💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Dur canım şimdi böyle şeyler getirme aklına. Birkaç gün takip et bakalım

Kimyasal yaşayıp uzun süre atlatamayan biri olarak çok dua edeceğim inşallah güzel haberlerinizi alır ben de umutlanırım
Sagol canım ya simdi bide diyorum ya test bozuksa yalancı pozitifse off yarin yapana kadar rahat yok sanırım bana test kimyasal yaşadığım aydaki gibi silik hep aklim orda yinemi aynısı diye

Kızlar eşime birşey söylemek istemiyorum, kimselere de söylemiyorum. Bat 6 Mart. Çok affedersiniz tuvalette peçeteye silerken kanamamsı şeyler gördüm umutlanmak da istemiyorum korkuyorum da

Kendini boşuna strese sokuyorsun canın hiç bunları düşünme yarın tekrarlarsın testini Allahın izniyle daha koyu çıkacak dua ediyorum herkes için lütfen stres yapma zararlı biliyorsun içini ferah tut

Kızlar eşime birşey söylemek istemiyorum, kimselere de söylemiyorum. Bat 6 Mart. Çok affedersiniz tuvalette peçeteye silerken kanamamsı şeyler gördüm umutlanmak da istemiyorum korkuyorum da
Yerleşme kanaması olabilir takip et tam zamanı yerleşmenin

Kendini boşuna strese sokuyorsun canın hiç bunları düşünme yarın tekrarlarsın testini Allahın izniyle daha koyu çıkacak dua ediyorum herkes için lütfen stres yapma zararlı biliyorsun içini ferah tut
Ayy suan mesajınıza agladim niye bilmiyorum 1,5 yıldir deniyoruz 2 ay önce kimyasal yaşadım sadece dualarında yer verdiğin için teşekkür ederim canım

Ayy suan mesajınıza agladim niye bilmiyorum 1,5 yıldir deniyoruz 2 ay önce kimyasal yaşadım sadece dualarında yer verdiğin için teşekkür ederim canım
Belki biliyorsunuzdur bende şubat ayında kimyasal yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama sonra dedim ki hayırlısı buymuş belki sağlıksız bi gebelik yaşayacaktım bunun vebali daha ağır olurdu bnm için o yüzden kendim ve herkes için ettiğim tek dua sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sadece tek istediğim sizden stresten uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…