- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.521
Dur canım şimdi böyle şeyler getirme aklına. Birkaç gün takip et bakalımAklima şüphe düştü ya acaba test bozuk filan mı niye ya öyleyse boşuna heveslendim filan ama ilk 2 dakikada çıktı insallah test bozuk filan değildir simdide bu takılır kafama yarin da yapicam valla baya suan strese girdim insallah dogrudur
Sagol canım ya simdi bide diyorum ya test bozuksa yalancı pozitifse off yarin yapana kadar rahat yok sanırım bana test kimyasal yaşadığım aydaki gibi silik hep aklim orda yinemi aynısı diyeKimyasal yaşayıp uzun süre atlatamayan biri olarak çok dua edeceğiminşallah güzel haberlerinizi alır ben de umutlanırım
Geçen ayda ilk böyle gorundukten sonra bı siliklesti 10 gün sonra tekrar böyle olup ertesi gün pik oldu feyk attı banaOooo o zaman geliyor pik kuzum
Canım yaptığın testin ölctüğü hcg ye göre değişir bence adet g gelene kadar umut hep varBen yaptım aman negatif malesef yumurtlama üzerinden 10 gün geçti ve kaset test yaptım olsa çıkardı değil mi
Geçen ayda ilk böyle gorundukten sonra bı siliklesti 10 gün sonra tekrar böyle olup ertesi gün pik oldu feyk attı banainşallah öyle olmaz
Değildir kuzum içini ferah tutSagol canım ya simdi bide diyorum ya test bozuksa yalancı pozitifse off yarin yapana kadar rahat yok sanırım bana test kimyasal yaşadığım aydaki gibi silik hep aklim orda yinemi aynısı diye
Kendini boşuna strese sokuyorsun canın hiç bunları düşünme yarın tekrarlarsın testini Allahın izniyle daha koyu çıkacak dua ediyorum herkes için lütfen stres yapma zararlı biliyorsun içini ferah tutAklima şüphe düştü ya acaba test bozuk filan mı niye ya öyleyse boşuna heveslendim filan ama ilk 2 dakikada çıktı insallah test bozuk filan değildir simdide bu takılır kafama yarin da yapicam valla baya suan strese girdim insallah dogrudur
Yerleşme kanaması olabilir takip et tam zamanı yerleşmeninKızlar eşime birşey söylemek istemiyorum, kimselere de söylemiyorum. Bat 6 Mart. Çok affedersiniz tuvalette peçeteye silerken kanamamsı şeyler gördümumutlanmak da istemiyorum korkuyorum da
Ayy suan mesajınıza agladim niye bilmiyorum 1,5 yıldir deniyoruz 2 ay önce kimyasal yaşadım sadece dualarında yer verdiğin için teşekkür ederim canımKendini boşuna strese sokuyorsun canın hiç bunları düşünme yarın tekrarlarsın testini Allahın izniyle daha koyu çıkacak dua ediyorum herkes için lütfen stres yapma zararlı biliyorsun içini ferah tut
Sadece size yazabildim inanın 2 ay önce herkese söylemiştim sonu hüsran oldu bitek siz varsınız herkesten yakın oldunuzDeğildir kuzum içini ferah tut
Hormonlar hormonlarAyy suan mesajınıza agladim niye bilmiyorum 1,5 yıldir deniyoruz 2 ay önce kimyasal yaşadım sadece dualarında yer verdiğin için teşekkür ederim canım
Umarım öyledirYerleşme kanaması olabilir takip et tam zamanı yerleşmenin
Belki biliyorsunuzdur bende şubat ayında kimyasal yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama sonra dedim ki hayırlısı buymuş belki sağlıksız bi gebelik yaşayacaktım bunun vebali daha ağır olurdu bnm için o yüzden kendim ve herkes için ettiğim tek dua sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sadece tek istediğim sizden stresten uzak durunAyy suan mesajınıza agladim niye bilmiyorum 1,5 yıldir deniyoruz 2 ay önce kimyasal yaşadım sadece dualarında yer verdiğin için teşekkür ederim canım
Aynılarını ben de yaşadım. Ve ben karar aldım 10 hafta olana dek anneme bile söylemeyeceğimSadece size yazabildim inanın 2 ay önce herkese söylemiştim sonu hüsran oldu bitek siz varsınız herkesten yakın oldunuz
Orda yalnız olabilirsiniz ama burda bizler barış hepimiz birbirimize destek oluyoruz benim 3 evlâdım var 2Sinde yerleşme kanaması yaşadım onunla öğrendimUmarım öyledirkorkuyorum gerçekten. Bir de doğuda yalnızız bu da beni korkutuyor
Evet ya cidden sonra herkes düşüğu duyuyor filan bi suru muhabbet en güzelini dusunmussun canım bize soyle ama hemenAynılarını ben de yaşadım. Ve ben karar aldım 10 hafta olana dek anneme bile söylemeyeceğim
Bnm eczaneden aldığımın üzerinde 20 yazıyordu canım bilmiyorum hayatımda ilk kez idrar testi alıp yapmıştımKizlar bu kaset testler kac hcg yi algılıyor bilgisi olan varmi yarin biraz daha net çıkması gerekir dimi
İnşallah öyledir. Nolur dua edinOrda yalnız olabilirsiniz ama burda bizler barış hepimiz birbirimize destek oluyoruz benim 3 evlâdım var 2Sinde yerleşme kanaması yaşadım onunla öğrendim