💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

merhaba kızlar uzun zamandır sohbetlerinizi sessiz şekilde takip ediyorum benimde sizin düşüncelerinize ve sanırım desteğinize ihtiyacım var 👼🏼 1.5 senelik evliyim 25 yaşındayım ve 2 3 aydır bebiş düşünüyoruz henüz endişelenmek için erken mi bilmiyorum ama emin de olamıyorum, geçtiğimiz ay vajinal enfeksiyon tedavisi gördüm ve sonrasında dr herşeyin normal olduğunu söyledi. Bu ay ovulasyon denedim ve pik ardından çatlama günlerini değerlendirdim ama bebiş yok gibi psikolojik olarak cidden zor bir bekleyişmiş Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 💘
Endişe etmek için çok çok erken en az bir yıl denemek gerekiyor doktorlar öncesinde bakmıyor bile ama by süreçte takviyeler kullanabilirsin... Enfeksiyon için tekrar olmaması için önlem alabilirsin.. Mesela ben evlendikten sonra dört kere oldum sadece fitil kullandım ama meğer hamile kalmayı etkiliyormuş bu ay ünlü bir aktara gittik eşimle bana yaban mersini verdi araştırdım idrar yollarını temizliyormuş adeti düzene sokuyormuş

Kac gun sürüyor demek istemiştim yanlış telaffuz ettim canım ya k.b benim bu ay çok fazla oldu hem ağrım hem akintim tam pik göremeden testimde bitti ama bu ay çok uzun sürdü 3 4 gündür yumurtlama akintim var garip geldi gecen aylarda yumurtlama günümde bile az görürdüm
🥲
Benim de 3 4 gün sürer minimum hatta akıntı biter gibi olunca pik görürüm ben

Çatlamayı görüyorum. O gün de değerlendiriyorum. Sonra bırakıyorum yumurta 12 saat yaşıyor diye. Yanlış mı yaptım bunca ay
Yanlış değil hep öyle düşündük ama belli olmuyor bu işler. En garanti takip ultrason ile yapılan. Bence sen aşılama yapmadan önce doktor kontrolü ile yumurta takibi yaparak dene

Endişe etmek için çok çok erken en az bir yıl denemek gerekiyor doktorlar öncesinde bakmıyor bile ama by süreçte takviyeler kullanabilirsin... Enfeksiyon için tekrar olmaması için önlem alabilirsin.. Mesela ben evlendikten sonra dört kere oldum sadece fitil kullandım ama meğer hamile kalmayı etkiliyormuş bu ay ünlü bir aktara gittik eşimle bana yaban mersini verdi araştırdım idrar yollarını temizliyormuş adeti düzene sokuyormuş
Canım ben de yaban mersini özü kullanıyorum sulandırıp içiyorum sen nasıl kullanıyosn ne kadar kullanıyosn

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimde sperm yavaşlığı çıktı geçen ay ilaç kullanıyor şimdi. Bu aşamaları direk atlayıp aşılamaya falan geçebiliyor muyuz. Aşılama nasıl oluyo onu da tam bilmiyorum aslında ama. Ne bileyim sanki böyle zaman kaybı gibi geliyo bana. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bana bi akıl verin.
Canım ben aynı senin durumdayım sperm problemimiz var neler kullandı eşim neler aldık geçen yok varikosel ameliyat ı da oldu ama kimyasal bile gebelik oluşturamadık.ben geçen ay başladım aşılama için geçen ay kontrol lerim yapıldı bu ay başladık aşılamaya naçizane fikrim bekleme bence çünkü bekleyen birisi olarak yaşadıklarımı söylemek istedim rabbim aratmasın şu üç ayların yüzü suyu hürmetine 🙏🏻

Merhaba aşılamaya nasil başlayacaksınız acaba adetinizin kacin günü gittiniz surec nasil , bende yarin gideceğim adetimin 2. Gunu
Merhabalar 3 ncü günü gittim femara ve Estrofem başlattı doktorum bunun yanı sıra proxfemin bana proxedmen eşime yazdı bir hafta sonra kontrole gideceğim ona göre çatlatma iğnesini yazacak büyük ihtimalle iki gün sonra sında da aşılama mı yapacak

Merhabalar 3 ncü günü gittim femara ve Estrofem başlattı doktorum bunun yanı sıra proxfemin bana proxedmen eşime yazdı bir hafta sonra kontrole gideceğim ona göre çatlatma iğnesini yazacak büyük ihtimalle iki gün sonra sında da aşılama mı yapacak
Bende yarin gideceğim bakalım nolacak ozel mi devlet mi sizin ki

Ay artık lütfen Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ben dahil isteyen herkes ramazana gebe girsin inşallah saglikla kolaylikla gebe kalabilelim. Sağlıkla kolaylikla 9 ay kimseye muhtaç olmadan gebelik geçirip doğurabilelim ya Rabbim..

1,5 senelik evliyim hic korunmadik ikimizdede bi sorun yok gebelikte olmadi hic.
Benim bat 6 şubattı olamadim. Duphaston kullandim bugün adet oldum. Yani bat 18 şubat diyelim. Pazartesi inşallah aşılamaya baslamak için hastaneye gidicem. Bu ay inşallah aşılama olacak. Hissediyorum bu ay bebeğim gelecek Rabbimin izniyle.

Lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalim. Allah razi olsun
canım sat 18 şubat bet ne peki

Merhabaa 🤗 Etiket yapamıyorum klavyem bozuk benide eklermisiniz ... Aylar sonra yeniden bu listeye girmek istiyorum... Bir buçuk sene içinde bir kimyasal düşük ve onca ay hüsran yaşadıktan sonra eşimde sorun olduğunu öğrendik ve aylar sonra bu ay ilk adımları attık.. Bazı bitki suları kullanmaya başladık bende kullanıyorum inşallah mart ayında Allahın izniyle müjdeyi alırız... İsteyen herkese rabbim sağlıklı en güzelinden en hayırlısından bir evlat versin inşallah...
11 mart gözüküyor henüz ovulasyonum bile başlamadı ama şimdiden heyecanlı ve sabırsızım sizinle vakit çabuk geçer inşallah 🤭
sat ne canım

Eklentiler

• IMG_20230220_082159_edit_171376087508223.jpg
    IMG_20230220_082159_edit_171376087508223.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230220_082153_edit_171364179093642.jpg
    IMG_20230220_082153_edit_171364179093642.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım ben aynı senin durumdayım sperm problemimiz var neler kullandı eşim neler aldık geçen yok varikosel ameliyat ı da oldu ama kimyasal bile gebelik oluşturamadık.ben geçen ay başladım aşılama için geçen ay kontrol lerim yapıldı bu ay başladık aşılamaya naçizane fikrim bekleme bence çünkü bekleyen birisi olarak yaşadıklarımı söylemek istedim rabbim aratmasın şu üç ayların yüzü suyu hürmetine 🙏🏻
Merhaba aynı sorun eşimde de var ameliyat dedi doktor ama ameliyat olmadan önce bitkisel şeylere yöneldik sperm sayısı hızı artsın diye. Aynı süreçten geçmişsiniz belli ki ameliyat öncesi birşeyler yaptınız mı değerler normale döndü mü?

X