💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tam yumurtlama dönemi küsme tartışma işlerine giriyorlar. Biraz olsun bizler kadar dikkat etseler 😔
Bu çok doğru. Anlamıyorum ben de istisnasız o dönemlerde bir tuhaflaşıyorlar.

Enfeksiyon tedavisi ol
Pcos tedavisi ol
Rahim filmi çektir
Aşılama yaptır
Çatlama iğnesi ol
Ateş takibi yap
Ovülasyon takibi yap
Akıntı takibi yap
Ağrı, sancı çek.

Bir yığın şeyle uğraşıyoruz ve bunu vücudunda yaşayacak ve hissedecek olan da bizleriz. Biraz daha fazla hoşgörüye ihtiyacımız var bence.

Bu çok doğru. Anlamıyorum ben de istisnasız o dönemlerde bir tuhaflaşıyorlar.

Enfeksiyon tedavisi ol
Pcos tedavisi ol
Rahim filmi çektir
Aşılama yaptır
Çatlama iğnesi ol
Ateş takibi yap
Ovülasyon takibi yap
Akıntı takibi yap
Ağrı, sancı çek.

Bir yığın şeyle uğraşıyoruz ve bunu vücudunda yaşayacak ve hissedecek olan da bizleriz. Biraz daha fazla hoşgörüye ihtiyacımız var bence.
Ne yaşadığımızı bir Allah bir biz biliyoruz. Kelimeler bile hislerimi ifade etmeye yetmiyor çoğu zaman. İnsanlara çok kolay geliyor bu durumlar. Yorum yapmak akıl vermek çok basit. Bizi en iyi anlaması gereken eşlerimiz bile böyle yapıyorken diğer insanlardan ne bekliyoruz.

Eşime bu ay için öncesinde gereken bilgileri tekrar hatırlatıcam.unutuyor belli ki. Dün biraz konuştum canımın ne kadar yandığını söyledim. Çevredeki insanların beni ne kadar üzdüğünü söyledim, cevaplarını ver kimseyi alttan alma diyo.Annene babana da mı cevap vereyim diyorum? Ver diyo sanki gerçekten buna razı olacak.

Çok acı çektim çok ağladım hepsinin bir mükafatı olacak inanıyorum sabrediyorum

Ne yaşadığımızı bir Allah bir biz biliyoruz. Kelimeler bile hislerimi ifade etmeye yetmiyor çoğu zaman. İnsanlara çok kolay geliyor bu durumlar. Yorum yapmak akıl vermek çok basit. Bizi en iyi anlaması gereken eşlerimiz bile böyle yapıyorken diğer insanlardan ne bekliyoruz.

Eşime bu ay için öncesinde gereken bilgileri tekrar hatırlatıcam.unutuyor belli ki. Dün biraz konuştum canımın ne kadar yandığını söyledim. Çevredeki insanların beni ne kadar üzdüğünü söyledim, cevaplarını ver kimseyi alttan alma diyo.Annene babana da mı cevap vereyim diyorum? Ver diyo sanki gerçekten buna razı olacak.

Çok acı çektim çok ağladım hepsinin bir mükafatı olacak inanıyorum sabrediyorum
İnşallah olacak canım, hiç bir şey her zaman iyi ya da kötü gitmiyor. Devran dönüyor ve değişiyor işler. Vaktini bekliyoruz sadece. Ben senden umutluyum bu ay :nazar: :KK200: :dua:

İnşallah olacak canım, hiç bir şey her zaman iyi ya da kötü gitmiyor. Devran dönüyor ve değişiyor işler. Vaktini bekliyoruz sadece. Ben senden umutluyum bu ay :nazar: :KK200: :dua:
Şimdi kan verdim İnşAllah değerlerim normale dönmüştür 🤲🏻

Kendime ne kadar istiyorsam sizlere de o kadar istiyorum. İnşAllah hepimiz en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻

Merhaba aynı sorun eşimde de var ameliyat dedi doktor ama ameliyat olmadan önce bitkisel şeylere yöneldik sperm sayısı hızı artsın diye. Aynı süreçten geçmişsiniz belli ki ameliyat öncesi birşeyler yaptınız mı değerler normale döndü mü?
Evet ameliyat öncesi çok düşüktü proxeedplus iki ay kullandık keçiboynuzu bal falan kullandık.sonrasında değer yükselmişken ameliyatımızı yapalım dedi doktorumuz ama şuan değerimiz yükselttiğimizle hemen hemen aynı değişen bişe yok 2 buçuk yıl geçti evleneli artık aşılama kararı aldık hep geçiştiriyoruz farkında değiliz zaman hızlı geçiyor

Evet ameliyat öncesi çok düşüktü proxeedplus iki ay kullandık keçiboynuzu bal falan kullandık.sonrasında değer yükselmişken ameliyatımızı yapalım dedi doktorumuz ama şuan değerimiz yükselttiğimizle hemen hemen aynı değişen bişe yok 2 buçuk yıl geçti evleneli artık aşılama kararı aldık hep geçiştiriyoruz farkında değiliz zaman hızlı geçiyor
Gittiğimiz Aktar keçi boynuzu sakın yeme demişti eşime sıcak su hamam yasak demişti ve verdiklerini size ileteyim belki size de faydası olur...
Çakşır kökü suyu, ginseng Ekstraktı sıvı ve deve dikeni Ekstraktı.. Bunları araştırın ben baktım hepsi cinsel gücü sperm hareketliliğini ve sayısını arttıran şeyler. Aktar bana da yaban mersini Ekstraktı verdi adet düzeni ve idrar yolları temizliği için...

İlaçtan önce bitkiye yönelmeyi tercih ettik Bi yeri onarırken Bi yandan da kimyasalları fazla vucudumuza sokup sorun yaşamak istemedik çünkü doktor ameliyat olman şart değil deyip ilaç vermiş sperm arttırmak için önümüzdeki iki ay tutmazsa eğer bu şekilde mecbur yine doktor yoluna gideceğiz hani sen ilaç bakımından denemişsim ameliyatts olmuş bide bunları dene birde Çakşır kökü suyunu kullanıp hamile kalanları okudum dün araştır sende

Gittiğimiz Aktar keçi boynuzu sakın yeme demişti eşime sıcak su hamam yasak demişti ve verdiklerini size ileteyim belki size de faydası olur...
Çakşır kökü suyu, ginseng Ekstraktı sıvı ve deve dikeni Ekstraktı.. Bunları araştırın ben baktım hepsi cinsel gücü sperm hareketliliğini ve sayısını arttıran şeyler. Aktar bana da yaban mersini Ekstraktı verdi adet düzeni ve idrar yolları temizliği için...

Kızlar normalde 18. Gün yumurtlama görüyorum. Geçen ay yumurtlamam geciktigi için bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım. Adetim dün bitti, bugün de yumurtlama masajına başladım. Elimde ovulasyon testleri var, ne zaman baslamaliyim test yapmaya? Masaj yumurtlamayi geriye çeker mi?

Keçiboynuzuna neden sakın yeme dedi aktar
Genelde erkekler için keçiboynuzu diyorlar ya :/

Kızlar normalde 18. Gün yumurtlama görüyorum. Geçen ay yumurtlamam geciktigi için bu ay çörekotu bal tarçın kürüne başladım. Adetim dün bitti, bugün de yumurtlama masajına başladım. Elimde ovulasyon testleri var, ne zaman baslamaliyim test yapmaya? Masaj yumurtlamayi geriye çeker mi?
Ben de reglim gelsin 2. günden itibaren çörek otu bal tarçın kürüne başlayacağım. Faydası olur belki. Bu ay çalışmayan yumurtalığımda çünkü sıra.

Bu arada belki bu kür yumurtaları erken büyütür filan, ovulasyon testlerine hemen başla derim.

elinde tstin varsa başla nolur nolmaz

bende başlamıştm adetn 2 günü adetin 9. günü yani dün pik gördüm bakalm bugun test nasıl çıkacak adet bittikten 3. gün yumurtlama masajı diyordu sadece birgün yapabilidm ertesi günü pik gördüm :) yumurtlama görünce bal çörekotunu bırkamam mı gerekiyor

bende başlamıştm adetn 2 günü adetin 9. günü yani dün pik gördüm bakalm bugun test nasıl çıkacak adet bittikten 3. gün yumurtlama masajı diyordu sadece birgün yapabilidm ertesi günü pik gördüm :) yumurtlama görünce bal çörekotunu bırkamam mı gerekiyor
Ben 12. Güne kadar içilmesi gerek diye okumuştum ama mantıken bırakmak lazım sanki çünkü amaç yumurta ya, belki daha fazla büyütür kist falan olur

X