💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar selam, ben dün doktora gittim. Aslında 2 aydır deniyoruz sadece ama yaş olduğu için gitmek istedim (31) biliyorsunuzdur. Doktorada 2 aydır diye söyledim. Zaten senelik rutin kontrollerime giderim. Smear, üre vs kontrolü için.
Regl olduğum için gittim hormon testlerimi yapar diye. Ancak vajinal bir muayene etmek istedi. Ve şok sol tüpümde hidorselpenks çıktı. Tüpün sıvıyla dolması. Yaşadığım şoku anlatamam. Ctesi günü tekrar gidicez. Araştırdığım kadarıyla o tüpümün alınması gerekiyormuş. Tek tüplede şansım düşük olduğu için direk tüp bebek olması gerekiyormuş. Yani böyle bir şey nasıl bir anda oldu hala inanamıyorum. En son ekimde gittiğimde böyle bir sorunum yoktu. Hatta doktor baktı evet ekimde yokmuş dedi. O kadar moralsiz geziyorum ki 2 gündür. Eşim çok istiyordu ben onada dedim kendini tüp bebeğe hazırla diye. Çünkü diğer tüpümün durumunu bilmiyoruz. Belki oda tıkalı yada kötü durumda rahim filmi vs isterse anlarız ancak. Zaten isticek büyük ihtimal ctesi günü. Hiç yazmak istemiyordum ancak yazıp biraz uzaklaşırım belki buralardan. Moral çok önemli, stresten uzak durmak önemli ama benim için çok zor bunlar. İnşallah tez vakitte hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizlerle

Kızlar sabah test yapmıştım kurumuş hali bu ama diğer günlerden daha koyu, akşam test yapmama gerek yok herhalde dimi yarın sabah tekrar yapsam pik olduysa görebilirim sanırım. Bir anda akşama pik olup yarına çatlamaz herhalde

Eklentiler

• IMG_20230301_161300.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 82

Lütfen umutsuzluğa kapılmayın, o kadar cok mucize gibi hamile kalanlara sahit oldum ki hepimizin gebe kalma ihtimali aynı bana göre, sadece sürelerimiz göreceli, karamsarlıga kapılmayın, es dost akraba cevremde bile 4 kişi ‘sadece tüp bebekle cocuk sahibi olabilirsin’ denildikten kısa bi zaman sonra dogal yolla hamile kaldı, her sey olması gereken zamanda olur, insallah tez zamanda mutlu haberinizi burdan bizlere de verirsiniz Her sey Allah’tan, her şey vakti gelince

Canım diğer testlerini de atar mısın ona göre akşam yap ya da yapma diyebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…