💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Belki biliyorsunuzdur bende şubat ayında kimyasal yaşadım ilk başta çok üzüldüm ama sonra dedim ki hayırlısı buymuş belki sağlıksız bi gebelik yaşayacaktım bunun vebali daha ağır olurdu bnm için o yüzden kendim ve herkes için ettiğim tek dua sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim sadece tek istediğim sizden stresten uzak durun
Evet canım hatırlıyorum Evet bende üzülmedim aslinda cok ama herkesin duyması beni biraz sarsti bide ister istemez yine aynısı mı olacak korkusu var

Evet canım hatırlıyorum Evet bende üzülmedim aslinda cok ama herkesin duyması beni biraz sarsti bide ister istemez yine aynısı mı olacak korkusu var
O korku normal acele etmeyip erken test yapmasak bilmeyecez bile belki o zaman içimiz daha rahat olacak sen korkma araştırdığım kadarıyla daha kolay kalınıyormuş ve sorun olmuyormuş

Kızlar sabah test yapmıştım kurumuş hali bu ama diğer günlerden daha koyu, akşam test yapmama gerek yok herhalde dimi yarın sabah tekrar yapsam pik olduysa görebilirim sanırım. Bir anda akşama pik olup yarına çatlamaz herhalde
Canım benim sabah silikken akşam birden koyulaşmıştı. Ertesi gün akşam üstüye kadar pik deam etti ve sonra çatlayıp silikleşmişti.

Canım benim sabah silikken akşam birden koyulaşmıştı. Ertesi gün akşam üstüye kadar pik deam etti ve sonra çatlayıp silikleşmişti.
Geçen ay benim aynı böyle oldu sonra bı tık daha koyulasip siliklesti pik olmadı. Sonra ben umudu kestim artık yapmıyordum. 26. Gün falandı sanırım belirtiler var diye yapayım dedim epeyi koyuydu ertesi 2 gün boyunca da pikti sonra da çatladı. Şimdi yine acaba pik olmadan siliklesir mi yine diye korkuyorum 🥺

Ay benim de 16. gün akşamında pik olmuştu Şubat ayında ^_^ 17. gün akşam üstüye kadar pik devam etmiş ve sonra birden silikleşmişti testlerim.
Bak canım kırmızı ile isaretledigim bu son yaptığım koyu çıkan test. Karşılaştırmak için geçen ayki testlerimin yanına koydum. 22 Ocakta da aynı şekilde koyulasmis 29 ocakta da. Ama 29 ocakta ertesi gün pik olmuş 23 ocakta da aksine siliklesmis

Eklentiler

• IMG_20230301_182333.jpg
    IMG_20230301_182333.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230301_182250.jpg
    IMG_20230301_182250.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 43
Canım yaptığın testin ölctüğü hcg ye göre değişir bence adet g gelene kadar umut hep var
Bunu bilmiyordum dikkat ederek aldığım bir test değil netten aldım.
Kullandığım bi uygulama 5 martı adet tarihi olarak gösteriyor yumurtlamadan dolayı regli gelene kadar bekleyeceğim o zamana gelmezse tekrar test yaparım

Sagol canım ya simdi bide diyorum ya test bozuksa yalancı pozitifse off yarin yapana kadar rahat yok sanırım bana test kimyasal yaşadığım aydaki gibi silik hep aklim orda yinemi aynısı diye 😔
Canim ust uste kimyasal yasama olasiligi dusuk bence.. aramizda cogu kisi kimyasal yaşamış ben dahil.. ama arka arkaya tekrarlanan kimyasal pek duymadim. Insallah saglikli gebeliktir bu seferki.. dualarımız seninle.. kaygilarini bir kenara at mutlulugunu yasa☺️

trueliving_ trueliving_
Cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah🙏
Ben testin bozuk oldugunu düşünmüyorum
Bal gibi hamiş sin 🤩
Kimyasalmı olcak tereddütünü anlıyorum ama içini ferah tut
Senle aynı zamanda kımyasal yaşadık.
Bnde Yarın ovitrelle olcam
Bu ay umutlandım birden 😇

Çok sevindim canım inşallah koyulaşmayı görmekte nasip olur benimde catlama olalı 3 gün oldu ama kasıklarımda hala agrıyor sende öyle birşey oldumu
Yok canim ama en son ilişkide yattim ayaklarımı kaldırdım hatta yastik koydum altima ilk defa bi yarım saat sonra icimden resmen bisey aktı gitti o cok degisigime gitmisti suan da sadece belimde agri var yani regli olucam sanıyorum halen inanamıyorum yarin ki testte biraz daha belirgin görürsem inanicam

trueliving_ trueliving_
Cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşallah🙏
Ben testin bozuk oldugunu düşünmüyorum
Bal gibi hamiş sin 🤩
Kimyasalmı olcak tereddütünü anlıyorum ama içini ferah tut
Senle aynı zamanda kımyasal yaşadık.
Bnde Yarın ovitrelle olcam
Bu ay umutlandım birden 😇
Canım evet hatırlıyorum aynı ay kimyasal yaşadık benim oğlumdan önce de kurtajim vardi 2 ay sonra kaldim dusuklerden sonra kolay oluyor hamile kalmak insallah benimki kesin vardır ve sende bu ay güzel haberi alırsın 🤲🏻

X