💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de reglim gelsin 2. günden itibaren çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım. Faydası olur belki. Bu ay çalışmayan yumurtalığımda çünkü sıra.
Ben de sol yumurtalığımın daha geç yumurtladigini fark ettim çünkü dr'a gittiğimde sağ yumurtaliktaydi sıra ne zaman sağ yumurtalıkta olsa düzenli ama sola geçince kayıyor adetim bu ay sağ tarafta inşallah bu ay olur hamişlik 🙏

Gittiğimiz Aktar keçi boynuzu sakın yeme demişti eşime sıcak su hamam yasak demişti ve verdiklerini size ileteyim belki size de faydası olur...
Çakşır kökü suyu, ginseng Ekstraktı sıvı ve deve dikeni Ekstraktı.. Bunları araştırın ben baktım hepsi cinsel gücü sperm hareketliliğini ve sayısını arttıran şeyler. Aktar bana da yaban mersini Ekstraktı verdi adet düzeni ve idrar yolları temizliği için...
Çakşır kökü suyu nu ginseng atı sütü nde 3 ay boyunca kullandık ilk sperm düşüklüğünü öğrendiğiniz de 5 milyon olan sperm sayısı sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp 4 ay boyunca içirince 50 milyona çıkmıştı

Kızlar normalde 18. Gün yumurtlama görüyorum. Geçen ay yumurtlamam geciktigi için bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım. Adetim dün bitti, bugün de yumurtlama masajına başladım. Elimde ovulasyon testleri var, ne zaman baslamaliyim test yapmaya? Masaj yumurtlamayi geriye çeker mi?
Bence başla bugünden. Hem masaj hem kür ne olacağı belli olmaz kaçırmamış olursun

bende başlamıştm adetn 2 günü adetin 9. günü yani dün pik gördüm bakalm bugun test nasıl çıkacak adet bittikten 3. gün yumurtlama masajı diyordu sadece birgün yapabilidm ertesi günü pik gördüm :) yumurtlama görünce bal çörekotunu bırkamam mı gerekiyor
Bu küre adetken mi başlanıyor? Nasıl yapılacak?

Çakşır kökü suyu nu ginseng atı sütü nde 3 ay boyunca kullandık ilk sperm düşüklüğünü öğrendiğiniz de 5 milyon olan sperm sayısı sabah akşam keçiboynuzu kaynatıp 4 ay boyunca içirince 50 milyona çıkmıştı
Şuan sizin sebepsiz o zaman öyle mi yada sende birşey mi vardı unutmuş olabilirim okuduysam da kusura bakma 🤷🏼‍♀️

Kızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230220_162329.jpg
    IMG_20230220_162329.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar yumurtanın çatlaması için pikten sonraki gün hemen silik mi olması lazım dün tam pikti bugün sanki daha silik gibi ama tam da değil bu arada çok az su tükettim ondan da koyu çıkmış olabilir mi
Benim de böyle olmuştu akşamüzeri yaptigimda da siliklesti bence bugünü degerlendirin

Bnım 2 gün pik kalmıştı
Yarın dahada silikleşebılır

Ama bugunde bıraz silik

Cevaplar için teşekkür ederim şu birkaç gün önemli galiba düne göre daha açık renkli ama önceki günlere göre de baya koyu old için sordum akşam testi tekrarlayacağım inş

Bu küre adetken mi başlanıyor? Nasıl yapılacak?
bende nette araştırdımdı inşalah doğru yapmışımdır :) bal tarçın çörekotunu karıştırıyorsun ölçüsü vardı ama o bana çok geldi göz kararı yaptm ki zaten adet bitimnden 4 sonra dün pik gördüm bugun daha yapmadm test adetn 2. günü başlayın diyor

X