- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- Konu Sahibi bebekheyecani
Aslinda 3 mart bu arada bu ay pik goremedim abuk subuk şeyler oldu 2 reglide bu aya denk geliyor diğerinden giriş yapalım garanti olsunSayın yöneticin yesin seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda 3 mart bu arada bu ay pik goremedim abuk subuk şeyler oldu 2 reglide bu aya denk geliyor diğerinden giriş yapalım garanti olsunSayın yöneticin yesin seni
Gecmis olsun işin içine girince baya maliyetli oluyor cidden ama hamile kalabildin bence yine olucak ALLAH'ın izniyle belki soyle havalar ısınınca bol bol tatil gezmekten aklımıza gelmez ve tutar bnim umudum hep bu yönde çünkü biliyorum kafamdan atınca olucakSelam kızlar
Ben az önce doktordan geldim
Evime yakın özel Bi hastanede prof. Doktora gittim
Bu ay yumurtlama takıbı istediğimi söylemiştim
Bugun reglimin 3. Günü
Vajinal ultrasonda ileri derecede pcos var dedi(2 ay önce gittiğim Baska Bı doktor az derecede demişti)
Hormon tahlılerımı yeni yaptırmıştım zaten sorun yok dedi
Ama e2 kan tahlilini tekrar istıyorum dedi
2 ay önce E2 '52' çıkmıştı, bu sefer 29 çıktı
Gayet iyi dedi
Evde famera var hocam dedim
Önce bugun başla dedi.
Adetim 10 gun suruyor deyınce 5. Gun başla dedi.
P. Tesi başlayacagim ilaca, c. Tesi kontrole gideceğim.
İğne verecek mi bılmıyorum.
Ayrıca sperm tahlılı ve rahım filmi istedi önümüzdeki aylarda.
Çok kafaya takma fazla Bı sorunun yok dedi
Muayene ücreti+tahlil+sperm tahlılı+rahım filmi derken bu iş bayaa pahalıya mal olacak belli
Çok sukur Bı evladım var bu ay bu sekılde ilerleyip, Bi kaç ay yumurta takıbı yaptırıp, eger Olmassa önümüzdeki aylarda akışına bırakacagım
Yılbasında kimyasal geçirdiğimi soyledım, yınede rahım filmi olursa iyi olur dedi.
Buyuk ıhtımal her ay yumurtlamıyorsun dedi
Bu sekılde kızlar bakalım hayırlısı
Famerayla yumurtalarım buyuyecekmi bakalım, merak içindeyım
Bn kullandim pozitif gostermisti bende beğenmiştim ama onda yumurtlama olunca normal 2 cizgi kirmizi oluyor diğerleri gibi t daha koyu olmuyoKizlar benim adet bitimim 14 subat ben 15 ve 16 ovulasyon yaptim cok silik cikti smdi 17 ve 18 de de yaptm hatta az once yaptm hic silik bile cikmadi o ilk iki gun cok silik gordm hatta su tuttm sonradan kuruma cuzgisimi diye degildi.kafami karistrdi bu test ilkdefa deniyorum artimed markasi aldm acaba testmi sorunlu yoksa anlamadim ama devam edecgim birhafta daha
Canım benim içime de öyle doğuyor olacak dıye düşünüyorum ama zamanı varGecmis olsun işin içine girince baya maliyetli oluyor cidden ama hamile kalabildin bence yine olucak ALLAH'ın izniyle belki soyle havalar ısınınca bol bol tatil gezmekten aklımıza gelmez ve tutar bnim umudum hep bu yönde çünkü biliyorum kafamdan atınca olucak
Çok sukur cnmKızlar cogunuz buraya gecmıstır dıye dusundum oyuzden buraya yazayım dedım bugun doktora gıttım hersey yolunda cok sukur fnd_50 canımın ıcı
Bebegıde keseyıde gorduk canım cok sukurÇok sukur cnm
Keseyi görmüşmüydün
Allah sağlıcakla devam ettirsin canımBebegıde keseyıde gorduk canım cok sukur
maşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar cogunuz buraya gecmıstır dıye dusundum oyuzden buraya yazayım dedım bugun doktora gıttım hersey yolunda cok sukur fnd_50 canımın ıcı
Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin canımBebegıde keseyıde gorduk canım cok sukur
Allah sağlıcakla devam ettirsin canım
maşallah canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ederim kızlar cok sukur Rabbım ısteyen herkese tez zamanda nasıp etsın ınsallahAllah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin canım
Ay artık lütfen Rabbim su mübarek günün yüzü suyu hürmetine ben dahil isteyen herkes ramazana gebe girsin inşallah saglikla kolaylikla gebe kalabilelim. Sağlıkla kolaylikla 9 ay kimseye muhtaç olmadan gebelik geçirip doğurabilelim ya Rabbim..Mart ayının, bebek isteyen bütün anne adaylarımıza uğurlu gelmesini diliyorum. Hepimizin güzel haberler verdiği rengarenk bir ay olsun. ♡
Adınızı yazdırmak için beni etiketlemeyi unutmayın yorumlarda :)
SAT ve BAT tarihlerinizi bildirin ve güncelleyin lütfen. ♡
Ateş Takibi Yapanlar
L A L 7918f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebekheyecani 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ANNE ADAYI ♡ SAT BAT DURUM@tubiiloji - -
@Zuzushh - -
@Gulssen 13 Şubat -
@minik serduy 5 Şubat 1 Mart
@Suyolu01 31 Ocak 1 Mart
@mutluanne2779 2 Şubat 2 Mart
@Astrologsero 5 Şubat 4 Mart
S suyesili1 6 Şubat 4 Mart
@TASUU 5 Şubat 5 Mart
tweeetyyy 2 Şubat 6 Mart
True_orange 6 Şubat 6 Mart
@Anac ana 9 Şubat 6 Mart
L A L 3 Şubat 8 Mart
@Gizem2021 3 Şubat 8 Mart
@Hayatbaska 8 Şubat 9 Mart
@destinesiaa 9 Şubat 9 Mart
@Papatya220 9 Şubat 9 Mart
@Mervenur277 10 Şubat 9 Mart
@Mrvpearl 12 Şubat 9 Mart
@CEYLANIKOO 11 Şubat 10 Mart
@sevayd 11 Şubat 10 Mart
@berenikaa 11 Şubat 11 Mart
@Eyllselmhn 11 Şubat 11 Mart
@mlh5 11 Şubat 11 Mart
@Hasretimm123 11Şubat 11 Mart
@Perlitik 10 Şubat 12 Mart
@Asli Miraz 14 Şubat 12 Mart
@mrsdnz 10 Şubat 14 Mart
@DILARA159 12 Şubat 15 Mart
@Feyzacim 14 Şubat 15 Mart
@aynurland 8 Şubat 16 Mart
bebekheyecani 18 Şubat 16 Mart
Tikabasa 16 Şubat 17 Mart
@mevsimofm 17 Şubat 17 Mart
@marilyn95 14 Şubat 18 Mart
@mucizebekliyorum1 18 Şubat 18 Mart
@melisaa93 17 Şubat 18 Mart
@filozofia 15 Şubat 20 Mart
nehir1935 21 Şubat 20 Mart
trueliving_ - 31 Mart
Canım bendede pco var.Profun sana önerdiği inositol takviyesi oldumu.piyasada o kdar çok var ki.en iyisi entikilisi hangisi acabaSelam kızlar
Ben az önce doktordan geldim
Evime yakın özel Bi hastanede prof. Doktora gittim
Bu ay yumurtlama takıbı istediğimi söylemiştim
Bugun reglimin 3. Günü
Vajinal ultrasonda ileri derecede pcos var dedi(2 ay önce gittiğim Baska Bı doktor az derecede demişti)
Hormon tahlılerımı yeni yaptırmıştım zaten sorun yok dedi
Ama e2 kan tahlilini tekrar istıyorum dedi
2 ay önce E2 '52' çıkmıştı, bu sefer 29 çıktı
Gayet iyi dedi
Evde famera var hocam dedim
Önce bugun başla dedi.
Adetim 10 gun suruyor deyınce 5. Gun başla dedi.
P. Tesi başlayacagim ilaca, c. Tesi kontrole gideceğim.
İğne verecek mi bılmıyorum.
Ayrıca sperm tahlılı ve rahım filmi istedi önümüzdeki aylarda.
Çok kafaya takma fazla Bı sorunun yok dedi
Muayene ücreti+tahlil+sperm tahlılı+rahım filmi derken bu iş bayaa pahalıya mal olacak belli
Çok sukur Bı evladım var bu ay bu sekılde ilerleyip, Bi kaç ay yumurta takıbı yaptırıp, eger Olmassa önümüzdeki aylarda akışına bırakacagım
Yılbasında kimyasal geçirdiğimi soyledım, yınede rahım filmi olursa iyi olur dedi.
Buyuk ıhtımal her ay yumurtlamıyorsun dedi
Bu sekılde kızlar bakalım hayırlısı
Famerayla yumurtalarım buyuyecekmi bakalım, merak içindeyım
Sordum cnm takviye vermediCanım bendede pco var.Profun sana önerdiği inositol takviyesi oldumu.piyasada o kdar çok var ki.en iyisi entikilisi hangisi acaba
Yaa olucak insallah naz yapıyor ikincilerCanım benim içime de öyle doğuyor olacak dıye düşünüyorum ama zamanı var
Rabbime bıraktım hayırlı Bı zamanda hayırlı ve saglıklı Bı gebelik dıye dua edıyorum
Yazın ben 2 ay köye gdıyorum
Eşimden ayrı kalıyorum
Yaza kadar olaydı ıyı olurdu
Aaa bak bende şimdi diğer tarafa yazdim burda mesajını gördüm sevindim canım senin için lac haftalik çıktı kuzum senin sanki erken yumurtlamaydiBebegıde keseyıde gorduk canım cok sukur