- 18 Ekim 2017
- 5.939
- 36.143
- 33
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Yok hayır canım bende bi problem yok ama doktorum şu anlık sperm azlığı aşılama yapmamız geriyor dediŞuan sizin sebepsiz o zaman öyle mi yada sende birşey mi vardı unutmuş olabilirim okuduysam da kusura bakma
adetin 2.3 günü gitmen gerekiyor ilaçlar ozaman başlanıyorKizlar selam. Mart ayina gebelik planlamak icin ilk doktor kontrolune simdi gideyim mi? Marti beklesem mi?
Bilemiyorum ki normalde erken de bu ay ekstra bir şeyler denediğin için başlaman gerekir diye düşündüm. İstersen 10.gün başla.daha geç vakte kalma ama7. Gün olunca acaba çok mu erken olur diye düşündüm de
Bat ne zamansat : 2 şubat bakalım bu ay beklentim var hayırlısı olsunn . ama pozitif düşünüyorumm
Aynen ondan olabilir akşama doğru yap iyice silikleşecektirKızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi
Bugün 4.gün benim.kaçırdım o zaman bu aybende nette araştırdımdı inşalah doğru yapmışımdır :) bal tarçın çörekotunu karıştırıyorsun ölçüsü vardı ama o bana çok geldi göz kararı yaptm ki zaten adet bitimnden 4 sonra dün pik gördüm bugun daha yapmadm test adetn 2. günü başlayın diyor
Reglinin 2.yada 3.günü git doktora canımKizlar selam. Mart ayina gebelik planlamak icin ilk doktor kontrolune simdi gideyim mi? Marti beklesem mi?
yumurtlaman kaçıncı gün oluyor belki kaçmamıştır bir araştır istersen ben sanki 2. gün diye okudum birkaç yerdeBugün 4.gün benim.kaçırdım o zaman bu ay
Olabilir bazen yumurtlama günü de lekelenme olabilirmiş.ağrın var mı?Kızlar ovulasyon testi yaptım silik çıktı 1-2 saat sonra tuvalete gittim kahverengi pembe kanla karışık akıntı geldi. Sizce yumurtlama oluyor mu?
2 MARTBat ne zaman
En erken 15.günde oluyor 19.gün bile olabiliyor. Bakayım bende teşekkür ederimyumurtlaman kaçıncı gün oluyor belki kaçmamıştır bir araştır istersen ben sanki 2. gün diye okudum birkaç yerde
Erkekler bu kadar düşünceli olamıyor cidden gecen eşim diyor olur ne takıyorsun dedim 1 yıldan fazladır bisey olduğu yok farkindamisin o kadar oldumu ya diyor zaten onlar gibi rahat olsak 5 10 tane doğururuzTam yumurtlama dönemi küsme tartışma işlerine giriyorlar. Biraz olsun bizler kadar dikkat etseler
Var bebeğim dün gece keskin ağrı girdi gece boyu azar azar devam etti. Ama ovulasyonda çıkmadı eve gidince tekrar yapacağımOlabilir bazen yumurtlama günü de lekelenme olabilirmiş.ağrın var mı?
Tamamdır canım çok teşekkür ederimmBilemiyorum ki normalde erken de bu ay ekstra bir şeyler denediğin için başlaman gerekir diye düşündüm. İstersen 10.gün başla.daha geç vakte kalma ama
Bunu yapmayın kesinlikle ne olursa olsun aynı yatakta yatmaya devam edin.konuşmasanızda birlikte uyuyun. Her gün çok kıymetliErkekler bu kadar düşünceli olamıyor cidden gecen eşim diyor olur ne takıyorsun dedim 1 yıldan fazladır bisey olduğu yok farkindamisin o kadar oldumu ya diyor zaten onlar gibi rahat olsak 5 10 tane doğururuzbiz hic kusmezdik ya 1 saat surmezdi tartışmamız bu sefer odaları bile ayırdık vardır bundada bir hayır artık
Belki teste tam yansımadı bugün çok önemli bence kaçırmaVar bebeğim dün gece keskin ağrı girdi gece boyu azar azar devam etti. Ama ovulasyonda çıkmadı eve gidince tekrar yapacağım
Öyle yapcam artık kuzucum teşekkür ederimBelki teste tam yansımadı bugün çok önemli bence kaçırmaBir hafta devam