-
- Konu Sahibi bebekheyecani
14 Şubat'ta regl oldum, daha 7. Gün erken olmaz mı ki :/elinde tstin varsa başla nolur nolmaz
Ben de sol yumurtalığımın daha geç yumurtladigini fark ettim çünkü dr'a gittiğimde sağ yumurtaliktaydi sıra ne zaman sağ yumurtalıkta olsa düzenli ama sola geçince kayıyor adetim bu ay sağ tarafta inşallah bu ay olur hamişlikBen de reglim gelsin 2. günden itibaren çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım. Faydası olur belki. Bu ay çalışmayan yumurtalığımda çünkü sıra.
14 Şubat'ta regl oldum bugün 7. Gün biraz erken olmaz mı :/Bu arada belki bu kür yumurtaları erken büyütür filan, ovulasyon testlerine hemen başla derim.
bende öyle düşünüp bıraktımBen 12. Güne kadar içilmesi gerek diye okumuştum ama mantıken bırakmak lazım sanki çünkü amaç yumurta ya, belki daha fazla büyütür kist falan olur
bilemedimki canm benm zaten 10 11 günler ymurtlama oluyor diye bitince başladm hemen çörekotundan dolayı erken olursa diye dedim14 Şubat'ta regl oldum, daha 7. Gün erken olmaz mı ki :/
Vsrikosel olduğu için iyi gelmezmiş canımKeçiboynuzuna neden sakın yeme dedi aktar
Genelde erkekler için keçiboynuzu diyorlar ya :/
Bende 14 şubat regl oldum bende başlayım bugün ovulasyona diyorum ne olur ne olmaz elinde test çoksa başla bazen 14. Gün olur bazen daha erken bazen geç şansa bırakmamak lazım14 Şubat'ta regl oldum, daha 7. Gün erken olmaz mı ki :/
Çakşır kökü suyu nu ginseng atı sütü nde 3 ay boyunca kullandık ilk sperm düşüklüğünü öğrendiğiniz de 5 milyon olan sperm sayısı sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp 4 ay boyunca içirince 50 milyona çıkmıştıGittiğimiz Aktar keçi boynuzu sakın yeme demişti eşime sıcak su hamam yasak demişti ve verdiklerini size ileteyim belki size de faydası olur...
Çakşır kökü suyu, ginseng Ekstraktı sıvı ve deve dikeni Ekstraktı.. Bunları araştırın ben baktım hepsi cinsel gücü sperm hareketliliğini ve sayısını arttıran şeyler. Aktar bana da yaban mersini Ekstraktı verdi adet düzeni ve idrar yolları temizliği için...
Bence başla bugünden. Hem masaj hem kür ne olacağı belli olmaz kaçırmamış olursunKızlar normalde 18. Gün yumurtlama görüyorum. Geçen ay yumurtlamam geciktigi için bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım. Adetim dün bitti, bugün de yumurtlama masajına başladım. Elimde ovulasyon testleri var, ne zaman baslamaliyim test yapmaya? Masaj yumurtlamayi geriye çeker mi?
Bu küre adetken mi başlanıyor? Nasıl yapılacak?bende başlamıştm adetn 2 günü adetin 9. günü yani dün pik gördüm bakalm bugun test nasıl çıkacak adet bittikten 3. gün yumurtlama masajı diyordu sadece birgün yapabilidm ertesi günü pik gördüm :) yumurtlama görünce bal çörekotunu bırkamam mı gerekiyor
Şuan sizin sebepsiz o zaman öyle mi yada sende birşey mi vardı unutmuş olabilirim okuduysam da kusura bakmaÇakşır kökü suyu nu ginseng atı sütü nde 3 ay boyunca kullandık ilk sperm düşüklüğünü öğrendiğiniz de 5 milyon olan sperm sayısı sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp 4 ay boyunca içirince 50 milyona çıkmıştı
7. Gün olunca acaba çok mu erken olur diye düşündüm deBence başla bugünden. Hem masaj hem kür ne olacağı belli olmaz kaçırmamış olursun
Yeni sipariş vermiştim 30lulardan var elimde su anBende 14 şubat regl oldum bende başlayım bugün ovulasyona diyorum ne olur ne olmaz elinde test çoksa başla bazen 14. Gün olur bazen daha erken bazen geç şansa bırakmamak lazım
Ben de başlıyim o zaman bugün yarın ya lekelenmem yeni bitti diye daha olmaz diye düşünmüştümbilemedimki canm benm zaten 10 11 günler ymurtlama oluyor diye bitince başladm hemen çörekotundan dolayı erken olursa diye dedim
Benim de böyle olmuştu akşamüzeri yaptigimda da siliklesti bence bugünü degerlendirinKızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi
Bnım 2 gün pik kalmıştıKızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi
Yani daha doğrusu suan adetimin 4. Günü ve ben aşılamaya baslamak icin hastanedeyim doktor hap yazcak eger ise yaramazsa tahmini bat 17 mart inşallah gebe kalabilirim saglikla kolayliklacanım sat 18 şubat bet ne peki
bende nette araştırdımdı inşalah doğru yapmışımdır :) bal tarçın çörekotunu karıştırıyorsun ölçüsü vardı ama o bana çok geldi göz kararı yaptm ki zaten adet bitimnden 4 sonra dün pik gördüm bugun daha yapmadm test adetn 2. günü başlayın diyorBu küre adetken mi başlanıyor? Nasıl yapılacak?