💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ben w
iyi yapmışsın bak kendi de ilişki demiş
Çok güzel olmuşlar canım inşallah sağlıkla bebişin yumurtalarıdır

Yaaa gecmiş olsun canım..kendine bir şey olmasında..hep iyi ol canım.Valla bencede yorulduk..her ay aynı olunca insan bitmiş hala geliyor..
sağ ol tatlım benim. Allah dermansız dert vermesin diyelim. Sıkmayalım kendimizi, elbet bizim de çiçeklerimiz açacak. İnanıyorum..

En erken öğrenen adetin kacinci gununde ogrendi acaba gebeligini.. burda 2. Veya 3.ye hazirlananlara yöneltmiş olayim bu soruyu. Erken gebelik testleri 6 gun diyor. Dongu 28 gunse mesela ilk testi 22. Gunde mi yapmaliyiz

Hayırlı günler canlar nasılsınız mart geldi sonunda güzel haberler var mı

Ben w

iyi yapmışsın bak kendi de ilişki demiş
Çok güzel olmuşlar canım inşallah sağlıkla bebişin yumurtalarıdır
Cnm bu gce ilişki olsun dedi
2 gce önce olmasın demişti hatırlarsan
Ama oldu

Cnm 2 gün once 14-15 mm olan bugun 16 mm
Yani 19 mm olan çatlıcak ee pekı 16 mm olan nolcak
Yarın yıne çagırdı

Amin lh testi aldın mı? Gecen ay kullanmadım vucut ısı takibi yaptım ama yumurtlama gğnünden 2 gün önce ilişkiyi bitirdim ben teoriler falanlar filanlar sebebiyle inşallah bu ay hepimize kısmet olur
Artımed aldım bir kutu. Geçen ay memnun kalmıştım artımed ten. Ben de en son pik gördüğüm gün birliktelik yaşadım sonrasında hiç yaşamadım. Doktor endişe içerisinde "yoooooo yapmalıydınız" falan dedi

Doktorum bir dolu bir boş ilerleyin mutlaka dedi. Ama bu ay saldım ben bakalım, yumurtlama akıntımı görürsem yapmaya başlayabilirim testleri. Zaten Reglin 16. gün çağırdı yumurta takibi için. Gittiğimde ne diyecek bakalım. Bu ay 16. ve 17. günde pik görmüştüm.

Doktor hormon testlerini yenileyelim dedi ama adet tam anlamıyla olmayınca yaptıramadım muayeneye ettiğinde yumurtalık üstlerinde ufak kisterlrin var ama engel değil dedi bilmiyorum ki canım sen hormon baktırdın mı bana bir kafın e2 düşük diyor

En erken öğrenen adetin kacinci gununde ogrendi acaba gebeligini.. burda 2. Veya 3.ye hazirlananlara yöneltmiş olayim bu soruyu. Erken gebelik testleri 6 gun diyor. Dongu 28 gunse mesela ilk testi 22. Gunde mi yapmaliyiz
Canım erken gebelik testlerinde 6 gün öncesine kadar dediği şu şekilde oluyor. Beklenen adet tarihini 1. gün olarak sayıp geriye doğru 6. günü bulacaksın.

Ancak burada asıl önemli nokta şu. Herkesin regl döngüsü ve herkesin yumurtlama günü aynı değil. Kimi daha erken pozitif sonuca ulaşırken kimisi regl günü geçtikten sonra pozitifi görebiliyor.

adet tarihinmi geçti yoksa daha varmı
Ya canım işin Aslı benim adetime 4-5 gün kala ben kahverengi kanama yaşadım nerdeyse 3-4 gün sürdü ama gerçekten kahverengi ve siyahtı nerdeyse sadece yarım gün kırmızı gördüm sonra da bitti gitti zaten bu adet sayılır mı

sonra devamı gelmedi anladığım kadarıyla normal adet olmadın yanii gebelik testi yaptınmı yada kanda falan herhalde bazı durumlarda kullandığın ilaçlar yada hormonal değişiklikler bu tarz şeklinde oldurabiliyor sanırım yada en garintisi doktora gitmek

Anladim canim.. o zaman arti eksi 1 gun yaparak 2 gun arayla test yaparsam bir fikir verir sanki. Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…