- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.461
iyi yapmışsın bak kendi de ilişki demişKızlar doktordan çıktım
Adetin 14. Gunu
Yumoşun biri 19 mm
Diğeri 16 mm
Bugece birliktelik olsun
Yarın gel çatlatma iğnesi yazarım dedi
sevayd
Öncesinde ilişki olmasın demişti ya
Kaçak Bi çatlama olursa diye demiş(nasıl oluyorsa)
Ama ilişki oldu demedim tabii
Çok teşekkür ediyorum, inşallah canım..Çok geçmiş olsunçabuk toparlanirsiniz inşallah
sağ ol bebeğim, iyi çok şükürşimdi, ameliyat falan geçirdi. verilmiş sadakamız varmış yine de diyorumayyyyy geçmiş olsun iyi mi şimdi.Allah korusun
öyle bitanem. trafik kazası. çok korktuk ama yine şimdi iyi verilmiş sadakamız varmış, bir iki aya toparlayacak inşallah iyice..Hersey Rabbımden kuzum cok gecmıs olsun onemlı bısey degıldır umarım
sağ ol tatlım benim. Allah dermansız dert vermesin diyelim. Sıkmayalım kendimizi, elbet bizim de çiçeklerimiz açacak. İnanıyorum..Yaaa gecmiş olsun canım..kendine bir şey olmasında..hep iyi ol canım.Valla bencede yorulduk..her ay aynı olunca insan bitmiş hala geliyor..
Merhaba benim yumuş 19 şubatta çatladı 4 Mart da bekliyorum adetimi bugün test yaptım negatif ama kasık batmaları yumurtlamadan sonra hiç geçmedi göğüs hassasiyeti de son bir haftadır fena halde bekliyorum bakalım inşallah bu bekleyişin sonu hüsran olmaz
Çok teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun
Cnm bu gce ilişki olsun dediBen w
iyi yapmışsın bak kendi de ilişki demiş
Çok güzel olmuşlar canım inşallah sağlıkla bebişin yumurtalarıdır
Ben adet olmadığım içinGenelde adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyorlar mesala benm 9. Gün pik oldu
Artımed aldım bir kutu. Geçen ay memnun kalmıştım artımed ten. Ben de en son pik gördüğüm gün birliktelik yaşadım sonrasında hiç yaşamadım. Doktor endişe içerisinde "yoooooo yapmalıydınız" falan dediAmin lh testi aldın mı? Gecen ay kullanmadım vucut ısı takibi yaptım ama yumurtlama gğnünden 2 gün önce ilişkiyi bitirdim ben teoriler falanlar filanlar sebebiyle inşallah bu ay hepimize kısmet olur
Doktor hormon testlerini yenileyelim dedi ama adet tam anlamıyla olmayınca yaptıramadım muayeneye ettiğinde yumurtalık üstlerinde ufak kisterlrin var ama engel değil dedi bilmiyorum ki canım sen hormon baktırdın mı bana bir kafın e2 düşük diyorAynısını 2 ay yaşadım hormonlar arada kafayı yiyor. Doktor çok stres yapmış olabilirsin birşeyleri ondan böyle olmuştur dedi.
2 ay sonra normale döndüm sandım bu sefer 14 gün durmadan kanamam oldu sonra doktora gittim.
Bir ay yasmin kullandırdı düzene girdi ilk adeti düzgün gördüm.
1 mart tekrar adet görmem gerek bekliyorum onu. Bir görün doktora canım geciktirmeden.
adet tarihinmi geçti yoksa daha varmıBen adet olmadığım için
Canım erken gebelik testlerinde 6 gün öncesine kadar dediği şu şekilde oluyor. Beklenen adet tarihini 1. gün olarak sayıp geriye doğru 6. günü bulacaksın.En erken öğrenen adetin kacinci gununde ogrendi acaba gebeligini.. burda 2. Veya 3.ye hazirlananlara yöneltmiş olayim bu soruyu. Erken gebelik testleri 6 gun diyor. Dongu 28 gunse mesela ilk testi 22. Gunde mi yapmaliyiz
Ya canım işin Aslı benim adetime 4-5 gün kala ben kahverengi kanama yaşadım nerdeyse 3-4 gün sürdü ama gerçekten kahverengi ve siyahtı nerdeyse sadece yarım gün kırmızı gördüm sonra da bitti gitti zaten bu adet sayılır mıadet tarihinmi geçti yoksa daha varmı
sonra devamı gelmedi anladığım kadarıyla normal adet olmadın yanii gebelik testi yaptınmı yada kanda falan herhalde bazı durumlarda kullandığın ilaçlar yada hormonal değişiklikler bu tarz şeklinde oldurabiliyor sanırım yada en garintisi doktora gitmekYa canım işin Aslı benim adetime 4-5 gün kala ben kahverengi kanama yaşadım nerdeyse 3-4 gün sürdü ama gerçekten kahverengi ve siyahtı nerdeyse sadece yarım gün kırmızı gördüm sonra da bitti gitti zaten bu adet sayılır mı
Anladim canim.. o zaman arti eksi 1 gun yaparak 2 gun arayla test yaparsam bir fikir verir sanki. Tesekkur ederimCanım erken gebelik testlerinde 6 gün öncesine kadar dediği şu şekilde oluyor. Beklenen adet tarihini 1. gün olarak sayıp geriye doğru 6. günü bulacaksın.
Ancak burada asıl önemli nokta şu. Herkesin regl döngüsü ve herkesin yumurtlama günü aynı değil. Kimi daha erken pozitif sonuca ulaşırken kimisi regl günü geçtikten sonra pozitifi görebiliyor.
Son adet tarihi beklenen adet tarihiBende varım ama sat bat nedir