💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Endişe etmek için çok çok erken en az bir yıl denemek gerekiyor doktorlar öncesinde bakmıyor bile ama by süreçte takviyeler kullanabilirsin... Enfeksiyon için tekrar olmaması için önlem alabilirsin.. Mesela ben evlendikten sonra dört kere oldum sadece fitil kullandım ama meğer hamile kalmayı etkiliyormuş bu ay ünlü bir aktara gittik eşimle bana yaban mersini verdi araştırdım idrar yollarını temizliyormuş adeti düzene sokuyormuş

Benim de 3 4 gün sürer minimum hatta akıntı biter gibi olunca pik görürüm ben

Çatlamayı görüyorum. O gün de değerlendiriyorum. Sonra bırakıyorum yumurta 12 saat yaşıyor diye. Yanlış mı yaptım bunca ay
Yanlış değil hep öyle düşündük ama belli olmuyor bu işler. En garanti takip ultrason ile yapılan. Bence sen aşılama yapmadan önce doktor kontrolü ile yumurta takibi yaparak dene

Canım ben de yaban mersini özü kullanıyorum sulandırıp içiyorum sen nasıl kullanıyosn ne kadar kullanıyosn

Canım ben aynı senin durumdayım sperm problemimiz var neler kullandı eşim neler aldık geçen yok varikosel ameliyat ı da oldu ama kimyasal bile gebelik oluşturamadık.ben geçen ay başladım aşılama için geçen ay kontrol lerim yapıldı bu ay başladık aşılamaya naçizane fikrim bekleme bence çünkü bekleyen birisi olarak yaşadıklarımı söylemek istedim rabbim aratmasın şu üç ayların yüzü suyu hürmetine

Merhaba aşılamaya nasil başlayacaksınız acaba adetinizin kacin günü gittiniz surec nasil , bende yarin gideceğim adetimin 2. Gunu
Merhabalar 3 ncü günü gittim femara ve Estrofem başlattı doktorum bunun yanı sıra proxfemin bana proxedmen eşime yazdı bir hafta sonra kontrole gideceğim ona göre çatlatma iğnesini yazacak büyük ihtimalle iki gün sonra sında da aşılama mı yapacak

Bende yarin gideceğim bakalım nolacak ozel mi devlet mi sizin ki

canım sat 18 şubat bet ne peki

sat ne canım

Eklentiler

• IMG_20230220_082159_edit_171376087508223.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230220_082153_edit_171364179093642.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba aynı sorun eşimde de var ameliyat dedi doktor ama ameliyat olmadan önce bitkisel şeylere yöneldik sperm sayısı hızı artsın diye. Aynı süreçten geçmişsiniz belli ki ameliyat öncesi birşeyler yaptınız mı değerler normale döndü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…