- 25 Ekim 2022
- 235
- 199
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Pik gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlayabilir dimi kızlar ? Bu süreçten sonra 2-3 gün daha denenmeli mi ?Kızlar test yaptım ikiside koyu sonunda piki gördüm galiba ama biz sabah değerlendirmiştik ne olur olmaz diye şimdi tekrara gerek var mı
Daha pik olmamış ama yakındır. Kaçta yaptıysan 6 saat sonra tekrar yap yada sabah yap pik göreceksin diye tahmin ediyorum. Yine de ilişkiyi ihmal etme bence gün aşırı olacak şekildeKızlar bu yumurtlama mı tam olarak
1 hafta kadar devam edilmeli gün aşırı olarak. Doktorum bana o şekilde takvim oluşturmuştuPik gördükten sonra 24-36 saat içinde yumurta çatlayabilir dimi kızlar ? Bu süreçten sonra 2-3 gün daha denenmeli mi ?
Demin yaptım.t tamamen silikleimişti canımDaha pik olmamış ama yakındır. Kaçta yaptıysan 6 saat sonra tekrar yap yada sabah yap pik göreceksin diye tahmin ediyorum. Yine de ilişkiyi ihmal etme bence gün aşırı olacak şekilde
Hayırlısı olsunMerhaba canım maalesef gebelik yok. Yumurta takibi yaptiriyorum
Yarını değerlendir benceKızlar test yaptım ikiside koyu sonunda piki gördüm galiba ama biz sabah değerlendirmiştik ne olur olmaz diye şimdi tekrara gerek var mı
Pikten sonra mı1 hafta kadar devam edilmeli gün aşırı olarak. Doktorum bana o şekilde takvim oluşturmuştu
Ben tam kestiremiyorum son iki ayda farklı zamanlarda olduKızlar yumurtlama akintisini kac gun yaşıyorsunuz
çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam demişti. Pikte de aynı mantıktır diye düşünüyorumPikten sonra mı
E ben çatlamayı gördükten sonra bırakıyorum ilişkiyiçatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki ve 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye devam demişti. Pikte de aynı mantıktır diye düşünüyorum
Kac gun sürüyor demek istemiştim yanlış telaffuz ettim canım ya k.b benim bu ay çok fazla oldu hem ağrım hem akintim tam pik göremeden testimde bitti ama bu ay çok uzun sürdü 3 4 gündür yumurtlama akintim var garip geldi gecen aylarda yumurtlama günümde bile az görürdümBen tam kestiremiyorum son iki ayda farklı zamanlarda oldu
Bence bırakmamak lazım testler %100 değil pikten sonrada catlayabilir en azindan 2 3 gunde bir devam ettirmelisin canımE ben çatlamayı gördükten sonra bırakıyorum ilişkiyi
Çatlamayı görüyorum. O gün de değerlendiriyorum. Sonra bırakıyorum yumurta 12 saat yaşıyor diye. Yanlış mı yaptım bunca ayBence bırakmamak lazım testler %100 değil pikten sonrada catlayabilir en azindan 2 3 gunde bir devam ettirmelisin canım
Bende öyle yapıyordum hatta sanırım pozitif biri bana demistiki belki küçük bir yumurta sonrasında çatlayacak bilemeyiz dedi bende o ay bırakmadım devam ettim o ay hamile kaldım hatta yumurtlama 18 di ama 14 gunde değerim daha 30 filanda büyük ihtimalle sonrakiler tutmuştu bende ondan sonra bırakmama kararı aldım geçen ay yine yumurtlamaya kadar ilişki oldu düzenli istanbula gidince sonrası olmadi yine tutmadı sadece bırakmadığın.ay tuttu artık tesadufmuydu bilmiyorum en azindan silik çizgiyi gördükten sonra 3 gunde bir olabilir bilemiyoruz ki iste icerde neler oluyor keske görebilsekÇatlamayı görüyorum. O gün de değerlendiriyorum. Sonra bırakıyorum yumurta 12 saat yaşıyor diye. Yanlış mı yaptım bunca ay
Hadi bakalım inşallah canım kankam umarım seni çok bekletmemBu surecte hep bırlıkteyızzz bıtanemmmm bebegımmmmm benımm
Tüm kalbımle umuyorum ki bekletmezsınHadi bakalım inşallah canım kankam umarım seni çok bekletmem