- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
Sor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyorBen de bu ay olsun istiyorum umarım şans getirir bu topik. Suan reglim 4. Günü. Mart ayi herkese şanslı gelsin insallah
O kadar çok konuşmaya ihtiyacım var ki çok yoruldum her şeyden. Bir yandan depremde ailelerini sevdiklerini kaybedenleri görüyorum bu düşündüklerimden suçluluk duyuyorum şükret haline diyorum bir taraftan da düşünmeden edemiyorum. Folik asit kullanıyorum d vitaminim eksikti onu takviye ediyorum bir tane de multivitamin aldım onu kullanacagim regl bittikten sonra. Aklima takılan bir konu var yeri burası mı bilemedim sorayım mı sizlere ?
İlaç mı kullandın nasıl düştü canım ? Benim geçen ay ki hormon testimde 60 çıkmıştı ama hiç bir şey demedi doktorumEvet cnm
İlaç falan kullanmadım cnmİlaç mı kullandın nasıl düştü canım ? Benim geçen ay ki hormon testimde 60 çıkmıştı ama hiç bir şey demedi doktorum
Şimdi kontrol ettim geçen yıl hamile kaldığımda e2 51.2 çıkmış. Gebe kalmakta bir sıkıntı olmamıştı
Hmm bende 52 değeri hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek dedin zannettimİlaç falan kullanmadım cnm
52 çıktıgındada doktor yine normal demişti
Bu ay yıne istedi tahlılı.bu Baska Bı doktor,
İnternette yazıyor yüksek çıkarsa gebeliğe engel dıye. Oyuzden oyle dedim
Bnde 52 değerle hamiş kalmıştım
Benim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesizSordum cnm takviye vermedi
Sadece folik asit ve femarayı kullan dedi
Arada d3 vitamini kullanıyorum evde ve keçiboynuzu ceviz kürü yapmıştım
Onu kullanıyoruz
Tahlillerim Hersey normal
İlk kez gittim
Bu sekılde denicez bu ay bakalım
Ovulasyonla da takip edıcem
Bakalım tutacak mı birbirini
Senin tahlillerin nasıl?
Bende geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandım olmadı bu ay depremden dolayı ara verdimİlaç falan kullanmadım cnm
52 çıktıgındada doktor yine normal demişti
Bu ay yıne istedi tahlılı.bu Baska Bı doktor,
İnternette yazıyor yüksek çıkarsa gebeliğe engel dıye. Oyuzden oyle dedim
Bnde 52 değerle hamiş kalmıştım
Benımde sez kuzumAnam benim kafa gittiben bu ay hamile kalırsam Kasım annesi olurum o zaman gerci benim sezeryan ama evde 2 akrep burcuyla büyüdüm
Valla ben 2 gün deli gibi yumurtlama ağrısı cektim hemde çok şiddetli ağrı yasadim akıntda xok yoğundu yumurtlama testide yaptim goremedim ama çift çizgiyi sonra da testim bitti artık sansa oldumu olmadımi gorucezBenımde sez kuzumsıra sızde beklıyorum haberlerınızı
Bırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhhValla ben 2 gün deli gibi yumurtlama ağrısı cektim hemde çok şiddetli ağrı yasadim akıntda xok yoğundu yumurtlama testide yaptim goremedim ama çift çizgiyi sonra da testim bitti artık sansa oldumu olmadımi gorucez
Test bitti kuzum o ağrım olduğu gun kırmızıy di ama tam net degildi yinede bide 13 de de yine ikisi kırmızı gibi ama tam değil 12 de yapmamışim yani corba oldu testler boşa gitti ne zaman yumurtladim bilmiyorum ama dünkü agri bence yumurtlamaydi diye düşünüyorum 28 de 11 gün eder yaparim test gebelik testim bolBırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhh
Aynen cnm Bnımde öyleBenim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesiz
Ne bileyim alakasizsa diyeSor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyor
Çok doğru yapıyorsunYa kızlar ben ovulasyonla takip etmiyorum. Bi gün boş bir gün doku şeklinde ilerliyorum. Yanlış mı yapıyorum
Yok cnmHmm bende 52 değeri hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek dedin zannettimBir an panikledim 60ı görünce
Ah sevindimÇok doğru yapıyorsun