- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.441
ayyyyy geçmiş olsun iyi mi şimdi.Allah korusunbitanem sorma eşim bi kaza geçirdi başıma gelmeyen mi kaldı :/
aynen öyle yapıyodum bırakıyodum.ama bu ay bırakmayacağımgenelde 13 gunden sonra salıyorsun sanırım tablolardan hatırladıgım, o bellı olmaz sen dedıgım gunlere kadar devam et en azından bıde oyle dene
Tek olmadığımı görünce mutlu oluyorum bir yandan tabi keşke imkan olsada hep birlikte bir kahve içip dertleşsek.hepimiz her ay aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin merak etme .bu grup bunun için var zaten
Hersey Rabbımden kuzum cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır umarımAiyyy evet ilk hamilelik haberini aldığımızda bi konuşmuştuk en son, sonra ben girememeye başladım :) Sağlıkla büyüsün inşallah. Arkadaşlarına da çok geçmiş olsun umarım sağlıklarına kavuşur ve yeniden hamile kalırlar kuzum. Korkma. Çok şükür ben de iyi olmaya uğraşıyorum da eşim bi kaza geçirdi işte bebiş durumları mecbur biraz ertelenmiş oldu. Geldi mi üst üste geliyor ama isyan yok, hayırlısı her şeyin..
Yaaa gecmiş olsun canım..kendine bir şey olmasında..hep iyi ol canım.Valla bencede yorulduk..her ay aynı olunca insan bitmiş hala geliyor..aşkım bizim grup şu son birkaç ayda yoruldu baya bence ya, o yüzden kimi kendi içine çekildi kimi de belki aynı şeyleri konuşmaktan mı yoruldu noldu bilemiyorum. Benim de adetim bitmek üzere işte. Eşim bi kaza geçirmişti geçen ay, zor günler yaşadık da şimdi daha iyi gibiyim ben de.
Çok teşekkür ederimHAyırb canım pik değil bu. Diğer koyu renk olan kadar koyu olması lazım hatta daha koyu da olabilir. Ama yakın demekki.
Ayyyyyyy ne güzel olurduTek olmadığımı görünce mutlu oluyorum bir yandan tabi keşke imkan olsada hep birlikte bir kahve içip dertleşsek.
kızlar sizleri takip ediyorum çok yazamıyorum ama merak ediyorum testlerinizi inşallah güzel sonuçlar çıkar :)trueliving_ canım çok merak ettim yaptın mı testt
Amin lh testi aldın mı? Gecen ay kullanmadım vucut ısı takibi yaptım ama yumurtlama gğnünden 2 gün önce ilişkiyi bitirdim ben teoriler falanlar filanlar sebebiyle inşallah bu ay hepimize kısmet olurHoşgeldin :) ikimizin de sat bat aynı. Hadi darısı bizlerin de başına.
İnşallah canım son 1 testim kaldı onuda adet günü yani pazar günü yaparımkızlar sizleri takip ediyorum çok yazamıyorum ama merak ediyorum testlerinizi inşallah güzel sonuçlar çıkar :)
Eki Görüntüle 3211780 Hasımlar kusura bakmayın rahatsız ediyorumşubat ayı grubundayım ben ama henüz regl olmadım 2 gün geçti normalde regl dönemim hiç sekteye uğramaz ya gününde olurım yada birgün önce regl olurdum 2 gün gecikti sabah test yaptım negatif ne regl belirtim var ne hamilelik belirtisi sadece göğüslerim ağarıyor biraz o kadar sizce napmalıyım YouTube da doktorlardan dinlediğim kadarıyla regl gecikmesi 1 haftayı bulunca test yapın diyolar sizce 1 haftadolmasını beklesem pozitife döner mi bunu yaşayanlar var mı aranızda bilgilendirirsenizsevinirim
Anladım teşekkür ederim bilmiyırum stres mi yapıyor bunu bu süreçler insanı gerçekten yıpratıyor beklicem mecbur inşallah geç döllenmedirBen buna benzer seyleri sık sık yasıyorum maalesefhatta günümü 20 gectigim oldu tam kan testi verdigim günün gecesinde regl oldum, sanırım kafaya takıp acaba mı diye düsündükce kendi reglimizi bile strese baglı geciktiriyoruz, ama tabii ki siz gününüzün hic sekteye ugramamasından bahsediyorsunuz, bence 1 hafta dayanın ve tekrar test yapın gec döllenme olduysa pozitif cıkacaktır..
Allah gönlünüze göre versin güzel haberler verirsiniz insallaah