💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben de bu ay olsun istiyorum umarım şans getirir bu topik. Suan reglim 4. Günü. Mart ayi herkese şanslı gelsin insallah 🙏🏻🙏🏻
O kadar çok konuşmaya ihtiyacım var ki çok yoruldum her şeyden. Bir yandan depremde ailelerini sevdiklerini kaybedenleri görüyorum bu düşündüklerimden suçluluk duyuyorum şükret haline diyorum bir taraftan da düşünmeden edemiyorum. Folik asit kullanıyorum d vitaminim eksikti onu takviye ediyorum bir tane de multivitamin aldım onu kullanacagim regl bittikten sonra. Aklima takılan bir konu var yeri burası mı bilemedim sorayım mı sizlere ?
Sor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyor

İlaç mı kullandın nasıl düştü canım ? Benim geçen ay ki hormon testimde 60 çıkmıştı ama hiç bir şey demedi doktorum

Şimdi kontrol ettim geçen yıl hamile kaldığımda e2 51.2 çıkmış. Gebe kalmakta bir sıkıntı olmamıştı
İlaç falan kullanmadım cnm
52 çıktıgındada doktor yine normal demişti
Bu ay yıne istedi tahlılı.bu Baska Bı doktor,
İnternette yazıyor yüksek çıkarsa gebeliğe engel dıye. Oyuzden oyle dedim
Bnde 52 değerle hamiş kalmıştım

Hmm bende 52 değeri hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek dedin zannettim ☺️ Bir an panikledim 60ı görünce

Sordum cnm takviye vermedi
Sadece folik asit ve femarayı kullan dedi

Arada d3 vitamini kullanıyorum evde ve keçiboynuzu ceviz kürü yapmıştım
Onu kullanıyoruz

Tahlillerim Hersey normal
İlk kez gittim
Bu sekılde denicez bu ay bakalım
Ovulasyonla da takip edıcem
Bakalım tutacak mı birbirini

Senin tahlillerin nasıl?
Benim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesiz

Bende geçen ay klomen çatlama iğnesi kullandım olmadı bu ay depremden dolayı ara verdim

Valla ben 2 gün deli gibi yumurtlama ağrısı cektim hemde çok şiddetli ağrı yasadim akıntda xok yoğundu yumurtlama testide yaptim goremedim ama çift çizgiyi sonra da testim bitti artık sansa oldumu olmadımi gorucez
Bırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhh 🤗

Ya kızlar ben ovulasyonla takip etmiyorum. Bi gün boş bir gün doku şeklinde ilerliyorum. Yanlış mı yapıyorum

Bırakmasaydın hemen o cok yogun akıntıdan sonra 3. Gun pık gordum ben , attığınız gol olsun ınsallahhh 🤗
Test bitti kuzum o ağrım olduğu gun kırmızıy di ama tam net degildi yinede bide 13 de de yine ikisi kırmızı gibi ama tam değil 12 de yapmamışim yani corba oldu testler boşa gitti ne zaman yumurtladim bilmiyorum ama dünkü agri bence yumurtlamaydi diye düşünüyorum 28 de 11 gün eder yaparim test gebelik testim bol 😊

Eklentiler

• Screenshot_20230218-213940_My Calendar.jpg
    Screenshot_20230218-213940_My Calendar.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 62
Benim hormonlar hepsi iyi canım.pco var işte yine.düzensiz hatta bazı aylar olmayan yumurtlama.olsa bile kalitesiz
Aynen cnm Bnımde öyle
Her ay yumurtlamıyorsun buyuk ıhtımal dedi
Olsada geç çatlıyor
Ya, da kalıtesiz

Güzel hayırlı bir aya denk gelcez inşallah 🙏😇

Sor tabi ki burda herkes bişeyler sorup dertleşiyor
Ne bileyim alakasizsa diye :KK43: ya ben 2 gebelik kaybi yaşadım geçen yıl içinde ilki trizomi ikincisi de kalp durması sebebiyle. Şimdi 3 aydir deniyoruz olmadı bu arada bir sürü test vs yaptırdım çok şükür bir sorun yok bugün romatoloji doktoru ısrarla romatizma var mı yok mu diye kalça filmi istedi ben de istemeye istemeye çektirdim şimdi içim içimi yiyor acaba bana bir zararı olur mu tam pelvik bölge çünkü yumurtalarım etkilenir mi önümüzdeki ay gebe olursam bebek etkilenir mi vs diye bunu düşünmeden duramıyorum zaten bu bebek kayıplarından sonra kaygı bozukluğum oldu şimdi de buna takıldım :KK43: yani o kadar zor ki 1.5 yıldır hep kaygılı olmak vs çok yoruldum.

Yani 1 gün yapmayacak gün bulmusun bende nasıl denk getirmissem helal olsun bana 😆 o kadar karman corman ki gecen ay 2 cizgi hic yoktu sadece yumurtlama gününde pozitif gördüm bu ay niye boyle oldu anlamadım

Eklentiler

• 20230218_222845-01.jpeg
    20230218_222845-01.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 68
X