💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyor

İlaç falan kullanmadım cnm
52 çıktıgındada doktor yine normal demişti
Bu ay yıne istedi tahlılı.bu Baska Bı doktor,
İnternette yazıyor yüksek çıkarsa gebeliğe engel dıye. Oyuzden oyle dedim
Bnde 52 değerle hamiş kalmıştım

Hmm bende 52 değeri hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek dedin zannettim Bir an panikledim 60ı görünce

Benim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesiz

Bende geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandım olmadı bu ay depremden dolayı ara verdim

Bırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhh

Ya kızlar ben ovulasyonla takip etmiyorum. Bi gün boş bir gün doku şeklinde ilerliyorum. Yanlış mı yapıyorum

Bırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhh
Test bitti kuzum o ağrım olduğu gun kırmızıy di ama tam net degildi yinede bide 13 de de yine ikisi kırmızı gibi ama tam değil 12 de yapmamışim yani corba oldu testler boşa gitti ne zaman yumurtladim bilmiyorum ama dünkü agri bence yumurtlamaydi diye düşünüyorum 28 de 11 gün eder yaparim test gebelik testim bol

Benim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesiz
Aynen cnm Bnımde öyle
Her ay yumurtlamıyorsun buyuk ıhtımal dedi
Olsada geç çatlıyor
Ya, da kalıtesiz

Güzel hayırlı bir aya denk gelcez inşallah

Sor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyor
Ne bileyim alakasizsa diye ya ben 2 gebelik kaybi yaşadım geçen yıl içinde ilki trizomi ikincisi de kalp durması sebebiyle. Şimdi 3 aydir deniyoruz olmadı bu arada bir sürü test vs yaptırdım çok şükür bir sorun yok bugün romatoloji doktoru ısrarla romatizma var mı yok mu diye kalça filmi istedi ben de istemeye istemeye çektirdim şimdi içim içimi yiyor acaba bana bir zararı olur mu tam pelvik bölge çünkü yumurtalarım etkilenir mi önümüzdeki ay gebe olursam bebek etkilenir mi vs diye bunu düşünmeden duramıyorum zaten bu bebek kayıplarından sonra kaygı bozukluğum oldu şimdi de buna takıldım yani o kadar zor ki 1.5 yıldır hep kaygılı olmak vs çok yoruldum.

Yani 1 gün yapmayacak gün bulmusun bende nasıl denk getirmissem helal olsun bana o kadar karman corman ki gecen ay 2 cizgi hic yoktu sadece yumurtlama gününde pozitif gördüm bu ay niye boyle oldu anlamadım

Eklentiler

• 20230218_222845-01.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…