- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.541
Evet canım hatırlıyorum Evet bende üzülmedim aslinda cok ama herkesin duyması beni biraz sarsti bide ister istemez yine aynısı mı olacak korkusu varBelki biliyorsunuzdur bende şubat ayında kimyasal yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama sonra dedim ki hayırlısı buymuş belki sağlıksız bi gebelik yaşayacaktım bunun vebali daha ağır olurdu bnm için o yüzden kendim ve herkes için ettiğim tek dua sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sadece tek istediğim sizden stresten uzak durun
Sat 7 Şubat, Bat 3 Mart . Bu şekilde mi ismimizi yazdırabiliyoruzhoş geldin bebeğim amin inşallah son olur.
Tabi ki söyleyeceğimEvet ya cidden sonra herkes düşüğu duyuyor filan bi suru muhabbet en güzelini dusunmussun canım bize soyle ama hemen
Maşallah 4. mü düşünüyorsunOrda yalnız olabilirsiniz ama burda bizler barış hepimiz birbirimize destek oluyoruz benim 3 evlâdım var 2Sinde yerleşme kanaması yaşadım onunla öğrendim
Rabbim hayırlısıyla inşallah güzel haber almayı nasip etsin sağlıklı ilerlesin yarın daha belirgin olsun inşallah ilk idrarla yapmayı unutma kesin sonuç oluyor o zmnİnşallah öyledir. Nolur dua edin
Kuzum ben yapmak istemiyorum erken testRabbim hayırlısıyla inşallah güzel haber almayı nasip etsin sağlıklı ilerlesin yarın daha belirgin olsun inşallah ilk idrarla yapmayı unutma kesin sonuç oluyor o zmn
Çok sevindim canım inşallah koyulaşmayı görmekte nasip olur benimde catlama olalı 3 gün oldu ama kasıklarımda hala agrıyor sende öyle birşey oldumuEvet ya cidden sonra herkes düşüğu duyuyor filan bi suru muhabbet en güzelini dusunmussun canım bize soyle ama hemen
O korku normal acele etmeyip erken test yapmasak bilmeyecez bile belki o zaman içimiz daha rahat olacak sen korkma araştırdığım kadarıyla daha kolay kalınıyormuş ve sorun olmuyormuşEvet canım hatırlıyorum Evet bende üzülmedim aslinda cok ama herkesin duyması beni biraz sarsti bide ister istemez yine aynısı mı olacak korkusu var
Bugün yaptın cuma yaparsan farkı daha iyi anlarsın aslındaKuzum ben yapmak istemiyorum erken testbeklesem olmaz mı ki
Canım benim sabah silikken akşam birden koyulaşmıştı. Ertesi gün akşam üstüye kadar pik deam etti ve sonra çatlayıp silikleşmişti.Kızlar sabah test yapmıştım kurumuş hali bu ama diğer günlerden daha koyu, akşam test yapmama gerek yok herhalde dimi yarın sabah tekrar yapsam pik olduysa görebilirim sanırım. Bir anda akşama pik olup yarına çatlamaz herhalde
Ay benim de 16. gün akşamında pik olmuştu Şubat ayında ^_^ 17. gün akşam üstüye kadar pik devam etmiş ve sonra birden silikleşmişti testlerim.16. Günüm yavrum, regl döngüm 32
Geçen ay benim aynı böyle oldu sonra bı tık daha koyulasip siliklesti pik olmadı. Sonra ben umudu kestim artık yapmıyordum. 26. Gün falandı sanırım belirtiler var diye yapayım dedim epeyi koyuydu ertesi 2 gün boyunca da pikti sonra da çatladı. Şimdi yine acaba pik olmadan siliklesir mi yine diye korkuyorumCanım benim sabah silikken akşam birden koyulaşmıştı. Ertesi gün akşam üstüye kadar pik deam etti ve sonra çatlayıp silikleşmişti.
Doğru canım eklerim yarın olur muSat 7 Şubat, Bat 3 Mart . Bu şekilde mi ismimizi yazdırabiliyoruzçok yeniyim umarım yanlış yapmamışımdır
Bak canım kırmızı ile isaretledigim bu son yaptığım koyu çıkan test. Karşılaştırmak için geçen ayki testlerimin yanına koydum. 22 Ocakta da aynı şekilde koyulasmis 29 ocakta da. Ama 29 ocakta ertesi gün pik olmuş 23 ocakta da aksine siliklesmisAy benim de 16. gün akşamında pik olmuştu Şubat ayında ^_^ 17. gün akşam üstüye kadar pik devam etmiş ve sonra birden silikleşmişti testlerim.
Bunu bilmiyordum dikkat ederek aldığım bir test değil netten aldım.Canım yaptığın testin ölctüğü hcg ye göre değişir bence adet g gelene kadar umut hep var
Canim ust uste kimyasal yasama olasiligi dusuk bence.. aramizda cogu kisi kimyasal yaşamış ben dahil.. ama arka arkaya tekrarlanan kimyasal pek duymadim. Insallah saglikli gebeliktir bu seferki.. dualarımız seninle.. kaygilarini bir kenara at mutlulugunu yasaSagol canım ya simdi bide diyorum ya test bozuksa yalancı pozitifse off yarin yapana kadar rahat yok sanırım bana test kimyasal yaşadığım aydaki gibi silik hep aklim orda yinemi aynısı diye
20 ve üzeri diye biliyorum canım amaKizlar bu kaset testler kac hcg yi algılıyor bilgisi olan varmi yarin biraz daha net çıkması gerekir dimi
Yok canim ama en son ilişkide yattim ayaklarımı kaldırdım hatta yastik koydum altima ilk defa bi yarım saat sonra icimden resmen bisey aktı gitti o cok degisigime gitmisti suan da sadece belimde agri var yani regli olucam sanıyorum halen inanamıyorum yarin ki testte biraz daha belirgin görürsem inanicamÇok sevindim canım inşallah koyulaşmayı görmekte nasip olur benimde catlama olalı 3 gün oldu ama kasıklarımda hala agrıyor sende öyle birşey oldumu
Canım evet hatırlıyorum aynı ay kimyasal yaşadık benim oğlumdan önce de kurtajim vardi 2 ay sonra kaldim dusuklerden sonra kolay oluyor hamile kalmak insallah benimki kesin vardır ve sende bu ay güzel haberi alırsıntrueliving_
Cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah
Ben testin bozuk oldugunu düşünmüyorum
Bal gibi hamiş sin
Kimyasalmı olcak tereddütünü anlıyorum ama içini ferah tut
Senle aynı zamanda kımyasal yaşadık.
Bnde Yarın ovitrelle olcam
Bu ay umutlandım birden