- 25 Mayıs 2020
- 55
- 10
- 31
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.481
Her türlü değerlendir zaten bence bunu da kuzumEki Görüntüle 3211896 benim t çizgim daha net seninkine göre canım ama yine de pik değil. Akşam tekrarlayacağım beni takip eden kadın öyle söyledi
Yaaa öyle mi , bana değerlendir demedi hiç takip eden kadın neden acaba. Fotoğraf 24. dakikada çekildi.Her türlü değerlendir zaten bence bunu da kuzum
Tabi ki test yapın yine pik olabilirYaaa öyle mi , bana değerlendir demedi hiç takip eden kadın neden acaba. Fotoğraf 24. dakikada çekildi.
Eki Görüntüle 3211900 bu 10. dakikada çekildi. Gitgide koyulaşınca tekrar attım kendisine. Akşam bir test daha yap dedi
Pik olmasa da değerlendirmeli miyim peki ?Tabi ki test yapın yine pik olabilir
Değerlendir mutlakaPik olmasa da değerlendirmeli miyim peki ?
Evet canım daha pik değil ancak baya koyulaşmış. Akşam ya da yarın pik olma ihtimali yüksek.Eki Görüntüle 3211896 benim t çizgim daha net seninkine göre canım ama yine de pik değil. Akşam tekrarlayacağım beni takip eden kadın öyle söyledi
1 dolu 1 boş gidin mutlaka garantilemek için.Pik olmasa da değerlendirmeli miyim peki ?
Bence var canımm kac gün var adeteKızlar sabah yaptim ilk 2 dakikada boyle çıktı sanırım var gibi
Değerlendir mutlaka
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım daha pik değil ancak baya koyulaşmış. Akşam ya da yarın pik olma ihtimali yüksek.
Var gibi canım daha yeni galiba kaç gün kaldı bataKızlar sabah yaptim ilk 2 dakikada boyle çıktı sanırım var gibi
Kızlar selam, ben dün doktora gittim. Aslında 2 aydır deniyoruz sadece ama yaş olduğu için gitmek istedim (31) biliyorsunuzdur. Doktorada 2 aydır diye söyledim. Zaten senelik rutin kontrollerime giderim. Smear, üre vs kontrolü için.
Regl olduğum için gittim hormon testlerimi yapar diye. Ancak vajinal bir muayene etmek istedi. Ve şok sol tüpümde hidorselpenks çıktı. Tüpün sıvıyla dolması. Yaşadığım şoku anlatamam. Ctesi günü tekrar gidicez. Araştırdığım kadarıyla o tüpümün alınması gerekiyormuş. Tek tüplede şansım düşük olduğu için direk tüp bebek olması gerekiyormuş. Yani böyle bir şey nasıl bir anda oldu hala inanamıyorum. En son ekimde gittiğimde böyle bir sorunum yoktu. Hatta doktor baktı evet ekimde yokmuş dedi. O kadar moralsiz geziyorum ki 2 gündür. Eşim çok istiyordu ben onada dedim kendini tüp bebeğe hazırla diye. Çünkü diğer tüpümün durumunu bilmiyoruz. Belki oda tıkalı yada kötü durumda rahim filmi vs isterse anlarız ancak. Zaten isticek büyük ihtimal ctesi günü. Hiç yazmak istemiyordum ancak yazıp biraz uzaklaşırım belki buralardan. Moral çok önemli, stresten uzak durmak önemli ama benim için çok zor bunlar. İnşallah tez vakitte hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizlerle
Canım diğer testlerini de atar mısın ona göre akşam yap ya da yapma diyebileyimKızlar sabah test yapmıştım kurumuş hali bu ama diğer günlerden daha koyu, akşam test yapmama gerek yok herhalde dimi yarın sabah tekrar yapsam pik olduysa görebilirim sanırım. Bir anda akşama pik olup yarına çatlamaz herhalde
Bence de var. Hayirli olsun canim. Bat ne zamanKızlar sabah yaptim ilk 2 dakikada boyle çıktı sanırım var gibi
Kaçıncı günün kuzumKızlar sabah test yapmıştım kurumuş hali bu ama diğer günlerden daha koyu, akşam test yapmama gerek yok herhalde dimi yarın sabah tekrar yapsam pik olduysa görebilirim sanırım. Bir anda akşama pik olup yarına çatlamaz herhalde