- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
bebekheyecani yaz kuzum sat 15 Şubat bat 12mart (ilk aşılama) başlıyorum dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım maalesef gebelik yok. Yumurta takibi yaptiriyorumMerhaba hamilemisiniz varmi gelişme acaba
Cok sukur kuzum darısı sızlereAy koz neler kaçırmışım maşallah maşlahahh hamilesinnn
Canımsın canım kardeşim çok çok çok sevindim yeğenim iyi olsun minnoşum benim daha cinsiyetini de öğreneceğiz çok şükür bin şükür Allah’ıma
Bu surecte hep bırlıkteyızzz bıtanemmmm bebegımmmmm benımmAşkııııımmmmm kankammmm Papatyamaviss
Aynen cnm Bnımde öyle
Her ay yumurtlamıyorsun buyuk ıhtımal dedi
Olsada geç çatlıyor
Ya, da kalıtesiz
Güzel hayırlı bir aya denk gelcez inşallah inşallah canım
Canım benıde eklermısın 7 şubat 8 martMart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
@Belisimm 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@tubiiloji - -
@Zuzushh - -
@Gulssen 13 Şubat -
@minik serduy 5 Şubat 1 Mart
S Suyolu01 31 Ocak 1 Mart
@mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart
@Astrologsero 5 Şubat 4 Mart
@suyesili1 6 Şubat 4 Mart
T TASUU 5 Şubat 5 Mart
tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart
@True_orange 6 Şubat 6 Mart
@Anac ana 9 Şubat 6 Mart
@Belisimm 3 Şubat 8 Mart
@Gizem2021 3 Şubat 8 Mart
@Hayatbaska 8 Şubat 9 Mart
@destinesiaa 9 Şubat 9 Mart
@Papatya220 9 Şubat 9 Mart
@Mervenur277 10 Şubat 9 Mart
Mpar 12 Şubat 9 Mart
@CEYLANIKOO 11 Şubat 10 Mart
@sevayd 11 Şubat 10 Mart
@berenikaa 11 Şubat 11 Mart
@Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@Hasretimm123 11Şubat 11 Mart
Perlitik 10 Şubat 12 Mart
@Asli Miraz 14 Şubat 12 Mart
@mrsdnz 10 Şubat 14 Mart
@DILARA159 12 Şubat 15 Mart
@Feyzacim 14 Şubat 15 Mart
@aynurland 8 Şubat 16 Mart
bebekheyecani 18 Şubat 16 Mart
Tikabasa 16 Şubat 17 Mart
@mevsimofm 17 Şubat 17 Mart
@marilyn95 14 Şubat 18 Mart
@mucizebekliyorum1 18 Şubat 18 Mart
@melisaa93 17 Şubat 18 Mart
@filozofia 15 Şubat 20 Mart
@leblebii19 21 Şubat 20 Mart
@trueliving_ - 31 Mart
İstersen gidip yaptırabilirsin ama soyle ki bildiğim kadarını yazayım, aşılamada da sen ilaç alıyorsun yumurtalarin çoğalıyor ve çatlatma iğnesi kullanıyorsun tam o tarihte de eşinden sperm alınıp yumurtaya yollanıyor ama yaşıniz gençse sende problem yoksa ve sadece eşinde hareket sorunu varsa bence bekle hareket problemi ve sperm sayısı takviyelerle çözülüyor keçiboynuzu pekmezi de öneriyorlar bir araştır derim. Zaten bu takviyeler 3 ayda kendini gösteriyor 1 ayi geçmiş kaldı 2 ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin yumurtlama günlerini değerlendirmeye bak :)Kızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimde sperm yavaşlığı çıktı geçen ay ilaç kullanıyor şimdi. Bu aşamaları direk atlayıp aşılamaya falan geçebiliyor muyuz. Aşılama nasıl oluyo onu da tam bilmiyorum aslında ama. Ne bileyim sanki böyle zaman kaybı gibi geliyo bana. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bana bi akıl verin.
Cnm ben Aralık ayından beri korunmuyorumTikabasa canım sende de polikistik var ya sen evde ovulasyon yapıyor musun?
Kuzum ben hiç pik görmüyorum. Bende de polikistik görünümler var ama sıkıntı yok bunlarda demişti. Ben geçen sene Aralık'ta kimyasal geçirdim. Sonrasında gebe kalamadım. 67 kiloyum doktorum kilo ver bak gör hamile kalacaksın diyor. Policaps, folik asit, d ve B12 vitamini kullanıyorum. Bir de duphaston. Sıfıra sıfır elde var sıfır ben deCnm ben Aralık ayından beri korunmuyorum
O ay ovulasyon yaptım ilk defa
15. Ve 16. Gunde koyu pik gordum
Değerlendırdım tabıı gün aşırı
Fakat çatlamayı goremedım
9 gün pik kaldı benim testlerim ve ben o ay hamiş kaldım fakat kımyasal oldu
Dün doktor bana pcos dediğinde İnternetten videolar izledim
Şimdi anlıyorum neden pik kaldıgını
Pcoslarda o ay birden çok yumurta büyümeye çalıştığı için ve hepsi tam buyuyemedıgı için yumurtlama olmuyo, büyüsede çatlamıyormuş
Ama her ay değil bu durum, bazı aylar oluyormuş.
Geçen ay yıne ovu yaptım, elimde 5 adet testim vardı. Yine pike yakın.
Demekki doktorun dediği gbi Bi çok yumurta var, hepsi büyümeye çalışıyor,
Çatlayamıyor, ya da geç çatlıyor.
O yuzden Ovulasyonlar pik gozukuyor
Bnde adet düzensizliği, sivilcelenme ve saç dokulmem var, kilo sorunum yok.
Pcoslarda zaten çatlama olsada geç oluyormuş
Yarın femaraya başlıyorum
Bakalım ne olacak merak içindeyım
Bu arada birden çok yumurta oldugu için kasık ağrısı yaparmış
Şimdi anlıyorum bu kasık agrılarımın sebebini
Taşlar yerine oturmaya başladı
O çatlamayan ve buyumeyen yumurta ların Bi kısmı adet ile atılırken, Bi kısmı orada kalıyormuş, birikip çoğalıyor muş.
Pcos bu işte
Anladım canımKuzum ben hiç pik görmüyorum. Bende de polikistik görünümler var ama sıkıntı yok bunlarda demişti. Ben geçen sene Aralık'ta kimyasal geçirdim. Sonrasında gebe kalamadım. 67 kiloyum doktorum kilo ver bak gör hamile kalacaksın diyor. Policaps, folik asit, d ve B12 vitamini kullanıyorum. Bir de duphaston. Sıfıra sıfır elde var sıfır ben de
Hayırlısı olsun inşallahAnladım canım
Pik göremedıgın için demekki yumurtan tam buyumuyor
Bunun tedavisi femara ve iğne
Bnım yaşım 39 oldugu için zamn kaybetmemek adına femaraya başladım
Hee olursa olur Olmassa da akışa bırakıcam, tedavi olaylarına giremem
Ben cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum icim sıkılıyor daralıyorum bunalima girmekten korkuyorumAy artık lütfen Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ben dahil isteyen herkes ramazana gebe girsin inşallah saglikla kolaylikla gebe kalabilelim. Sağlıkla kolaylikla 9 ay kimseye muhtaç olmadan gebelik geçirip doğurabilelim ya Rabbim..
1,5 senelik evliyim hic korunmadik ikimizdede bi sorun yok gebelikte olmadi hic.
Benim bat 6 şubattı olamadim. Duphaston kullandim bugün adet oldum. Yani bat 18 şubat diyelim. Pazartesi inşallah aşılamaya baslamak için hastaneye gidicem. Bu ay inşallah aşılama olacak. Hissediyorum bu ay bebeğim gelecek Rabbimin izniyle.
Lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalim. Allah razi olsun
Merhaba aşılamaya nasil başlayacaksınız acaba adetinizin kacin günü gittiniz surec nasil , bende yarin gideceğim adetimin 2. Gunubebekheyecani yaz kuzum sat 15 Şubat bat 12mart (ilk aşılama) başlıyorum dua edin bana
Kız diğer gruba niye yazmıyorsun bizi merakta bırakıyor, meraklandık... Güzel haberler, hep böyle devam etsin sağlıkla mutlulukla gelsin kızçenKızlar cogunuz buraya gecmıstır dıye dusundum oyuzden buraya yazayım dedım bugun doktora gıttım hersey yolunda cok sukur @fnd_50 canımın ıcı
Ay askım ne bıleyım baktım orda yazan cok yok burda cogu herhalde dedım , buraya yazdım amaKız diğer gruba niye yazmıyorsun bizi merakta bırakıyor, meraklandık... Güzel haberler, hep böyle devam etsin sağlıkla mutlulukla gelsin kızçen