💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gecmis olsun işin içine girince baya maliyetli oluyor cidden ama hamile kalabildin bence yine olucak ALLAH'ın izniyle belki soyle havalar ısınınca bol bol tatil gezmekten aklımıza gelmez ve tutar bnim umudum hep bu yönde çünkü biliyorum kafamdan atınca olucak

Bn kullandim pozitif gostermisti bende beğenmiştim ama onda yumurtlama olunca normal 2 cizgi kirmizi oluyor diğerleri gibi t daha koyu olmuyo

Canım benim içime de öyle doğuyor olacak dıye düşünüyorum ama zamanı var
Rabbime bıraktım hayırlı Bı zamanda hayırlı ve saglıklı Bı gebelik dıye dua edıyorum

Yazın ben 2 ay köye gdıyorum
Eşimden ayrı kalıyorum
Yaza kadar olaydı ıyı olurdu

Kizlar sabah ateşim çıktı 2 aydır sürekli grip soğuk algınlığı boğaz agrisi çekiyorum 2 antibiyotik kullandım geçen ay bugünde acil doktoru antibiyotik verdi bogazlarim çok fena artık antibiyotik kullanmak istemiyorum gebelik istediğim için pik yaklaşmış antibiyotik kullanmadan ne yapabilirim öneriniz var mı

Ateş tablomu yorumlar mısınız bu ay gelişi güzel gidiyorum ovülasyon takip etmiyorum az önce rahmime şiddetli bir ağrı girdi çıktı sebebi ne olabilir yumurtlama görünüyor mu

Ay artık lütfen Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ben dahil isteyen herkes ramazana gebe girsin inşallah saglikla kolaylikla gebe kalabilelim. Sağlıkla kolaylikla 9 ay kimseye muhtaç olmadan gebelik geçirip doğurabilelim ya Rabbim..

1,5 senelik evliyim hic korunmadik ikimizdede bi sorun yok gebelikte olmadi hic.
Benim bat 6 şubattı olamadim. Duphaston kullandim bugün adet oldum. Yani bat 18 şubat diyelim. Pazartesi inşallah aşılamaya baslamak için hastaneye gidicem. Bu ay inşallah aşılama olacak. Hissediyorum bu ay bebeğim gelecek Rabbimin izniyle.

Lütfen dualarımızda birbirimizi unutmayalim. Allah razi olsun

Canım bendede pco var.Profun sana önerdiği inositol takviyesi oldumu.piyasada o kdar çok var ki.en iyisi entikilisi hangisi acaba

Canım bendede pco var.Profun sana önerdiği inositol takviyesi oldumu.piyasada o kdar çok var ki.en iyisi entikilisi hangisi acaba
Sordum cnm takviye vermedi
Sadece folik asit ve femarayı kullan dedi

Arada d3 vitamini kullanıyorum evde ve keçiboynuzu ceviz kürü yapmıştım
Onu kullanıyoruz

Tahlillerim Hersey normal
İlk kez gittim
Bu sekılde denicez bu ay bakalım
Ovulasyonla da takip edıcem
Bakalım tutacak mı birbirini

Senin tahlillerin nasıl?

Yaa olucak insallah naz yapıyor ikinciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…