- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
- Konu Sahibi bebekheyecani
Hadı bakalım sen beklemeye baslamıssın bıle 10.gun basla madem test bolPapatyamaviss valla boyle değerlendirdik artık geriside nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadı bakalım sen beklemeye baslamıssın bıle 10.gun basla madem test bolPapatyamaviss valla boyle değerlendirdik artık geriside nasip
Merhaba hamilemisiniz varmi gelişme acabaKızlar Selam bugün bat günüm. Bu hafta hep yardım kosturmalari ile geçti tuvalete gittigimde bugün çamur gibi bir akintim geldi sabah. Ped taktım başka da gelen giden yok. 23 ocak catlatma iğnesi vurulmuştum. Geçen hafta pazar kan testi vermiştim negatif cikmisti. Yarın sabaha kadın doğum dan randevu aldım sabah çamur gelince 2. Günüm kaçırmayayim diye ama gelen birsey de yok gitmem mantıklı mı sizce
Canımsın canım kardeşim çok çok çok sevindim yeğenim iyi olsun minnoşum benim daha cinsiyetini de öğreneceğiz çok şükür bin şükür Allah’ımaKızlar cogunuz buraya gecmıstır dıye dusundum oyuzden buraya yazayım dedım bugun doktora gıttım hersey yolunda cok sukur fnd_50 canımın ıcı
Allah ın izniyle bişey olmaz merak etme. Zaten kafamıza herşeyi takmaktan olmuyor. Biraz rahat ol. Rabbime emanet herşey. KorkmaNe bileyim alakasizsa diye ya ben 2 gebelik kaybi yaşadım geçen yıl içinde ilki trizomi ikincisi de kalp durması sebebiyle. Şimdi 3 aydir deniyoruz olmadı bu arada bir sürü test vs yaptırdım çok şükür bir sorun yok bugün romatoloji doktoru ısrarla romatizma var mı yok mu diye kalça filmi istedi ben de istemeye istemeye çektirdim şimdi içim içimi yiyor acaba bana bir zararı olur mu tam pelvik bölge çünkü yumurtalarım etkilenir mi önümüzdeki ay gebe olursam bebek etkilenir mi vs diye bunu düşünmeden duramıyorum zaten bu bebek kayıplarından sonra kaygı bozukluğum oldu şimdi de buna takıldım yani o kadar zor ki 1.5 yıldır hep kaygılı olmak vs çok yoruldum.
Yazayım aşkım. Yarın yazarım pc den.Ben geldim canlar yazın adımı mart ayına da alıştık bakalım ay ay gezmeye hangi ay gelecek nazlı böcek ya da kelebek bilemiyorum. Adetin 4. Gününe giriş yaptım. Doktor 3 ay da olmazsa gel demişti olmadı gideceğim 25 şubatta bakalım ne izleyecek doktor neyle devam edeceğiz gittikten sonra ayrıntıları yazarım inşallah yakında kavuşuruz biz de
Tamamdır kuzum bat için ilerleyen günlerde tarih verebilirimYazayım aşkım. Yarın yazarım pc den.
Sat ne yazayım aşkımTamamdır kuzum bat için ilerleyen günlerde tarih verebilirim
Ben pek bilmiyorum henüz bu aşamalara geçmedim. Ama araştırmalarıma göre deneyenler ve tutanlar var. Ah ahhh bi yumurta bir sperm kavuşsunlar artık yani bizi soktukları haller Doktora istediğini söyleyince daha net bilgi verir tabi ve ona göre işe yarar ya da yaramaz der canım. Ama ben olsam denerdimKızlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimde sperm yavaşlığı çıktı geçen ay ilaç kullanıyor şimdi. Bu aşamaları direk atlayıp aşılamaya falan geçebiliyor muyuz. Aşılama nasıl oluyo onu da tam bilmiyorum aslında ama. Ne bileyim sanki böyle zaman kaybı gibi geliyo bana. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bana bi akıl verin.
Genelde ilişkiden sonra yapılmasını tavsiye etmiyorlarKızlar benim de kasıklarım da ağrı var. Yani aslında sizlerin yumurtlama kesin dediği belirtilere sahibim. Döngümün 17.günündeyim. yumurtlamadır diye değerlendirdim. Sonra 2 saat sonra ovulasyonla bakayım dedim baktım hiç de yumurtlama yok ilişkiden sonra ovulasyon yanlış mı çıkıyor acaba yoksa yumurtlamam olmadı mı anlamıyorum delircem
Test yaptın mı bat geçinceÖncelikle iyi akşamlar ben adetimden 8 gün önce yani 7 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı çizgi varsa bile çok siliktir o derece. Bu Ayın 15 inde adet olmam gerekirken halen olmadım 4 gün gecikti hala da olmadım ki adetim çok düzenli ve mutlaka ayda bir olurum ama olmadım aşırı yorgunluk ve halsizlik var tabi mide bulantısıyla kasık ağrısı da. Sizce neden?
İnşallah yumurtlamadır ben yumurtlamam olmadığını falan düşünmeye başlıyorum gitgideGenelde ilişkiden sonra yapılmasını tavsiye etmiyorlar
Test yaptın mı bat geçince
Ay koz neler kaçırmışım maşallah maşlahahh hamilesinnnHadı bakalım sen beklemeye baslamıssın bıle 10.gun basla madem test bol