkü hir reçinedir ve midemiz sindiremez ekstrat olarak kullanılmalı sıvı halde. arı sütü hücre çoğalımını sağlıyor.
Bunları böyle nereden bulcaz ☺️ Sağol canım bilgilendirmen için

X