💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben bu ay hiç bir şey yapmayacağım. Geçen ay süt-maydonoz denedim olmadı. Sabun kılıklı avokadoları yedim olmadı. Ovü yaptım olmadı. Ateş takip ettim olmadı. Eşime keçiboynuzu içirdim olmadı. Çiğ kabak çekirdekleri avuç avuç. Saldım artık normal işemeyi bile unutmuştum bardaklara yapa yapa bide böyle deneyelim bakalım

Canım benıde eklermısın 7 şubat 8 mart

İstersen gidip yaptırabilirsin ama soyle ki bildiğim kadarını yazayım, aşılamada da sen ilaç alıyorsun yumurtalarin çoğalıyor ve çatlatma iğnesi kullanıyorsun tam o tarihte de eşinden sperm alınıp yumurtaya yollanıyor ama yaşıniz gençse sende problem yoksa ve sadece eşinde hareket sorunu varsa bence bekle hareket problemi ve sperm sayısı takviyelerle çözülüyor keçiboynuzu pekmezi de öneriyorlar bir araştır derim. Zaten bu takviyeler 3 ayda kendini gösteriyor 1 ayi geçmiş kaldı 2 ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin yumurtlama günlerini değerlendirmeye bak :)

Tikabasa canım sende de polikistik var ya sen evde ovulasyon yapıyor musun?
Cnm ben Aralık ayından beri korunmuyorum
O ay ovulasyon yaptım ilk defa
15. Ve 16. Gunde koyu pik gordum
Değerlendırdım tabıı gün aşırı
Fakat çatlamayı goremedım
9 gün pik kaldı benim testlerim ve ben o ay hamiş kaldım fakat kımyasal oldu

Dün doktor bana pcos dediğinde İnternetten videolar izledim
Şimdi anlıyorum neden pik kaldıgını

Pcoslarda o ay birden çok yumurta büyümeye çalıştığı için ve hepsi tam buyuyemedıgı için yumurtlama olmuyo, büyüsede çatlamıyormuş

Ama her ay değil bu durum, bazı aylar oluyormuş.
Geçen ay yıne ovu yaptım, elimde 5 adet testim vardı. Yine pike yakın.
Demekki doktorun dediği gbi Bi çok yumurta var, hepsi büyümeye çalışıyor,
Çatlayamıyor, ya da geç çatlıyor.
O yuzden Ovulasyonlar pik gozukuyor

Bnde adet düzensizliği, sivilcelenme ve saç dokulmem var, kilo sorunum yok.

Pcoslarda zaten çatlama olsada geç oluyormuş
Yarın femaraya başlıyorum
Bakalım ne olacak merak içindeyım

Bu arada birden çok yumurta oldugu için kasık ağrısı yaparmış
Şimdi anlıyorum bu kasık agrılarımın sebebini
Taşlar yerine oturmaya başladı

O çatlamayan ve buyumeyen yumurta ların Bi kısmı adet ile atılırken, Bi kısmı orada kalıyormuş, birikip çoğalıyor muş.
Pcos bu işte

Kuzum ben hiç pik görmüyorum. Bende de polikistik görünümler var ama sıkıntı yok bunlarda demişti. Ben geçen sene Aralık'ta kimyasal geçirdim. Sonrasında gebe kalamadım. 67 kiloyum doktorum kilo ver bak gör hamile kalacaksın diyor. Policaps, folik asit, d ve B12 vitamini kullanıyorum. Bir de duphaston. Sıfıra sıfır elde var sıfır ben de

Anladım canım
Pik göremedıgın için demekki yumurtan tam buyumuyor
Bunun tedavisi femara ve iğne

Bnım yaşım 39 oldugu için zamn kaybetmemek adına femaraya başladım

Hee olursa olur Olmassa da akışa bırakıcam, tedavi olaylarına giremem

Ben cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum icim sıkılıyor daralıyorum bunalima girmekten korkuyorum

Kızlar test yaptım ikiside koyu sonunda piki gördüm galiba ama biz sabah değerlendirmiştik ne olur olmaz diye şimdi tekrara gerek var mı

Eklentiler

• IMG_20230219_200851.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bu yumurtlama mı tam olarak

Eklentiler

• 72F7D1E9-5498-4CE1-8552-DC5A785DD4D8.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…